- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
válasz
Carlos Padre #286 üzenetére
Nézd, biztosan van olyan ps4 felhasználó, akit nem érdekelnek az exkluzív játékok. Az eladások azt mutatják, h mekkora ez a tömeg. Amíg ezeket a számokat nem sikerül elfogadni mindkét tábornak, addig páratlan a vita. De ha egy ember is van, aki elkezd gondolkodni, már megérte!
Nem a % az érdekes, hanem hogy hogyan teljesítenek a multiplatform címekkel szemben. Ha a multiplatform rendre lenyomja őket, akkor ez szűkebb réteget érdekel. Ha tudják tartani a lépést, vagy még jobbak, akkor van az, hogy a többség exkluzív miatt vette meg a ps4-t.
-
szupermacs
veterán
válasz
Carlos Padre #248 üzenetére
Jó lenne, főleg ha már a MS kidobta a Disabled Controllert. Sok embert segítene ha nem csak felirat, de hang formájában is lenne fordított szöveg.
-
idegen lény
addikt
válasz
Carlos Padre #257 üzenetére
Éltem, de sosem volt videóm. Teljesen más egy alámondás és egy párhuzamosan megjelenő szöveg, amit csak az kapcsol be, aki akar. Attól még ugyanúgy az eredeti párbeszédeket, narrációt hallanád, vagy ha szöveg van, azt is látnád, csak be lehetne kapcsolni, hogy mellette megjelenjen az automatikusan fordított szöveg is. Tehát nem olyan lenne, mint az automatikus Google fordító, nem írná át a szöveget, hiszen az már megváltoztatná a játékot.
Hogy a témához is szóljak, az sem igaz, hogy minden multiplatform cím megjelenik Xboxon is, mert a Shenmue III nem lesz Xboxon, ami igen sajnálatos, mert hatalmas rajongótábora van.
-
idegen lény
addikt
válasz
Carlos Padre #248 üzenetére
A Chrome-on az automata fordító használata illegális?
Mióta? Az talán sérti az oldalak tulajdonosainak a jogait? Az ugyanúgy nem lenne illegális, ha a konzolokban lenne automatikus fordítás opció.
-
idegen lény
addikt
válasz
Carlos Padre #212 üzenetére
Na például, ha az Xbox One X-en lenne valami fordítóprogram, legalább Google fordítás szinten, ami a játékok közben azonnal fordítana kb. minden nyelvre, azzal szerintem simán behozhatná a lemaradását világszinten, valószínűleg akkor én is azt vennék. Nem is értem, hogy ilyesmi miért nem merült fel még ötlet szinten sem.
Egy ilyen okos és erős géppel biztosan meg lehetne ezt oldani valahogy.
A visszafelé kompatibilitásra azt az érvet el tudom fogadni az olcsóságán kívül, hogy az X360-on sokkal több minőségi játék volt.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #212 üzenetére
multicímeknèl is vannak, ahol jó ha tudsz angolul valamit. vagy mondjuk a quantum breaknèl . ès mèg sorolhatnàm. szóval nem azt hülyèznèm le, akinek nem megy az angol, hanem aki màr jódolgàbanazt sem tudja mit írogat, csakaz a lènyeg, h beszoljon. De, mint ahogy màr koràbban irtam, bàtor gyerek vagy....
-
szupermacs
veterán
válasz
Carlos Padre #215 üzenetére
És a félreolvasás miatt most megbizonyosodtál róla, hogy a PS4-ed jobb.
-
szupermacs
veterán
válasz
Carlos Padre #208 üzenetére
Akkor én kérek elnézést, lehet tovább valótlan dolgokkal fikázni a boxot.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Carlos Padre #124 üzenetére
Régen nevettem ilyen jót kommenten.
Vicces kissrác vagy meg kell hagyni.
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #124 üzenetére
Mert van esze, te meg itt bátornak hiszed magad, mert vissza mersz írni
. Kemény vagy csoki.
-
válasz
Carlos Padre #107 üzenetére
Igen.
Nézd meg honnan indultak, érteni fogod
(hint: előző generáció(k)...)
Plusz az MS már előző genben is fejte a népet a lájv goldal, így ők jobb pénzt hoztak a konzolbizből.(#101) .LnB
"Játszottam Halo-val. Semmi maradandót nem nyújtott. Egy nap alatt végigtoltam mert annyira vártam, hogy jó lesz. Sokan istenítik, ezért kíváncsi voltam. De semmi mas nem maradt meg bennem róla, mint hogy ugráltam a hóba és lőttem a színes biszbasz ellenfeleket benne. Ugyan olyan tucatlövölde mint a Destiny."
Azt ugye érted, hogy ez megint a te saját, szubjektív véleményed és úgyamúgy nem tökvéletlenül lett közismert és közkedvelt fps?
(a destiny meg egy onlineonly lövölde, ne emlegesd a Haloval egy .... weboldalon SE
)
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Carlos Padre #112 üzenetére
De tudok, csak annyit se érdemelsz az előző beszólásod után hogy érdemben reagáljak, karaktert és időt pazarolva rád.
(#111) frankdelgado
Nem hát, különben egy két atyai pofon után nem lenne kedve ilyen dumához. Kár, hogy csak álnév mögött megy neki az ilyesmi, mert a való életben, ha személyesen szólna oda ilyesmit valakinek csak úgy, már nem lenne túl sok foga.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Carlos Padre #107 üzenetére
Ilyen szöveget anyucidnak, meg a barátaidnak nyomass, azokkal személyeskedj. (Segitség: az első mondatod.)
-
frankdelgado
őstag
válasz
Carlos Padre #65 üzenetére
A jövő heti lottószàmok esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest