- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frankdelgado #307 üzenetére
Nem kell PC-n sem falakon átmenő ellenfelekkel csatázni, ez régen lehet dolog volt, de ma már nem téma.
Az utóbbival viszont egyetértek, valóban kényelmesebb a konzol. Mikor rákötöttem a laptopot HDMI-n a nagy tévére, hogy majd játszom Hellblade: Senua's Sacrifice játékot, akkor csak a laptopból jött a hang. Fülhallgatót rákötve szintén nem működött. Aztán rákerestem neten, hogy mi a baj, majd olvasom a Steamen hogy ez valami bug, ami máig nincs javítva. Ilyenkor én is átkozom a PC-t...
(#305) szupermacs Ha nem akarsz vele vacakolni akkor jogos, a konzol tényleg kényelmesebb megoldás.
(#308) EclipseGT Jó mondjuk ebben mégis igazatok van. Most ha belegondolok, amíg volt Playstation Plusom 3 hónapig, mennyi játékot ki lehet úgy próbálni, a RiME-ot úgy vittem végig pl. Meg aztán sokszor demók is vannak meg open béták, illetve ilyen ingyenes hétvégék, míg a PC-n ilyen nincsen általában.
-
válasz
szupermacs #303 üzenetére
Ha a 4k a fontos neked, akkor az Xbox One X a te hardvered.
Egyébként igen, 1080p-ben a 60 fps reális kb. minden játékban azzal a kártyával.(#305) szupermacs Ha teljesen nélkülözni tudod az egér + billentyűzetet, akkor valóban jobb ajánlat lehet.
Kivéve a viszonylag drága fizetős multiplayert, azt a mai napig nem bírom megérteni mondjuk.
-
válasz
szupermacs #300 üzenetére
A One X árából kiadja pl. egy Ryzen 3 proci + olcsóbb alaplap + GTX 1060-as kártya kombóra. Úgyhogy most pont hogy van miből válogatni, ráadásul a videókártyák árai is normalizálódtak.
-
Azért van annak valami bája, mikor a számokról beszélünk, de a Microsoft nem meri elárulni mennyi Xbox fogyott eddig...
Amúgy ami még befolyásolható tényező lehet a pszichológiai faktor, hogy a Microsoft nem valami sikeres a játékaival és a furcsa húzásaival az utóbbi időben. S most függetlenül attól, hogy mennyi fogy a Sony exkluzívokból, azért az ember szívesebben tartozik a „győztes” csapatba. Akár a fociban, ha látod, hogy az egyik csapat hibát hibára halmoz és szerencsétlenkedik, akkor mindjárt a másik csapathoz akarsz tartozni inkább. -
Figyelj, én a saját nevemben tudok beszélni és abból indulok ki, hogy én ezekért a játékokért vettem PS4-et. És először jutott eszembe, hogy otthagyom a PC-t és átváltok teljesen PS4-re. De a PC egyelőre marad, csak már meguntam, hogy a Playstation tulajdonosok mindig olyan jó új játékokat kapnak vagy timed exkluzív játékokat(pl. Crash Bandicoot), PC-re meg Xboxra meg szinte csak multiplatformok vannak, ami nem rossz, csak mikor a másik oldalon tömegével jönnek a God of War, Detroit: Become Human szerű játékok, akkor azt mondom igen, ezért már érdemes venni egy Playstationt.
-
válasz
idegen lény #276 üzenetére
Hát akkor ezek szerint a Microsoft még mindig nem értette meg a lényeget és tolják tovább fullba a kretént.
Bírom ezeket az elemzőket, mert az a helyzet, hogy az eladások nem őket igazolják.
(#278) idegen lény Az mondjuk elég gáz. Én sokkal többet várok tőlük. Mondjuk azért azt nem hiszem, hogy a részvényeseket ne erdekelné a plusz zseton.
-
válasz
<Lacy85> #267 üzenetére
Teljesen egyetértek a teszttel! A múltkor meg leszólt batman91 kolléga a másik topikban, hogy hogy merem ezt a játékot kritizálni ha még nem is játszottam vele illetve nem ismerem a műfajt. Aztán az értékelések nem lettek valami rózsásak...de én optimista vagyok, még mindig várom, hogy a Microsoft az E3-ra készül valami ütős bejelentéssel
-
válasz
idegen lény #197 üzenetére
+1, így van, a felhasználók már csak átvették. Szóval ha a cégek így reklámozzák a termékeket, akkor azért nem a usereket kell okolni első sorban.
-
válasz
idegen lény #188 üzenetére
Azért az tény, hogy ezek a játékok sokkal jobban és szebb minőségben futnak az új hardveren(Xbox One-on 1080p/900p, Xbox One X-en akár 4k-ban. Szóval azt meg kell hagyni, hogy így jobb minőségben újra lehet élni őket és ez egy nagyon jó dolog. De továbbra is azt mondom, hogy ezért önmagában nem vennék egy konzolt. Jelenleg úgy állok, hogy még Switchet is hamarabb vennék, mint Xboxot.
(#190) Polllen Én is nemrég vettem csak PS4-et, de a Digital Foundry elemzéseket látva bizony látszik, hogy az Xbox sokszor alulmarad és kemény FPS fropokat produkál az alap Playstationhoz képest. Mi jön le ebből a felhasználónak? A Microsoft spórolni akart a hardveren és kissé gyengébb lett a Xbox.
Most ez kijavították az Xbox One X-el(bár véleményem szerint kicsit későn érkezett), s azóta, sőt előtte a Sonynak is felrótták sokan, hogy a Playstation Pro miért lett ilyen gyenge(sokszor olvasható a "Soupstation" kifejezés). S én is azt mondom, hogy most a Xbox One X az erősebb konzol és hardverileg jobb, a PS4 Pro egy elsietett konzol lett. Csak a versenyt nem csupán a hardver dönti el, azt felejtette el a Microsoft. Ahogy a kolléga írta, annyira belelovallták magukat a hardverbe, hogy elfelejtettek rá új szoftvert(játékot) csinálni.Szerintem részben a Kinectnek is ez lett a veszte, megvolt a hardver, de nem jöttek rá tömegével a játékok.
-
válasz
idegen lény #163 üzenetére
Megnéztem mindhármat, a 2. linkben levő cikk különösen tetszik. Jól részletezi mit rontott el a Microsoft, ezen pl. igen felkaptam a fejem: Újabb lapát föld volt a gödörből felfelé pislogó MS homlokára, amikor Don Mattrick, az MS egyik fejese az internetes kapcsolattal nem rendelkező gémereknek az Xbox 360 beszerzését javasolta. Ez ilyen WTF
Ezek után tényleg csak maguknak köszönhetik, hogy lassan a Nintendo is beelőzi őket eladásokban.
-
válasz
frankdelgado #129 üzenetére
Ezek nem mantrák, hanem tények.
Én is szeretném ha jól teljesítene a Microsoft, de a PC mellé már vettem egy Playstationt, mert már annyi jó játék jött ki a konzolra. Az Xbox meg sem fordult a fejemben. Tudod amíg megvolt a Kinect, az Xboxnál számomra az egy nagy plusz volt. De a balfax Microsoftnak azt is sikerült kinyírnia.
Pedig mennyi jó szórakoztató közösségi játék készülhetett volna még hozzá...
Ahogy a többiek is mondták, ezzel a Sony kiépített magának egy brandet is, mikor a játékos latja hogy Sony Interactive Entertainment presents. A Microsoftnak meg sikerült nagy nehezem felújítani az Age of Empires-t, ami mellesleg Xboxra még mindig nem jött ki...
Én nagyon szeretném, ha a Micronak jól menne és végre összeszedné magát, de az eddigiek végett igen is megérdemlik a kritikát.
Egyébként meg én sem vennék azért egy majd 500 Eurós Boxot, hogy régi játékokkal játszthassak, melyek egy mai laptopon is elfutnak. De azért ezt tényleg meg kell hagyni, hogy ez egy jó feature az Xboxnál.
-
válasz
kazuma921 #72 üzenetére
Ez egy védhető álláspont, ha valakinek fontos a visszafelé kompatibilitás, akkor ez az előnye egyelőre tényleg megvan az Xboxnak.
(#73) RareParrot Az Othersideban beszéltek róla Phelanék, hogy az előző generációt az Xbox nyerte. Erősebb is volt a konzol a PS3-nál és többet is adtak el belőle. A PS3-ba valami Nvidiás chipset került, amit gyorsan valami meglévő megoldásból kukáztak elő bele és nem egy custom megoldás lett. Erről volt a Digital Foundrynak múltkor egy videója, ahol elmondták, hogy elméletileg erősebb volt a PS3, de a gyakorlatban ez nem volt így.
-
Nagy +1!
Amit a Microsoft leművel, az egy vicc. Majd kíváncsi leszek az idei E3-ra is.
(#39) $p@rr0w Miért vennél két konzolt? Én a PC mellé vettem Playstation 4-et. Egyszerűen ami olyan cím, az az Xboxhoz képest 1. jobban fut PC-n 2. Ingyenes a multiplayer 3. Használható hozzá egér+billentyűzet. Tehát nekem a PS4 is azért kellett, hogy tudjak exkluzívokkal játszani és az unokatesómmal konzolon. S mikor jönnek ilyen címek, mint a God of War, Become Human, akkor tényleg eszembe jut a szlogen: "This is for the Players"
(#52) idegen lény Nem.
Remélem a Microsoft az idei E3-ra előhúz valamit és összeszedi magát, kell a konkurencia a piacnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hegesztés topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingatlanos topic!
- Nyaralás topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest