- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
szupermacs #213 üzenetére
Én.
De ha az Athlon II X2 240, 3 giga ram és Radeon R7 240 GDDR5 1GB gamer pc, akkor én sem. -
janeszgol
félisten
Jó de aki PS4-et vesz, az mit veszít? Exkluzív, plusz multiplatform. Xbox? Multiplatform és ... ennyi. Nem reprezentatív, de egy cimborám nagyon imád játszani. Ő a Ps3-on végig tolta többször is a kedvenc játékát (Last of Us), meg a három Unchartedet és azóta is ott rohad a konzol, ahova letette, míg az X360-nal annyit játszott, hogy csoda hogy nem kopott el, mint a radír. One vs PS4. Az előbbit csak havonta egyszer kapcsolja be az ingyen játékok miatt, míg utóbbit le se tudja tenni. És itt a lényeg. Ha az ember ezt játja, meg sem fordul a fejében az Xbox vásárlása, csak ha valami konkrét játék (pl én esetem) érdekli.
-
janeszgol
félisten
válasz
idegen lény #188 üzenetére
Persze, ezt már itt a fórumon is megírtam. Ahogy Pollen mondta, az MS elbacta. És mivel havernak PS4-e van, én is azt veszek - mondhatják azok, akik konzolt szeretnének venni. Szóval a PS tábor nőni fog.
Az MS egy szórakoztatóközpontot akart létrehozni (BC nélkül), míg a Sony "csak" egy erős játékplatformot. Aztán az élet úgy hozta, hogy amit az MS a 360-nal felépített, azt a One-nal lerombolta.
A Halo, GoW, Forza unalmas. Kérünk más exkluzív játékot is. Frankó történettel, minőségi kidolgozással. Én a Fable 2-3 miatt kértem Boxot. Hol a pcsába van a Fable 4? Minőségi single game, minőségi kidolgozással, nem máshogy! Ajánlom, hogy az E3-on bejelentsék!Az MS-t az menti meg, hogy sok keresztplatformos cucc van, még ha egyik-másik késve is jön.
-
janeszgol
félisten
válasz
idegen lény #139 üzenetére
Akinel kimaradt ez a konzolosdi (gondolom vannak paran), azoknak kivalo ajanlat a backward compatibility. Az Xbox tema most ott tart, hogy a konzolert kiadsz nagyobb zset es onnantol fillerekbe keruloen tudsz jatszani. Ha meg dragabb jatekok is johetnek, ott vannak a keresztplatformos ujak.
Akinek meg tetszenek a PS exkluziv cimek es ez vonzoero szamara, az vesz PS-t. A Sony lehet verszemet kapott, szoval meg tuti el lesztek latva ilyenekkel. -
janeszgol
félisten
Igen kevesebb az exkluziv jatek boxra, de sok uj keresztplatformos van, szoval nem banom, hogy az XO mellett dontottem ebben a genben. Es a BC is szuper, mert oke hogy 6+ eves jatekok, de nekem az XO az elso* konzolom, szoval nekem nagyobb a valasztek. En PC helyett vettem (kaptam igazabol) az 500 gigas kiszerelest a One S-bol, nem melle.
*PS3 ket honapig volt az Uncharted 1-3 erejeig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Hardcore café
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Vicces képek
- Motorola G86 - majdnem Edge
- EAFC 25
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Lenovo Legion Go 512GB + rengeteg extra!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest