- Mobil flották
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Apple Watch
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carlos Padre
veterán
válasz
janeszgol #207 üzenetére
Teljesen igazad van, de ha valaki tök hülye bármilyen idegen nyelvhez, leginkább az angolhoz, nem is akarja megtanulni mert lusta, és az agyatlan lövöldék, autós és verekedős játékok jelentik a nagybetűs JÁTÉKOT, annak mi szüksége lenne a ps4re? Nekik pont elég az xbox.
-
Polllen
félisten
válasz
janeszgol #207 üzenetére
Az, hogy mit veszít, az megint egyéni preferencia. Lehet, hogy semmit, lehet, hogy nagyon sokat. Azért kezdtem el ide írni, hogy ez hátha átmegy azoknak, akiknél beakadt a lemez.
Nem ágálok egyik konzol mellett vagy ellen. Mindkettő egészen jó platform, számomra messze a tökéletestől. Aki xo-t vett, az leírta, hogy miért döntött így.Carlos Padre
Ez a konzol piacról szól, nem ps4 only topik...
-
idegen lény
addikt
válasz
janeszgol #166 üzenetére
"Igen kevesebb az exkluziv jatek boxra, de sok uj keresztplatformos van, szoval nem banom, hogy az XO mellett dontottem ebben a genben." Vagyis kevesebb exkluzív van rá, viszont ugyanannyi multiplatform, ezért volt jó választás.
Visszafelé kompatibilitás: Azt ugye tudjátok, hogy a Microsoftnak eredetileg esze ágában sem volt ilyesmivel vacakolnia. Szerintem csak akkor dobták be, amikor rádöbbentek, hogy sosem fogják tudni fölvenni a versenyt a Sony minőségi exkluzíváradatával, és mert a VK jóval kevesebb pénzbe és munkába kerül. Valójában csak egy gumicsont, hogy elterelje a figyelmet a valódi problémákról. Oké, azt még megértem, hogy nálunk a döbbenetesen alacsony fizetések és az olcsójánoskodás miatt népszerű lehet (az eladási adatok szerint annyira azért még nálunk sem az), de hogy az elsődleges piacukon egy átlag amerikainak mi szüksége lehet rá, azt el nem tudom képzelni. Szerintem ők, ha X360-as játékokkal akarnak játszani, akkor vesznek egy X360-at is, és kész. Vagy ezek már FHD-ban futnak? Mert akkor még talán érthető, de akkor is csak egy gumicsont, amin el lehet rágódni egy darabig, és egy csomó jó játékkal dúsítja a kínálatot. Optikai tuning.
(#170) sad_Vamp A W10 a valaha volt legjobb Windows.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Swift PG27UCDM OLED gamer Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync! BeszámítOK
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- i7-9700K + BeQuiet + 10 venti Stabil, halk, brutál erős gép!
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Apple IPhone 15 Pro 128GB Natúr Titán
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest