Új hozzászólás Aktív témák
-
-
FireKeeper
nagyúr
ezek szerint mar nalatok van teszten?jo lenne a megjelenes napjan mar igazi phs tesztet is olvasni rola. valami kozep kategorias VGA sebessegevel remelem ossze lesz hasonlitva referencia gyanant (pl 7770). dual graphics-et is csinaltok? vagy meg nem szabad errol beszelned?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
atti_2010 #78 üzenetére
sztem meg pont hogy blood steve csalogato: "huuu lehet nezni multimeterrel a feszt, de kemeeeeeny"
Tomcat: 10 monitort hajtasz, vagy mi a szosz? netan tuning vilagrekordra keszulsz? ha ilyen extrem epenis novelo dolgokra vagysz, neked talaltak ki az lga2011 platformot, csak tudd megfizetni...
-
FireKeeper
nagyúr
en meg azt nem ertem, hogy htpcnel hogy jon szoba a sok tabos bongeszes meg a jatek. az arra valo hogy az ember filmezzen rajta, zenet jatszon, arra brazos is untig eleg.
azt meg megint nem ertem hogy miert baj a microatx. jobban el lehet ferni, bovitesi lehetoseg is marad, es huteni is jobban lehet.
szerk: sztem meg az atnevezesesdi felhozasa a flame keltes, na mindegy. a jelemlegi generacival meg azert nincs kompatibilitas mert tok mas a uarch (vliw vs gcn)
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
atti_2010 #54 üzenetére
miert mit vartal? v-check pointot? 250wattos VRM-et? karacsonyfadisz ledsort? netan uv aktiv csatikat? vagy meleg hogolyot?
minden rajtuk van ami egy nem extrem tuningosnak kell, es szerintem kinezetre is pofasak. elrendezesuk is jo.
az egyetlen amit en is kevesellek az a venti csatlakozok szama. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
marcell991 #30 üzenetére
nem hinném hogy ilyen rövid életciklust hagynának a trinitynek, de a jós szóljon belőled
hitman: ha nem telefonról kéne pötyögnöm, leírnám mennyire tévedsz, de most megúsztad...
persze no offense
-
FireKeeper
nagyúr
a micro atx-es pro személyében meg is van az új konfigom alapja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest