- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
válasz
FireKeeper #132 üzenetére
Grafikai téren az Ionos duál-Atomtól azt vártam, hogy azért legalább egy 500MHz P3 gépigényű Morrowind fusson rajta, de ahhoz is túl gyenge volt. Láttam a teszteket a mobil trinityről, de inkább alábecsülöm és legyen pozitív a meglepetés, mint egy jókora pofáraesés
Abu: UT3-at azért gondoltam, hogy maxon viszi, ha alacsonyon még az emlegetett atomos is tűrhetően vitte (egy kisebb órajel-emelés után).
S csak megerősíteni tudnám a kolléga kérését, bár szinte biztos vagyok benne, hogy amúgy is össze fogjátok mérni a kisebb dGPU-kkal. Engem inkább az érdekelne, hogy az A6, A8 és A10 (tehát nem csak a legnagyobb, mert ált. az első tesztek mindig csak arról készülnek) hogyan teljesít egy 64xx, 65xx, 66xx és 7750 kártyával összevetve. -
.mf
veterán
válasz
FireKeeper #130 üzenetére
Mint számítógép, egy univerzális eszközre. HTPC-nek kiváló, netezős-böngészős gépnek, házi- vagy személyes szervernek is jó, de ha kedvem szottyan egy-két gyors körre, akkor valami nem-legújabb, grafikailag nem túl intenzív játék is fusson rajta alacsonyabb beállításokkal, ne kelljen ehhez a nagygépet bekapcsoljam. Tisztában vagyok a korlátaival, nem vér-gémer gépet várok, csak annyit, hogy mondjuk UT3 vagy WoT vagy TDU vagy hasonló normális grafikai beállításokkal fusson.
-
.mf
veterán
válasz
FireKeeper #58 üzenetére
A válasz egyszerű és prózai. Változnak az idők.
Amikor a HTPC mint kategória megszületett, a nem-DVD-s, máshogy kódolt / tömörített filmlejátszás, valamint a nem-CDs, mp3-ba vagy flacba vagy más formátumba átrippelt zene lejátszása volt a cél, amire a számítógép volt az egyetlen eszköz (n.b. az xbmc x-e, az xbox is egy normál asztali gép volt más köntösben). Jött a HTPC, ami teljes gépnél kisebb, halkabb, kevesebbet fogyaszt.
Viszont: azóta megjelentek a fejlett média-lejátszók, amik már fHD h264 filmekkel is megbírkóznak, így erre már nem kell egy azokhoz képest nagy, drága, sokat fogyasztó gép. Azonban egy számítógép nem csak erre jó, most már inkább az vesz ilyet, aki arra is használná, amit egy olyan lejátszó nem tudna.mITX-szel sokkal kisebb méretben ki lehet hozni egy gépet, mint mATX-szel. Bővíteni nem sokat kell, usb-s wifit és tunert is kapni. Hűtés is megoldható, főleg eleve kisebb teljesítményű, majd még UC, UV procinál.
-
miresz
veterán
válasz
FireKeeper #2 üzenetére
A F2A85-M PRO neken is bejön. Az elrendezése is tetszik. Eddig ez a befutó.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
FireKeeper #55 üzenetére
Az MSI-n van Vcsek point, a Gigán meg valami újfajta Mosfet és nagyon szép minkét alaplap.
-
.mf
veterán
válasz
FireKeeper #51 üzenetére
Köszönöm, hogy Te is jobban tudod, hogy nekem mi kell, mint én magam
Ionos duál-Atomom van, még egy herélt platformra, mint amilyen a Brazos is (márpedig az, bármennyire is szépítjük), nem vágyom. Néhány durvább fHD film akadozgat, a böngészés sok tabbal döcögős, főleg, ha flash kerül a képbe, valamint még a régi (2000-es évek eleje) játékok, amik erősen proci-erőre építenek egy szálon, azok is kifognak a prociján. Inkább egy erősebb proci masszív UV és UC mellett, mint egy olyan, amiből eleve hiányzik a nafta.
Egy olyan konfighoz pedig, ahol nincs bővítőkártya, minek kéne mATX méret?Átnevezés: nagyon kell ám megint a flém-keltés... említettem én egy szóval is a konkurenciát? Odaírtam, hogy a jelen generációból nincs alsó ill. alsó-középkategóriás kártya, amilyen kaliberrel a proci együttműködik, így teljesen tiszta sor, hogy a jelen generációval nincs dual graphics.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
FireKeeper #53 üzenetére
Hát az lehet de elég szürkék, semmi ami felhívná a figyelmet magára de nem is rossz, tehát olyan szürke közepes, nem erőltették meg magukat.
-
marcell991
tag
válasz
FireKeeper #17 üzenetére
Mobil Kaveri simán jöhet szerintem úgy, mint a Trinity (május 15. formális megjelenés, nyáron laptopáradat (jó is lenne)
.)
Egyébként ez a W8 ready logo igen ocsmány, elképzeltem, ahogy az Asus főhadiszálláson a random beosztottnak kiadták, hogy még aznapra shoppoljon össze valamit
-
T_Stark
őstag
válasz
FireKeeper #17 üzenetére
Azt én is, de régebben mintha akkorra ígérték volna (ha jól emlékszem), lehet hogy még valami ilyesmire emlékszik. A Trinity-t biztos nem ígérték soha jövő tavaszra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest