- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Telekom mobilszolgáltatások
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryath
csendes tag
Azt nem szeretné az Apple kitalálni, hogy amit duplán megvettem csengőhangot annak visszautalja az árát? Merthogy,az itunes is érzékelte,hogy ezt ön már egyszer letöltötte, ki akarja fizetni mégegyszer? Dehamár egyszer kifizeti az ember, miért nem lehet mégegyszer ingyen leszedni.Azt mondjuk értem,hogy a mp3-ért miért fizetünk, na de a CSENGŐHANGOKÉRT? Ezért az összegért amit kigombolunk az almáért nem lehet több ezer darabos ingegyenes csengőhanggyűjteményből szemezgetni "only for apple users"? Még jó hogy ugyanannyiba kerül a pár másodperces csengőhang,mint a pár perces zene... Plussz biztos megterhelő lenne számukra ha a csengőhang listából lehetséges lenne a törlés, ha nem tetszik ami van vagy véletlenül duplán van meg
Emlékszem,hogy néztek rám,hogy mikor közöltem, hogy eltűntek, segítség......
Az eléggé durván kattogó hangerőgombommal már inkább nem is hozakodtam elő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Eladó Iphone 15 Plus tokok + privacy üvegfia
- Eredeti Xiaomi 120 wattos gyorstöltő szett dobozàban fix àras !!!
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Eladó ESR Halolock Tough Case Iphone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest