- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
Nem az a baj, hogy védi hanem, hogy elvakultan. Én pl simán lefikázom a saját cuccom is ha szar...mert a szar az szar és kész. De ebben az esetben az a vicc, hogy az apple lebukott, hogy milyen jól megoldották a tervezett avulást szoftveresen idő előtt és még élő is adják, hogy a userek érdekében és nem tudok mást mondani elnézést mindenkitől aki nem az....a birkák meg sorra veszik be, hogy a gyártó milyen jó fej. Ehhez már elvakultnak kell lenni rendesen. Mielőtt megkapnám...nem nem vagyok hater, ha tehetném most azonnal vennék magamnak egy x-et mert baromira tetszik, de részletre nem veszek egyben pedig nem fogok kifizetni annyi pénzt egy telefonért. Szóval lehet itt védeni a mundér becsületét csak nem érdemes.
-
peterpeter76
újonc
Hali. Érdekes, nekem az S8 Plus -szal és előtte az S6 edge plus-szal nem voltak ilyen gondjaim. Míg nyáron vettem egy i7 Plus-t, amitől a víz kivert. Sőt, az egyik cimborám Motorola X2 -őt használ 7.1.1 -el és panasz nem volt, pedig küldi neki elég rendesen. Jahh, asszem lassan 3 vagy 4 éves lesz. Ha ratyi forma Samut hasonlítasz a menci új szifonhoz, akkor biztos neked lesz igazad. Persze, senkit nem akarok degradálni vagy megbántani, mert "azt" a típusú készüléket használja. De gondolkozz általában már. Még a Huawei is belelőzte az "isten" vállalatot
Ez cikki, mi? Pedig mondjuk együtt kezdtek majdnem a mobil piacon. Az a baj, mára már csak név maradt az alma. Ha még köztünk volna Jobs bácsi, Ő nem engedte volna a silány minőséget. Ezt a brand-et Ő álmodta és Ő virágoztatta fel. Majd később Ő mentette meg a pusztulástól annó a kilencvenes évek közepén. Lehet itt tolni a nagy szövegeket, de ez már túlárazott termékek részükről. Csak vedd alapul egy komoly felső kategóriás laptopot. Legyen full-full mindkettő. ThinkPad T470s és MacBook Pro. Mindkettő ~3000-3500$ körül mozog. Érdekes a Thinkpad bővíthető és eléggé strapabíró. Ellenben a pro-t, aminek akkuja szevassz és a töltő vezetéke meg kritikán aluli minőséggel bír. Jahh, a garanciáról nem is teszek említést, Pro 1év, a ThinkPad 3év és globál. Ez van, de lehet sírni, mert "ályfon" uhh isten.
-
Aventador91
őstag
te a másik véglet vagy.
érdekes, nekem rengeteg telóm volt, és egyikkel se volt semmi bajom sose. a legtöbb android, de volt lumiám és iphoneom is.
semmi problémám nem volt egyikkel se. nem is értem aki mindig sir hogy barmilyen telót vesz szar, ott szerintem az ember hülye az egészhez
-
Blizzardking
őstag
Engedd ki... Tudom hogy fáj!
(Mindig belefutok abba, hogy ájfón júzerek társaságában elvekről eszmét cserélni tuti zátonyra fut, mert a fake identitás számukra fontosabb mint az elvek)
Látták hogy bejött a Samunak az egyenes beszéd az aksi gate kapcsán, és most ők is megpróbálják
lol -
Agrippa22
tag
Ühüm. Abban a kocsiban is 3 évet bír az a kis alkatrész, amelyikbe beletettek a 3 év alatt 250.000 km-t városban, meg abban is, amelyikbe 45.000-t autópályán. Ühüm... És ezt te elhiszed.
Ez amúgy vihar a biliben: mintha elvárnád az autódtól, hogy a gari ideje alatt hibátlanul működjön, de se olajat, se akksit, se szűrőket nem cserélsz benne.
Egyébként nekem a megboldogult Sony Z1C csinálta így a fesztivált, elérte a 45%-ot és kakukk. (3 ios készülék van a családban - 2 SE, 1 iPad 5th Gen. - de egyiknél se fordult elő a cikkben leírt hiba) Egyébként ettől még az Apple lehetett volna őszinte.
-
dugo_
veterán
Leírtad a lényeget, ami miatt hülyeség a tervezett elavulás.
kb 3évet bírjon ki
Előírt élettartamra méreteznek, nem azt határozzák meg, hogy mikor romoljon el, hanem hogy meddig működjön biztosan.
Btw a VW-ekre 4 év gari jár, szóval elég öntökönlövés három év után gariban cserélni egy drága alkatrészt.
-
Wasquez
senior tag
Nem az lesz ennek a vége, hogy a hülye gyártók ezzel szépen kinyírják magukat?
Egyébként én nem hiszem el, hogy egy autógyártó ilyet csinálna, elég nagy szarban vannak ezek nélkül is!
Ezek egyszerűen anyag spórolás, elkapkodott, hibás tervezések, és a tapasztalatlan fiatal tervezők eredményei.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- Spórolós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest