- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bagkri01 #591 üzenetére
" Én pl simán lefikázom a saját cuccom is ha szar...mert a szar az szar és kész. "
Akárcsak én, dehát látod, van az a szint, ahol ez már nem megy.
B-L-A-C-K: nem lenne szükség harmadik féltől származó fikázásra, ha az, akinek van, normálisan kezelne egy ilyen átlátszó, nincs más szó rá, proli Apple hozzállást, mint amit például az aktuális ügy kapcsán művelnek. De nem, mert itt sokan akkor is védik a mundér becsületét vakulásig, amikor már teljesen egyértelmű, hogy a Szeretet Gyártó lóf@szt rakott a szájukba idén Karácsonyra. Nyugodj meg, ha az én telefonom lassítaná a tudtom nélkül akármelyik gyártó, én fikáznám a leghangosabban.
Meg is tettem, amikor kijött a OnePlus 5, nem kíméltem se atelefont, se a gyártót, hiába vettem meg én is, gyaláztam, ahol lehetett (nymtatott magazinban megjelenő tesztben is, például). Hogy miért? Mert sz@r volt, és a gyártó próbálta bagatelizálni.
Na ez az a hozzáállás, ami a legtöbb Aplle fanból hiányzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 7 Pro 128GB
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest