- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Én elmondom, hogy én mindkettőn játszom. Mikor hazamegyek, akkor fölcsapom az 55''-ös tévére a konzolt és úgy játszom. Aztán visszajövök a kollégiumba, monitorra rá a konzol és megint mehet a játék.
Egyébként mostanában a TV-n én is jobban élvezem valahogy, kényelmesebb leülni a fotelba. Viszont FPS-eket meg talán egy kicsit jobb monitoron játszani.Remélem a Sony is be fogja hozni a 1440p-s módot, nagyon örülnék neki. Bár így sem rossz hogy 1440-es monitoron 1080p-s outputtal játszom.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Stan648
tag
Egyet értek. Én 49" UHD tv-n tolom. Egyébként UHD felbontásnak egyébként sem sok értelme van 50" alatt, ha csak nem 20 centiről akarja nézni valaki a kijelzőt.
Elfelejtettem, hogy Xbox one X-nél már úgy is a UHD a lényeg.
[ Szerkesztve ]
7600X + A620 + 32GB DDR5 + 4060 Ti 8GB
-
Tyrel
őstag
Mitől lenne jobb? A tévétől ülsz mondjuk 3 méterre, a monitortól meg max. 1-re, a látóterednek kb. ugyanakkora részét teszi ki. E mellett a monitorhoz hiába ülsz közelebb, nem lesz pixeles mert a pixelsűrűsége nagyobb. Erre rá még tud FreeSync-et.
Eszembe nem jutna elmászni a tévéig egy konzollal és játékszobát csinálni a nappaliból, 20 éve monitoron játszok mint minden veterán/PC gamer, és egy PS4 ezen nem fog változtatni semmit sem, pláne nem úgy hogy TV-n semmivel nem jobb élmény.
Turenkarn
Új hozzászólás Aktív témák
ph Egész pontosan a One S és X verziók, amelyek így variálható frissítési frekvenciát és speciális tone mappingot kapnak.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest