- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mephi666
nagyúr
ja és azt el is felejtettem, hogy az érvelése már ott sántít, hogy fizikai tulajdonsággal próbál felruházni matematikai fogalmakat, ami nem sikerül neki és ezért értelmetlennek tartja a létezésüket... egyrészt a matematikával sincs tisztában, másrészt a "fogalom" jelentésével...
-
mephi666
nagyúr
tuti nagyban nyomnak valami tudatmódosítót, akik ilyeneket leírnak... volt egy ismerősünk régen, aki cuccozott rendesen és rákattant az ilyen ezoterikus maszlagra... olyannyira beleélte magát egy idő után, hogy teljesen elszakadt a valóságtól és már valami térítőnek hitte magát... senki nem tudott érdemben normálisan beszélni a fejével és odáig jutott, hogy már nem csak falun hirdette az igét, hanem a városban is, ahol sikerült olyan társaságnál próbálkozni, akik jól helybenhagyták... pár napig lábadozott a kórházban, majd visszatérő vendég lett a pszichiátrián
-
Amikor ők éltek, bizony minden szavuk igazság és tudomány volt. Csak aztán meghaladta őket a tudomány, és most már mást gondolnak azokról a dolgokról. Pontosan ugynanígy lesz pár száz év múlva azokkal a tudományos tényekkel, amiket ma annak gondolunk, meghaladja őket a tudomány és mást fognak gondolni róluk...
-
A nettó hazugságokat, azaz amikor rájuk hivatkoznak úgy, hogy az egyetem környékén sem jártak/emailt se váltottak az illető kutatókkal, stb, nyilván cáfolni kell.
Ezentúl meg kb olyan a dolog, mintha Almár Iván ülne le valamelyik magát főasztrológusnak kikiáltott horoszkópkészítővel vitatkozni úgy, hogy a "vitapartner" bármilyen felvetésre helyben kitalált mesével válaszol.
-
Áltudósokkal a valódi tudomány ritkán szokott szóbaállni, más dolguk is van... Viszont tényleg érdekes mérés lenne, lemérni a Balcsi feletti légtér fénytörését pl különböző évszakokban. Javaslom a januári befagyott állapotot is, szeles-napos időben, amikor a légköri pára kevésbbé zavar be, és egy júniusi reggelt is, amikor a párától-ködtől alig megy át a lézer.
#151: értettem, nem is forszírozom - és offban is volt, csak a két dolog rendkívül hasonló pszichológiai háttere tűnt fel nekem
-
Azok a háttérhatalom lefizetett ügynökei, mégis, mit gondolsz! (bár érdekes kérdés, hogy egy lefizetett ügynök miért egy 4fős koliszobában nyomorog olcsó menzakaján - de ez is biztos a totális megtévesztés része)
#149: áhh, előreugrottam egy gondolattal, a lefizetettügynöközés majd akkor jön, ha ez a "kis ferdítés" kiderül. Ez a "van poligráf-nincs poligráf" biznisz is felettébb érdekes
. Hátigen, tisztára ahogy a mai magyar politikában, ha a tények nem illenek a kampányunkba, akkor ott a photoshop és az origós meseíró-gárda.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Nyilván mivel mérőszallaggal saccolták a távolságot a hullámzó víz felszínétől, ezért az eredményük nem igazán alkalmas az összehasonlításra. Annyi állítható a kisérletük alapján, hogy az eredmény olyan mértékben eltér a középiskolás síkgeometria tudással kiszámítható eredménytől, ami arra utal, hogy:
A: valamennyire görbe a fény
B: nem olyan görbe a föld, mint gondoljuk (még akár lapos is lehet)
Nyilván az előbbi állítás mellett komoly tudományos magyarázatok állnak, míg az utóbbi mellett csak az, hogy a NASA félkatonai szervezetet a háttérhatalom pénzemberei utasítják hazudozásra. Aztán mindenki eldöntheti, hogy számára melyik magyarázat tűnik logikusabbnak. Az alapján meg én eldönthetem, hogy érdemes e az emberrel szóba állni, vagy síkhülye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konteó topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- Autós topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Yettel topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged