Hirdetés
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
serapeum
lelkes újonc
Ez a búrán belül van, vagy a búrán kívülről jött? Áttörte a nagy búrát?
Arra lennék kíváncsi, hogy laposföldön hogy számolják a pályáját? Mert elképesztő hurkokat kell megtennie csóvástul együtt, vajon ezt hogyan csinálja? A kilökődött csóva anyagának minden szemcséje irányítva van? -
totron
addikt
ennyit az amatőr csillagász csoportokban is összeraktak.
Akkor minek húzol 21-re lapot? Amatőrök csupán, neked professzionálisabb gondolataid vannak? Hiányzik valami? Láthatóan, de ne a természettudományok területeit szennyezd a hiánykitöltéseddel, már ne haragudj. Annyira izgalmasak és érdekesek pedig ezek a területek, de mindig be kell hozni a hülyeséget... Tudom, ez egy ilyen topik, de nem gondolkodtál el még ezen? Hogy élvezd ami van? És csak ott újíts, ahol van értelme?
Mint mikor a csillagászt megkérdezik, hogy mi a kedvenc csillagképe... -
doc
nagyúr
-
doc
nagyúr
Mar megint orbitalis baromsagokat mondasz. Az elobb az volt az allitasod hogy NINCS NASA-foto. egyetlen google kereses bebizonyitotta hogy nem igaz amit allitasz. Ott egy csomo foto, video, animgif, stb.
Most azt mondod hogy "jobb teloval fotozhato", akkor mutass mar nekem legyszives egy "jobb teloval" keszult fotot az emlitett ustokosrol. Varok. Nyugodtan hasznald a google-t is akar.
-
doc
nagyúr
milyen "beszamolot" akarsz? az elobb meg azt allitottad hogy nem kozol kepet es informaciot. Most belinkeltem a teljesen hivatalos NASA oldalt a temarol ahol a kulonfele ureszkozok altal keszitett kepeket megnezheted, van animgif a palyajarol, stb. milyen "komolyabb beszamolot" akarsz sokmillio kilometerrol? nyalja meg valaki es mondja el milyen az ize, vagy mit?

"Pályát és sebességet módosít," - na akkor most erre a NAGYON eros allitasra hozzal hiteles forrast plz
"Loeb szerint nem kizárt, hogy a Földön kívüli technológia már itt van" - egyetertek. NEM KIZART hogy itt van. Ez nem azt jelenti hogy "OTT A ZUFO!!!!". Loeb onnan indult hogy ne vagjuk mar ra azonnal mindenre hogy teljesen kizart hogy idegen lenyeknek koze van hozza, hanem vizsgaljuk meg. Ez teljesen jo felvetes. Aztan a csavo teljesen meghulyult, most mar ott tart hogy ha belerugok a kavicshalomba itt a kapu elott, akkor mar szenzaciokent orditja hogy itt vannak az idegenek es az en kavicshalmombol kirugdosott kavics valojaban idegen urhajo, amit onnan tudunk, hogy... hogy o mondta. pont.
"miért pont most és miért pont ekkora valamit sodort ide az űr?" - totalis baromsag. Miert pont most, miert pont ennyire esik az eso?
"Az eddigi intersztelláris objektumok kis jelentéktelen kavicsok voltak ehhez képest." - mind a KETTO darab, amit eddig lattunk, raadasul rettenetesen messzirol? Az mar komoly viszonyitasi alap
-
NeoPampalini
senior tag
-
kokopo
aktív tag
C19 időszakban 43-44 éves voltam
Kb 17 éves korom óta cigizek (kilehet számolni hány éve, nem kevés)
Amikor elkaptam a Covid-ot (2-3 napig nem ereztem az ízeket, ennyi) nem hagytam abba a dohányzást, kemény voltam annak ellenére, hogy nem ereztem az izét, és szívtam tovább mint máskor
Kaptam 2 oltást (kínai mind2), akkor sem volt tőle semmi bajom, azóta sincs semmi bajom, nem vagyok fáradékonyabb, légszomj, vagy barmi más (kivéve hogy kb 2 éve leszoktam)
Ezt a story-t nem hallottam a szomszédtól, ez velem történt."Persze ez is csak véletlen eset .... és amit én írtam az hazugság vagy a véletlen műve"
A kis srácot sajnálom, de nem kell rögtön az oltásra vagy a Covid-ra fogni/belelátni/belemagyarázni, stb.
-
arnyekxxx
veterán
Egyébként amit leirtál azok a covid szövődményei, szóval simán benne van, hogy igaz, egyik oltás sem adott 100% védelmet szóval áteshetett egy durva covidon oltottan is.
-
totron
addikt
Az megvan, hogy amiről beszélsz azt a genetika, a természet, a valóság konkrétan nem ismeri? A fejekben fut csak össze a mentális nyál erre az orbitális ferdítésre. Ahol meg tényleg meglépték, hát ott nem szép és nem is túl életképes egyedekkel boldogították saját kis elit rendszerüket, pl. kiráii családok. Hol húzódna egyébként a határ? 1% vérvonalcsorbulás, "hibapont" már kizárást jelent? Biztos ami biztos alapon menjünk le 0.1%-ra. Hova száműznéd a szerencsétleneket? Egy külön börtönbolygóra? Mit tennél, ha rólad is kiderülne, hogy nem vagy kóser? A genetika a diverzitásra épül, különben nem élnénk konkrétan, a civilizésön nem kezdte volna meg hoditto utazatát. Csakkérdem...
Storno. Megint dedós trollkodás. Ember, zárasd már be magad, de nettelen helyre. Viseld méltósággal, ha magányod van vagy felnőtt módon tégy ellene. Emberek se legyenek, csak a kárt tudod okozni, önző és energiavámpír módon.
-
Zsolt,72
senior tag
"ebből kiindulva ha egy hörcsög vagy tengerimalac egy (víz nélküli) akváriumban születik, akkor ő"
...akkor ő egy terráriumban született. Nem pedig "víz nélküli akváriumban", erre ugyanis van szó a magyar nyelvben (is).
Továbbra is hörcsögről és tengerimalacról beszélünk, nem pedig halról.
-
doc
nagyúr
"törzsgyökeres"
ebbol ki is derul mennyire lehet es erdemes komolyan venni barmit amit irsz.
"akik több generációra visszamenőleg tudják igazolni a származásukat." - es el is erkeztunk a hitleri zsidotorvenyekhez, gratulalok.
Mennyi legyen ez a "tobb" generacio? Szerintem legyen mondjuk 50 generacio. Igy aztan jo esellyel te sem vagy magyar, csak egy lesajnalt azsiai migrans. -
serapeum
lelkes újonc
Még annyival kiegészíteném a kamerás kérdésre a választ, hogy ezek a kamerák nagy mélységélességű optikával rendelkeznek, ezért is annyira éles egyszerre minden. Legtöbbször fix fókuszú pár centitől a végtelenig éles. Ez azért is praktikus mert semmi szükség, (sőt hátrányos) a háttérmosás hisz a megfigyelés, dokumentálás a feladat, fókuszrendszer hiánya hibalehetőségre se ad okot.
A kép szétesés a valós idejű adatátvitel gyengesége miatt van, amit elsősorban a mozgáson lehet észrevenni. -
totron
addikt
Tudod ha egy Notepadba offline csinálnád ezt, reális cél lehetne, hogy ne kapj visszajelzést. Ez viszont online, a környezetedet pedig terheled, de még csak számodra sem előremutató, hiába szeretnéd akként beállítani. Értem, látom, hogy foggal körömmel ragaszkodsz a játékodhoz, kifarolsz, tekeregsz, vergődsz. Nyilvánvaló, hogy van mélyen húzódó érzelmi képlet mögötte, valamiért kialakult ez, amiben most vagy. Ehhez viszont inkorrekt közönséget keresni és főleg találni. Nem tudom érthető-e ez így, akarod-e érteni, hogy miért gond ez... Kiváló(nak) gondolt fedősztori a laposföld témája, de nem tudsz mindenkit becsapni. Komolyan ajánlom figyelmedbe a Szkeptikus Társaság Facebook baszását. Nem hibátlan a hely, de felszedhetsz ott a jelenleginél mindenképpen hasznosabb képleteket. Különbség van egy világnézeti eltérés és egy tudatos környezeti terhelés/menekülés között.
-
doc
nagyúr
-
totron
addikt
Szörnyű belegondolni, hogy valakiknek te a főnöke vagy. Meglehet, hogy mi értelmezzük félre a topikot és tulajdonképpen a te működésed a témahelyes itt. Egy biztos: veled csak küszködni lehet. Célokkal megáldott ember nem követ ilyen viselkedésprofilt, ha kilátsz belőle, ha nem. Emberileg is gáz. Mi a harmadik idegennyelv és milyen szinteken állsz velük?
-
NeoPampalini
senior tag
Nyilván akkor nem hallottál még arról, hogy mozgóképnél két keyframe között csak a változásokat követik le (ezzel csökkentve az adatmennyiséget), így csak az esik szét, ami mozog. Elképesztő!

Fél órát olvasol erről, mindjárt nem lesz fura, úgy látom, nap közben rá szoktál érni.

-
consono
nagyúr
Én azt nem értem a logikádban, hogy miért ölne bárki ebbe energiát? Meg persze a több száz emberből, aki fent volt már egy sem buktatója le őket. Meg a kilövések, amiket élőben még lehet nézni, azok is csak színjátékok dollármilliókból? És így tovább.
Occam borotvája, tudod
-
totron
addikt
Értem, köszi & jól van, csak most károsan sok időd van. Ilyen képtípusnál nem is kell az a fajta mélységélesség, témára való fókuszáltság, hogy bárminemű háttérelmosás keletkezzen, bár úgyis csak trollkodsz, ezzel is. Az újkor hozadéka a bemozdulás, meg a lehetetlen terek. Analóg fényképeket ajánlom nézegetésre. Gondolom azoknál is vannak anomáliák.
-
totron
addikt
Az dicséretes, hogy bevállalnád a keményebb munkákat is, sokaknak derogál ma. Viszont nem erre a vetületére gondoltam, ellenkezőleg: miért jelent számodra mentális kielégülést a trollkodás? Nem állítom, hogy nem bújik belém is időnként egy kicsit a kisördög. Te nagyban tolod és bocs, de fantáziátlanul is. Komolyan nem értem mi jó ebben. Ha már IQ, akkor az jellemzően előrefelé mutat, örömét leli a felfedezésben, kutatásban, megosztásban, diskurzusokban, azaz konstruktívan üzemel. Te helyben járós, bepenészedős, destruktív táncot jársz. Mivel kinyilatkoztattad, hogy troll az üzemmódod, így ennek a játéknak vége, a jövőben nem dőlünk be neked. Most aztán mi lesz. A fizikai sportot továbbra is ajánlom, nevezzék azt ma bárhogy, pénzért vagy kedvtelésből - láthatóan le kell fáradnod. Nem ideg van bennem, hanem szomorúság. Köszi, ha érted.
-
doc
nagyúr
Teljesen mindegy, az IQ NEM "egy szam". az a szam amit egy teszt IQ-hanyadoskent ad, bullshit, a szamitasi modtol fugg hogy ugyanolyan eredmenyre milyen szamot ad, ezert van pl. hogy tobb evtizeddel ezelott ropkodtek a 150-180-as ertekek, mig ma a "top 1%" hatara (a pl. a MENSA-nal hasznalt modszerrel) 135-nel van. Nem mi lettunk hulyebbek, mashogy szamitjak, ennyi. Ezert nincs semmi ertelme ezeknek a pontszamoknak.
-
Zsolt,72
senior tag
Egy kérdést tettem fel, amire érdemi válasz nem érkezett tőled (nem az első eset).
A kérdés lényege, hogy tudod-e, hogy egy intelligens ember nem emlegeti a saját magas intelligencia szintjét és nem szükséges bizonygatnia, hogy “nem vagyok hülye”, mert ezek a dolgok kiderülnek magából az intelligens emberrel folytatott beszélgetésből. Erre tudsz (képes vagy) reagálni? -
doc
nagyúr
Hat ebben a hosszu commentben nem sok erdemi valasz volt...
"A világmindenség mérete meg a milliárd galaxis meg az irdatlan milliárd fényévekkel való dobálózás ami nem tetszik..." - vagyis nem hiszed el hogy akkor a vilagegyetem amekkoranak az altalanos tudomanyos velekedes allitja, illetve hogy van tobbmilliard galaxis? Mindezt azert, mert "nem tetszik"?
"hihetetlennek látom, hogy tényleg annak idején megcsinálták" - teljesen mas az urutazas most, mint akkor. De ezt mar sokszor atbeszeltuk. Akkoriban tenyleg a "penz nem szamit" volt a fo elv, BRUTALIS penzeket es eroforrast szortak ra hogy sikeruljon. Most ennek a toredekebol gazdalkodnak, es az egyik legfontosabb irany hogy a leheto legolcsobban oldjanak meg mindent. Ha annyi penzt es energiat forditananak az urutazasra mint anno, akkor nyilvan az eredmenyek is masok lennenek.
"milyen szintű biztositás meg előkészület" - mert elkepesztoen tulbiztositanak mindent. Senkinek nem hianyzik egy ujabb Challenger vagy Columbia. A szovjet urkutatas is tele van nagyon durva balesetekkel. Ez miert problema?
Ha barmi jelet latjak annak hogy elkepzelheto hogy valami nem abszolut tokeletes, akkor azonnal azt mondjak hogy alljunk le (foleg ha emberek is utaznak rajta).
Ugyanez igaz a repulesre is, elkepesztoen tulbiztositott minden (a fontos rendszerekbol 3, egymastol fuggetlen peldany letezik a gepen), ha valami gyanus akkor a gepet nem engedik felszallni, stb. Szoval akkor a fenti logikad alapjan gondolom szerinted a repules sem letezett par evtizeddel ezelott, ugye?
-
totron
addikt
Fordítva is lehetne a mém a relativizálós elmélet miatt, Tibi bá'-t fellövők már rég kihaltak, míg ő csak pár hónapot töltött el nagysebességben/távolban. Hihető is, mikor az Interstellarban a hajón maradtak kivárták a 20 évet, míg a nagygravitációs térben lezajlott a pancsolódás odalent. Ilyen veszélyek, hatalmas difik nem fenyegetnek a valóságban.
-
arnyekxxx
veterán
rosszul renderelték le a CGI-t, de lebuktattátok a Háttérhatalmat
egyébként meg azt látjuk, hogy megérkeznek, az ajtó rendeltetésszerűen kinyílik, de szólnak a csajoknak, hogy még nincs ott a média, pár percig maradjanak bent, majd amikor már jöhetnek mert megtelt a sivatag kamerákkal akkor a főnök a külső nyitóval (ami egyébként vész esetére szolgálna) kinyitja kintről mert így jobban néz ki.
-
serapeum
lelkes újonc
"döntő bizonyiték erejű felvétel" nincs, olyat nem lehet készíteni. Az angol srác is hiába ment az Antarktiszra vitt kiváló kamerákat, kiváló fényviszonyok között csinált sok videót, fényképet, élő bejelentkezést, sőt, még a társai is, sőt még futóverseny is volt a szomszédban... Megkapta, hogy LED fal vette körül őket, gigantikus stúdióban megrendezett jelenetek, utómunkában összeollózták, élő képnél a legmodernebb CGI-vel odavarázsolta a környezetet, Hollywoodot is lepipálta... de ami biztos, hogy nem járhatott az Antarktiszon max a Föld korong szélén...
Előre látom, hogy hiába sikerül majd újra a Holdra lépni, úgy jár mint az ISS, le lesz tagadva hiába a tengernyi kamera, felvétel, élő bejelentkezés, az is mind ki lesz magyarázva, hogy hamisítvány. -
serapeum
lelkes újonc
Az iskolai földrajz termekben szokott volt lenni a falon olyan térkép, hogy "Magyarország domborzata", kb A3-as méretben. Érdekessége, hogy valóban ki vannak domborítva a dombok hegyek, pl 25-30mm-es a Kékes tető. Dombortérképnek hívják. Mindezt azért, hogy érzékeltessék a domborzatot a gyermekek számára. Talán Te is elfogadod, hogy ez a valóságot sokszorosan eltúlozva emeli ki, hisz a Kékes ezen a térképenmax kb 1 mm-t emelkedhetne ki ami miatt meg kár lenne ebbe energiát fektetni. Pont ilyen eltúlzott mértékkel szemléltetik a Föld geoid alakját, amit korábban Te is betettél. Naivság azt várni, hogy a világűrből egy krumplit lássunk, az a pár km domborzati viszony eltörpül a Föld több ezer km-es méretéhez képest, ahogy a Föl lapultsága se olyan jelentős.
Szemléltetés képpen egy Földet jelképező 50cm-es strandlabdán a Csomolungma kb 0.07cm lenne, ha egy föci teremben ilyen Földgömbön szemléltetnék a Föld domborulatait az elég céltalan lenne. -
arnyekxxx
veterán
olvasnivaló hétvégére
-
arnyekxxx
veterán
És újabb magáncég szállt le a Holdra ami megint nyilván kamu
-
consono
nagyúr
-
almos94
aktív tag
Az előttem szólok leírtak szinte minden tudományos magyarázatot. Én még plusz eggyel kiegészíteném: a Föld - Hold távolság az évmilliók során változott, korábban sokkal, de sokkal közelebb voltunk egymáshoz, és keletkezése óta távolodik tőlünk a Hold. Jelenleg pont megfelelő távolságra van, hogy a Nap- és Holdfogyatkozásokat teljes pompájukban tudjuk élvezni.
-
serapeum
lelkes újonc
A Hold fázisairól írtam, a holdfogyatkozás másik jelenség.
Holdfogyatkozásnak hagyományos gömbföldes világban van pár axiómája. Kizárólag Nap Föld Hold együttálláskor keletkezik. Ebben a sorrendben. Előre pontosan kiszámítható. Csak telihold idején figyelhető meg. Nappal soha sincs holdfogyatkozás. Legkorábban naplementekor, legkésőbb napfelkeltekor látható. Holdfogyatkozást csak azok láthatják akiknek ekkor a Földről rálátásuk van a Holdra, ez nagyjából a Föld éjszakai oldala, vagyis gömbfele.
Laposföld esetén ezek a 'szabályok' áthághatók lennének, de ilyet soha senki sem figyelt meg, nem dokumentált. Eleve a holdfogyatkozásra mi a magyarázatuk? Egy harmadik égitest?Ez a telibe kitakarja a Hold a Napot nem teljesen igaz. Földközel és Földtávol között 40.000 km (pálya excentricitás) a különbség (~10%) és emiatt van, hogy csak gyűrűs, vagy teljesen kitakarja és még több percig takarásban is tartja a Napot.
A Föld árnyéka eleve érdekes jelenség a Holdon, láthatóan nem egy éles határvonal, hanem a légkör által meg van szórva és színes.
A geoid alakot nem fogod látni rajta, a Föld méretéhez képest a Mount-Everest és a Martiana-árok apró rücskök és még a fényszóródás is elmossa,. Eleve a Holdra vetülő Föld árnyéka egy egész Hold átmérőnyit szóródik ami még több is lehet mint ~3500km. Ehhez képest 9km Everest semmi, és az nem is önálló csúcs.Amit betettél képet az egy mesterségesen eltúlzott forma, kb mint a domborított térképek, hogy plasztikusabb, érzékelhetőbb legyen.
-
-
arnyekxxx
veterán
-
arnyekxxx
veterán
Szeretnék végre látni valódi GEOID alakú Nasa fotót.
Azokat látod, amikor felmész a NASA oldalára. Amit a laposföldesek előszeretettel mutogattok az nem a Föld fizikai alakját mutatják

-
doc
nagyúr
Megkerdeztem az uj legjobb baratunkat:
Ahhoz, hogy meghatározzuk a Föld árnyékának méretét a Hold pályájának távolságánál, és összehasonlítsuk azt a Hold méreteivel, nézzük meg az alapvető adatokat és számításokat.
Adatok:
• Föld átmérője: kb. 12 742 km.
• Hold távolsága a Földtől: átlagosan kb. 384 400 km.
• Hold átmérője: kb. 3 474 km.
• Nap átmérője: kb. 1 391 000 km.
• Nap távolsága a Földtől: kb. 149 600 000 km.Árnyék méretének számítása:
A Föld árnyékának mérete a Hold pályájánál a geometriából adódik. A Föld által vetett árnyék (umbraszög) a Nap, a Föld és a Hold helyzete alapján határozható meg.
1. Föld árnyékának szélessége a Hold távolságában:
Az árnyék kúpos alakú, amely a Nap sugarai által alakul ki. A Nap és a Föld arányai alapján kiszámítható az árnyék szűkülése. Az árnyék szélessége a Hold távolságában körülbelül 9000 km, tehát az árnyék átmérője több mint 2,5-szerese a Hold átmérőjének.
2. Összehasonlítás a Hold méretével:
A Hold átmérője 3 474 km, míg a Föld árnyékának átmérője kb. 9000 km a Hold pályájának távolságánál. Ez azt jelenti, hogy a Föld árnyéka kb. 2,6-szor szélesebb a Holdnál.Következtetés:
A Föld árnyéka a Hold pályájának távolságánál jelentősen nagyobb a Hold átmérőjénél, így egy teljes holdfogyatkozás során a Hold könnyedén belefér a Föld árnyékába.
Itt meg egy "nem robotos" valasz, nem pont ugyanaz jon ki, de nincs lenyegi kulonbseg: https://websites.umich.edu/~lowbrows/astrophotos/alway/lunareclipse.html
-
doc
nagyúr
"ekkora mindenségben ahol fényév távolságok és gigászi méretek, brutál nagyságú csillagok meg fekete lyukak vannak, akkor mekkora a valószínűsége" - mi a valoszinusege annak, hogy a csillioszor csillio bolygorendszer egyikeben sincs ilyen? nulla

a napfogyatkozas persze hogy nem lathato mindenhonnan, mivel ott a Hold arnyekot ved a Foldre. Ahol az arnyek van, onnan lathato, azon kivulrol nem. Nem olyan bonyolult ez

Holdfogyatkozas miert ne lenne lathato mindenhonnan? Mar ahonnan ra lehet latni a Holdra eppen."miért látszik hajszálra pontosan olyan és akkora körnek ami a Holdat takarja ki halálpontosan." - egyaltalan nem kell hajszalpontosan kitakarnia - sot... eleg ha nem kisebb

-
serapeum
lelkes újonc
"Mi takarja ki a Holdnak egy részét?" Saját magát takarja ki, ahogy egy labdára sötétben rávilágítunk egyik fele árnyákban marad. Telerakta összevissza képekkel amiken jellemzően a Hold teljesen aránytalan méretekben és távolságban van a Földhöz képest. Ez olyan pszichés ráhatás. Észak-Amerika szerinte a Föld túloldalán van... Se gömbföldön, se laposföldön nem esik a túloldalra.
Azt állítja, hogy október 3-án 7:25-kor videózta, ez a tavalyi évre biztosan nem igaz, mert ekkor volt újhold, azaz nem lehetett látni a Holdat. De 2023-ra se igaz mert akkor kb negyed Hold volt, márpedig a videóján félhold van, ami talán 2022 októberében volt. Vagy az egész nem igaz, csak betette ezt a videót és hasra ütve mondott egy dátumot. Aztán elkezd össze-vissza beszélni, valahogy nekem logikátlan.
Amit viszont állít, ha jól értem míg nálunk félhold volt, New Yorkban és Buenos Airesben ekkor telihold volt.
Ezt még egyik laposföldestől se hallottam, hogy a Föld különböző pontjairól egy időben más Hold fázist látni. Pont ez (is) cáfolja, még a legvadabb fénytöréses, fénygörbítéses elméletüket is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Witcher topik
- Suzuki topik
- BestBuy topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Az kicsit messzebb van még és ha jól emlékszem talán pont most a Nap túloldalára került már, vagy kerül hamarosan, nem nagyon lesz róla mobillal fénykép

Ha barmi jelet latjak annak hogy elkepzelheto hogy valami nem abszolut tokeletes, akkor azonnal azt mondjak hogy alljunk le (foleg ha emberek is utaznak rajta).

Ezt még egyik laposföldestől se hallottam, hogy a Föld különböző pontjairól egy időben más Hold fázist látni. Pont ez (is) cáfolja, még a legvadabb fénytöréses, fénygörbítéses elméletüket is.