Új hozzászólás Aktív témák
-
jksx
senior tag
Navigációra navigáció kell, ezt sajnos meg kell szokni. Az okosteló jó dolog, mert kéznél van és kisegíti az embert, ha hirtelen kell navigálni. Másik topikban is olvastam, hogy pl. a Sygic-el gond van a gps-el. Mellesleg egy drága note4 is kb 50m-rel simán odébb navigál a célkoordinátától, amit a navon pontosan tud. De a navigációkkal is kifoghatod, mert pl. a kollégám k@rva drágán vásárolt full térképes Garminjával fél évig(!!!) szórakoztak, mire lett egy használható készüléke. Szóval ki kell és ki lehet fogni. Nekem a .72-es rom van fent az asuson, nem frissítettem tovább, pláne nem a marshmallowra, ezzel tökéletesen működik.
A túlmelegedő Samsungra, mint ellenpéldát mondhatom a Navon gps-t amit én egy fehér színű árnyékolóval használok, hogy ne olvadjon szét, és lássam a halvány kijelzőt. -
jksx
senior tag
Gps-connected, vagy Fastergps appokat esetleg próbáld meg. Nekem azóta egy fokkal jobb lett, de ez sajnos nem egy Samsung. Mielőtt megvettem ezt a telefont a Lenovó phabletjét néztem, de ott is panaszkodtak a gps érzékenységre. Szerintem navigációra rendes gps vevőt kell venni, mert ezek a mobilok, tabletek csak mókolások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB fekete, szép állapotban
- iPhone 15 Pro 128GB Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4355
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4354
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest