- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
noezmegmi
tag
válasz
barcsajani #276 üzenetére
Köszi
nem tudom nekem nem volt ilyen probléma, minden verzióban néztem és pontosan jelezte hol vagyok. Ami nem tettszik a kamera az nagyon gáz ! 2016-ban egy ilyen áron és lézeres Af készülék xperia SP képeket készítsen
Kép
-
noezmegmi
tag
Szerintem a kamera sokkal többet tudna, ha kapnának a fejlesztők megfelelő számban visszajelzést! Ami nagyon kellemes a 4X tud olyat, hogy a fényképezés alatt a "zseblámpa" bekapcsolása és igen jó képeket lehet készíteni vele!
Ami nem jön be a Max-nál a Parancsikonok korlátozása ami a 4x-nél minden ott van kéznél itt szenvedni kell hogy mik lehetnek. Szerintem ez nagyon buta dolog.
Ha minden felesleges dolgot kikapcsolsz Max-ben akkor egész normális képeket készítigaz nagyításnál az a fránya mosás nagyon látszik. [Asus ZC550KL] és akkor egy 4x kép Honor 4x
Ami tettszik az Asus nagyon fogja az emberek kezét és folyamatosan jönnek a frissítések, hibajavítások.
Van 14 napom hogy döntsek ez vagy várok valami Honor csodát... . -
noezmegmi
tag
Mai nappal én is csatlakozom az Asus Zenfone Max talajokhoz. Én egy Honor 4x-ről váltok Elegem lett egy javíthatatlan készülékből ami már ötödik alkalommal járt a szervizben és mindent cseréltek, de a hiba az szépen jön akár most is.Hívásnál előfordul a "Címtár " hiánya.
Fehér Max tulajdonosa lettem, ez volt akciósanamit idáig tapasztalok az bizakodásra ad okot. Egyetlen kivétel amit már most látok a fényképezője nincs olyan, mint a 4x-nek
hiába a lézeres dolog, de bizakodok benne hogy ez még változhat.
Android nálam 5.0.2 várom a frissítéseket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- sziku69: Szólánc.
- Formula-1
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest