- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hnhn
csendes tag
válasz
Dr. Romano #267 üzenetére
Szia. Ez a legfrissebb:
Android:6.0.1 -
hnhn
csendes tag
Srácok ez szubjektív. Tavasszal vettem egy Max-ot, előtte Asus Padfone-t használtam. Az autóban csak azt használom Gps-re. Soha semmi gond nem volt vele. 3 év kemény próbatétel után az össz hibája, hogy a képernyő szélén lett egy 1 centis sárgás beégés, de az sem zavaró. Annó a Padfone-nál is sokan panaszkodtak, de végül javítottak minden hibát, bár szerencsére nekem nem volt nagy gond vele.
-
hnhn
csendes tag
Sziasztok.
Én azt vettem észre, hogy a 3 éves Padfonomnál sokkal lassabban tölti be a cikkeket böngészőben, vagy a Facebook alkalmazáson keresztül Wifi hálózaton is. Ti is tapasztaltatok hasonlót?
Üdv: Nándi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 8 Plus - 64 GB - rozé arany (134)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest