- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Heavy user? Áhh, két hónap alatt lőttem kb 200 képet, meg max 20db 4k60fps videót, de a leghosszabb se volt 2 perces.
Semmi játék, videóvágás vagy benchmark. A legkomolyabb igénybevétel nálam a waze+spoty+bt volt, de amikor összefosta magát a telefon, még ezek se működtek. Asszem pont azért akartam vezetés közben feloldani a készüléket, mert a bt ugyan be volt kapcsolva, de nem csatlakozott rá a kocsira, és kézzel rá kellett volna nyomni... -
Rommel6600
őstag
Update: Bekapcsolt a telefon. Ahogy eddig is (amikor a kezem ügyébe került), úgy ma reggel is megnyomtam a bekapcsológombját, és csodák csodájára megjelent egy villámjel a kijelzőn... Feltettem töltőre, és jelezte, hogy 0%-ról tölti... Feltöltöttem fullra, és azóta működik. (Amikor lefagyott majdnem teli volt az akksija, asszem 94%-on volt... Azt tudom elképzelni, hogy közben a háttérben ment a telefon, lemerült, és így resetelődött...)
Az ügyfélszolgálat azt mondta, hogy így ne küldjem vissza, majd csak ha újból reprodukálódik a hiba, mert az is lehet, hogy egyszeri eset volt, mélymerülés etc. Közben már intéztem (vettem) egy cseretelefont, mostantól akkor használjam újból a ZF8-at, a másik telefont meg hurcibáljam magammal mindenhova, 'just in case' alapon??? Hátha előjön majd 1 nap, 1 hét, 1 hónap vagy másfél év múlva megint ez a hiba?!
Nem kicsit szar ez így, és mondom ezt annak ellenére, hogy utálom azt a telefont amit ideiglenesnek vettem (Poco M3), de teszi a dolgát és könyörgöm az kereken 40ezer forintomba fájt. Pont két kilóval kevesebbe mint a ZF8... -
Alex_
tag
Szia
nem használom, de érdekelt, s szívesen kipróbálnám, de ezt olvasni a telekom oldalán:
"A Telekom hálózata kizárólag a Telekom készülék portfóliójában található eszköz típusok esetén támogatja a Wi-Fi Hanghívást." és van egy link a wifi hanghívás képes készülékekről
https://www.telekom.hu/lakossagi/ugyintezes/gyakori-kerdesek/4058/mit_kell_tennem__hogy_wi_fi_n_hivhassak
s nincs rajta asus készülék.
Alex_
u.i.: a +VOWIFI vel aktiváltam az egyik kártyára a szolgáltatást, visszaigazoló sms megjött, kérte az újraindítást, újraindítottam, de nem találok a settingsben wifi hívás beállítási lehetőséget. -
Hallosz
senior tag
Valaki használja a telekomos Wi-Fi hívást? Működik?
-
Rommel6600
őstag
Engem inkább az zavar, hogy ma már beszéltem az Asus-al, hogy megkapták-e a termékvisszaküldési igényemet? (mert még egy "köszönjük majd értesítjük" email se jött). Igen, megkapták. Majd ma délután kapok linket, ahol intézhetem a futárt. Most(!) jött meg az email és benne a felvétel dátuma: 2021-07-14. Azaz 3 munkanap is ment a lecsóba, és még egy centit nem mozult a telefon, viszont csehországba küldik javítani... Az ügyintéző szerint 1-2 hét lesz, hááát... Ha így haladunk nagyon nem. Ja és a poén, hogy az Asus nem ad cserekészüléket, mert nem Tőlük vettem. Erre mondtam, hogy lol, mert az asus.com-on vásároltam, ennyit erről... (De jogilag egy másik entitástól vettem ami a Digitalriver, nem Asus, hiába volt ez a címsorba írva...)
-
zenekes
csendes tag
válasz
Rommel6600 #890 üzenetére
Ez tényleg sajnálatos.(Tegnap du. rendeltem meg...)
-
Alex_
tag
válasz
Rommel6600 #890 üzenetére
nem hangzik jól :-( s volt valami előjele?
-
Rommel6600
őstag
Na az enyém tegnap beadta a kulcsot. Minta megadás után nem oldott fel, mintha lefagyott volna. Megnyomtam a bekapcsoló gombot kétszer, hogy újrakezdjem a folyamatot, de ... azóta fekete a kijelző, konkrétan semmit nem csinál. Illetve lehet, hogy a háttérben csinál de a kijelző az tuti offos. Ha töltőre teszem a LED világít, de csak ennyi életjelet tudtam kiszedni belőle. A bekapcsoló gombot is nyomogattam már mindenhogy, de semmi.
Tegnap este adtam le az Asusnál a hibajegyet, még várom az emailt, hogy futárt tudjak kérni. Kíváncsi leszek... -
Alex_
tag
próbáld ki, hogy átmenetileg letiltod az 5g-t akkor hogyan reagál. mert nem normális amit csinál. nekem olyan volt már hogy az egyik kártya a másikhoz képest rosszabb térerővel kapcsolódott (miközben mindkettő ugyanaz a szolgáltatóé), de eldobni még nem dobta el. igaz aránylag kötött pályán mozgok vele, budapesten meg az m3-ason és vidéken.
a cégnél kb felesben van iphone meg android, de akármerre mentünk különbséget még nem vettünk észre. (nem állítom persze hogy nincs, vagy nem lehet)
meg még arra lennék kíváncsi milyen régi a sim kártyád, lehet az okozza. -
K82
őstag
A Samsungnál évek óta visszatérő probléma a nem túl acélos hálózatkezelés, vezetés közben csomószor tapasztaltam h pár mp-ig nincs adatkapcsolat. De csak a Samsungnál, a ZF8-al ( sem az előtte lévő telefonokkal és a mostanival) nem volt ilyen bajom. Az i11 nem dobálta a hálózatot, ellenben gyengébb volt az antenna része.
-
nVIPER
senior tag
Térerőben mennyire vészes Samsung / Iphone-okhoz képest? Jelenleg S21-em van, de rengetegszer dobja el az 5G/4G hálót...
-
-
-
válasz
undercover #862 üzenetére
Óránként 2 %? Az nem sok. Rengeteg.
A vacak kínai telefonom aod-al eszik óránként 1%-ot. Aod nélkül egy éjszaka alatt eszik 2%-ot, pedig még okosóra is lóg rajta. Hogy mit kapcsol ki? Semmi olyat ami engem korlátozna. Minden üzenet, email megjön az éjszaka közepén is, le is kell némítanom emiatt, ha alszom. -
undercover
őstag
Ez 1 napos telefon, több simkártya ha utazol nap közben sokat, ha magas HZ módban használod vagy olyan alkalmazást használsz az mind zabálja. Illetve a Snapdragon 888 kicsit zabálja az akksit. Ha nem használod igazán akkor is merül óránként vagy 2%-ot.
De szerintem sokan a kínai telefonokhoz vannak szokva az meg nagyon sok mindent kikapcsol. Nagyon belenyúlnak az androidba...
Én azt mondom jön a Android 12-ő remélhetőleg idén azzal javulhat ez a akkumlátoros dolog és gondolom így az Asus se fog már 11-re fejleszteni.
-
K82
őstag
Felejtsd el az AccuBattery-t. Sokan rá vannak izgulva h be lehet vele állítani töltési limitet, de az Asus alapból tudja ezt: 80/90/100%-ig, gyors/lassú töltés (azon belül is választható a 18/10W), ráadásul mindezt egy érintéssel ki tudod lőni ha mondjuk mégis gyorstöltés kell 100%-ig. Innentől fogva tök felesleges még egy appot csak azért a háttérben futtatni hogy lássad mennyi az akku kapacitása, amit ráadásul pontatlanul jelez...
-
dave777
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 1 hete vettem egy Zenfone 8-at. Az AccuBattery alkalmazás a töltési ciklusok alapján kiszámolja, hogy mekkora az akkumulátor kapacitása, ami nálam 84%.
Az normális, hogy egy új telefon 4000 mAh helyett csak 3376-ot tud? Vagy ezek az alkalmazások nem annyira megbízhatóak? -
-
12GB felett nincs azaz átlaguser aki ki tudná használni.
A 11-es droid sem tud vele mit kezdeni, mert 8GB-ra sőt annál kisebb RAM-ra van optimalizálva.A nagyobb UFS tárhely mindig jól jön... azt megértem, ha valaki arra költ... arról meg nem tehet az ember, hogy bizonyos tárhely méret mellett már hozzácsapnak néhány GB RAM-ot is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus megalkotta a piac legkisebb androidos csúcsmodelljét, amire az 5,9 hüvelykes képátló ellenére is határozottan mondhatjuk, hogy kompakt. De ezen kívül is tud még néhány trükköt.
- OpenWRT topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- DOOM - The Dark Ages
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch 2
- One mobilszolgáltatások
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest