Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
Na az enyém tegnap beadta a kulcsot. Minta megadás után nem oldott fel, mintha lefagyott volna. Megnyomtam a bekapcsoló gombot kétszer, hogy újrakezdjem a folyamatot, de ... azóta fekete a kijelző, konkrétan semmit nem csinál. Illetve lehet, hogy a háttérben csinál de a kijelző az tuti offos. Ha töltőre teszem a LED világít, de csak ennyi életjelet tudtam kiszedni belőle. A bekapcsoló gombot is nyomogattam már mindenhogy, de semmi.
Tegnap este adtam le az Asusnál a hibajegyet, még várom az emailt, hogy futárt tudjak kérni. Kíváncsi leszek...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus megalkotta a piac legkisebb androidos csúcsmodelljét, amire az 5,9 hüvelykes képátló ellenére is határozottan mondhatjuk, hogy kompakt. De ezen kívül is tud még néhány trükköt.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- BMW topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 pro max 256gb Space Black 2026.03. ig Garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Samsung Galaxy A35 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest