- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bluemirage #1699 üzenetére
"nekem xiaomi 12x van.
Azon a gyári tárcsázó, ami egyéb a google féle... a kínaiak nem gondolták túl."Hát, nem volt ez mindig így. Másképp: így múlik el a világ (és a Miui) dicsősége. Gondolom akkor a hívások felvétele sem támogatott, ill. 3rd party app kell (ha egyáltalán támogatott).
-
scream
veterán
válasz
bluemirage #1699 üzenetére
Csak akkor pl a hívásrögzítés nem fog menni - mmint Google vagy egyéb nem gyári tárcsázóval - Asus vonalon maradva.
-
Benőke
őstag
válasz
bluemirage #1687 üzenetére
Annyira nem kell készpénznek venni ezeket az üzemidőket.
Mert egyrészt nem valós körülmények között születnek, másrészt mindenkinél más.Nem lehet szimulálni teljes mértéken, és ezek fix körülmények. Támpontnak jók.
88 óránál is akad bőven rosszabb érték. Való életben még sem olyan rosszak.
Asszony egy Honor 10 -et nyúzott. 4 éven át.
74 -es teszt eredménye mellé, még is használható volt bőven a mindennapokban.Most a +300MAh akku növekedés, és ezek szerint az új proc ügyesebben kezeli az energiatakarékos módokat. Mert 7,5% akkukapacitás növekedés miatt a teszten elért +22% javulás nem jönne ki szerintem. Máshol meg nem igen tudtak farigcsálni.
Talán az ASUS -nál az OS -en belül ügyeskedtek valamit az is jelentett 1-2% -ot, de nem többet.Annak ellenére hogy 88 -as eredményt adott a teszten az előd modell, és elégedett vagyok a teljesítményével 2 sim esetében is.
-
Benőke
őstag
válasz
bluemirage #1674 üzenetére
330 körül elvesztettem az árfolyamot és nem követem. Már nincs értelme. Nem idegesítem magam vele. Úgy saccoltam mint a magyar állam.
-
Benőke
őstag
válasz
bluemirage #1672 üzenetére
Sejtettem hogy jön valaki aki megpróbál belekötni és élére akarja állítani.
Saccoltam. Illetve a Rally -nak nincs vége. Kereskedők jelenleg 430-440 -es árfolyammal számolnak.
-
Benőke
őstag
válasz
bluemirage #1461 üzenetére
Szuper. Mindig mikor telefont vettünk a céghez csak 1 év gar volt. Rózsaszín cég, és alma telefonok. Mondjuk az az egy év gar sem él általában. Dobozból kivéve kipróbálva, nem ment, visszavittük és 2 hét tökölés után azzal jönnek hogy vízkár. Saját szakállra bevittük egy nem alma szervizbe, ők azt mondták ezt ki se nyitották soha, semmi baja, valami sw csiribá csiribú és ment a telefon.
-
Benőke
őstag
válasz
bluemirage #1458 üzenetére
ŐŐŐ ugyan az a garancia mindkettőre és cégekre a 3 év nem vonatkozik. Cégeknek egy év garancia él csak. Minden hivatalos értékesítési csatornában ugyan az a garanciális feltétel.
Mindenesetre érdekes hogy már nem lehet megvenni a hivatalos weboldalon.
Jön a következő generáció?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bluemirage #1379 üzenetére
Tudom, hogy a DAB-ot lekapcsolták itthon (nem tudom a többi EU-s országban, mi a helyzet). Épp ezt neheztelem. Szerintem nem volt kellőképp "megmarketingelve". Na, mindegy, múlt idő...
Ez biztos, hogy a MindigTV vergődik, ill. honnan az infó, hogy esetleg ez is a DAB sorsára jut? Épp agyaltam egy antenna beszerzésén (amennyit TV-zek, ill. amit nézek, ahhoz tök elég lenne).
-
válasz
bluemirage #1330 üzenetére
Mindehol az van, hogy azt árulnak amit visznek. Amit nem visznek, azt kivezetik. Ennek a telefonnak több baja van. Egyrészt eléggé ismeretlen márka hazánkban. Másrészt aki esetleg rátalál, az nagy eséllyel rátalál az alaplap hibájára is. A hosszú támogatás is kérdéses
-
mjani1172
addikt
válasz
bluemirage #1317 üzenetére
Akkor csalódás ér.
Az előd hasonlót játszott el, tehát volt idejük, lehetőségük. -
d4nl
tag
válasz
bluemirage #1312 üzenetére
koszonom, ez jo minoseg de kicsit huzos es ami talan ennel is jobban zavar, h nagyon vastag. felek, h tegla hatasa lesz tole a telefonnak.
ezzel a tokkal kapcsolatban van valakinek tapasztlata? koszi!
[link] -
zordi
tag
válasz
bluemirage #1282 üzenetére
Annyit hozzátennék, saus 8-nem melegedett annyira amit veszesnek éreztem volna de sz akksi idő siralmas volt főleg sok sok telefonalassal. Viszont mindenki lebeszelt a processzor es a melegedés miatt a xiaomi mi 11ről. Megvettem kb egy honap után filmezrem este kb 2.filmet néztem 3ora folyamatos hasznalat lehetet. Elkezdet szaggatni rizsasodni a kép. Aztan csak a zsines rizsa madt. Azt hittem képernyő de nem mert reboot mimden betu poktogram, android logó szepen bejott de elindult visszajott a rizsa. Visszavittem az extrem digitalba 3 het mulva visszadtak a penzr azr mondták megfőtt. Megfőtt vagy nem n tudom de ez volt.
-
Alex_
tag
válasz
bluemirage #1219 üzenetére
értem én, ilyen memory dumppot csinál a windows is amikor blue-screen errort dob, de az ebben lévő információ maximum a gyártónak, fejlesztőnek ad információt, hogy a hiba idején a cpu-ban milyen regiszter mit tartalmazott, melyik modulban keletkezett, milyen címen stb. ez egy tipikus szervíznek semmit nem mond. s amíg ezt a dumpot nem elemzik azok akiknek ez mond valamit, az alaplapcsere az vagy tüneti kezelés, vagy ez annyira kis mértékben van jelen, hogy az asus nem akar erre erőforrást áldozni, egyszerűbb, a "pár" dolláros lap csere.
-
axioma
veterán
válasz
bluemirage #1158 üzenetére
Koszi, ez marad akkor a B terv, ezt se tudom eloben megnezni... ha van ilyened (vagy masnak), akkor ebbol tenyleg nem log ki a kamera? Nekem me'g ez is olyannak tunik amelyiknel tizedmillimetert de kintebb van, csak kevesbe mint a dobozban levo.
-
Rommel6600
őstag
válasz
bluemirage #1126 üzenetére
A garancia/szavatosság/kellékszavatosság dolgot a ptk szabályozza, tehát alapból így van, és lesz mindenütt, hogy nem felhasználói vásárlásra 1 évet fogsz kapni, minden más üzletnél is. (Abba most ne menjünk bele, hogy jogilag pont azért kapnak a cégek kevesebbet mert valójában nem terjed rájuk ki a ptk, mert nincs kedvem jogászkodni) Esetleg ott nem, ahol eltérnek ettől a vásárló cég javára, de én ilyennel a kisker szektorban még nem találkoztam. Cserébe szívtam már ezzel mediamarktban és alzában is (hogy csak a közelmúlt fájó sebeit tépjem fel), szóval szerintem ezt a kártyát minden üzlet ki fogja játszani, nem alapoznék arra, hogy nem...
-
fatal`
titán
válasz
bluemirage #1129 üzenetére
Fura, mert tapasztalataim szerint az EMAG/Edigital sokkal rosszabb. Rendszeresen vásárolok az Alza-ban, semmi problémám nem volt még. Épp 1 hete gariztattam egy HyperX fülest (beszart a mikrofoncsatlakozó rész a fülesen), 2 nap alatt cserélték.
-
válasz
100x inkább alza mint edigi- emag
Most vettünk ott egy mosogató gépet és sérülten hozták ki több mint egy hónap volt hogy megkapjuk az újat addig szépen hasznàlták a pénzünket
Gusztustalan ügyfélszolgálat mindenféle indokkal le akartak rázni soha többet semmit nem veszünk ezektöl a román .......-től -
szemy94
senior tag
válasz
Bocsi, félreérthető volt, másfél hete rendeltem az edigital-tól, de nem ezt a telefont, és természetes személy, csak arra utaltam, hogy már akkor is az emag-tól kaptam végül a rendelést.
-
beadzo
csendes tag
válasz
bluemirage #1053 üzenetére
Köszi a választ. Konkrétan hívás közben nem volt mobilnetem (hétvégén még volt), illetve a hívás hangminősége is olyan volt, mint június elején, amikor még nem volt a VoLTE engedélyezve, innen gondoltam, hogy valami nem stimmel.
A VoWiFi meg azért lenne fontos, mert kis faluban lakok, tájvédelmi körzet határán, és ott igen ritka a térerő. -
beadzo
csendes tag
válasz
bluemirage #1049 üzenetére
Nekem meg most tűnt fel, hogy a az utolsó frssítés óta nincs Telekomos VoLTE és VoWiFi. Újraindítottam, mindent csináltam, de egyik sincs. Előző frissítés után minden működött rendesen, most meg mondom olyan furcsa, hogy rossz a hang. Aztán most nézem, hogy nincsen az ikon az állapotsoron. A beállításokban a kapcsoló aktív, de nem változtat semmit.
-
Alex_
tag
válasz
bluemirage #1043 üzenetére
ne áltassuk magunkat a kompakt kategória már nem létezik, vagy egész mást jelent már mint pár éve, ezért is kötöttünk ki a zenphone 8 mellett, mert erre még talán rá lehet fogni hogy az, a nagy számokat a tizenéves korosztály hozza nekik meg péklapát kell, mert nekik ez elsősorban nem telefon, hanem egy mobil pc, amin mellékesen lehet hanghívásokat is kezdeményezni. nekem meg, - tudom maradi vagyok - ez még egy telefon amin ha kell más funkciókat is egyre jobban lehet használni. Az ASUS nem lesz top5 eladott készülék gyártó, s nem is akar az lenni, a rogphone, és zenphone szériával megpróbál célzott rétegeket kiszolgálni, a xiaominál meg a mi fórumon sokan kérnek kompakt modellt, de ez a "sok", az összes eladott készülékhez képest nem is kimutatható mennyiség. szóval megint a globalizáció az oka mindennek, meg az elvárt profitgörbe. (hiszen az apple szerint is az iphone12 mini nem hozza az elvárt számokat... - erre csak annyit tudok hozzátenni Besenyő Pista bácsi után szabadon: noooormális? de biztos van olyan szék ahonnan ülve ez valid.)
-
f.lorand
senior tag
válasz
bluemirage #1033 üzenetére
Én most a magyar piacot írtam, mert arról beszélgettetek.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bluemirage #1022 üzenetére
" ... raktárban (monolit födém, emelet felette stb...) mindegyik meghal... de más márkák (OnePlus, Xiaomi, Huawei) ott még simán mennek."
" ... Ismerős korábban S20FE és most S21+: Szigetközben... gyakran nem elérhető, T-Mobilos (...) én mellette állok és gond nélkül telefonlálok ... "
Köszi, nekem ennyi elég! Készséggel elhiszem, amit írsz.Egyébként se nagyon áll fenn a veszély, hogy Samsung-ot vegyek ... talán majd az új generációból.
" ... a trend nem a kis telefonok felé megy elé." - ja, hát azt veszem észre.
Pont ezért kellene droid vonalon is egy tényleg sikeres modell. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bluemirage #1008 üzenetére
" ... S21 nálam a térerő miatt kuka... " - tényleg ennyire k@ki az S21 és az összes Samsung? Akkor miért olyan sikeres, ill. miért nem olvasni erről egyetlen tesztben sem?
Nem kötekedésből kérdem. Nem követem a Samsung-okat, de - eddig legalábbis - ott volt az esélyes márkák között.
Elszomorító, hogy itt tart a technika." ... a csend az a kevés... nagyon kevés tulaj ... " - ez is szomorú. Innentől kezdve gyakorlatilag borítékolható, hogy nem lesz folytatása, és más gyártó sem nagyon fog elgondolkozni hasonló terméken lévén "nincs rá kereslet".
-
válasz
bluemirage #1008 üzenetére
Hát nem mondanám gyengének az i11 képernyő idejét nekem simán elmegy 2 napot olyan 5-6 h kijelző idővel és októberben lesz 2 éves
a készenléti fogyasztása nagyon jó az iphone-nak -
Rommel6600
őstag
válasz
bluemirage #1004 üzenetére
Azt mondjuk nem értem, hogy ezt a visszavétel dolgot miért nem egy kapcsolóval oldják meg. Én például tuti bekapcsolnám, lévén amiket futtatok (pl waze) azoknak rohadtul nem szükséges a csúcsteljesítmény. Viszont ha csapatni szeretném (pl vmi játékkal) akkor ott lenne a lehetőség, hogy ha már oda nem elég az "hűs" mód, akkor feljebbkapcsoljak. Mert ez így kb olyan, mintha a Ferrariddal is mindig csak 7ezer rpm fölött és 600lóerővel tudnál a városban araszolgatni is, kevesebbel nem.
Amúgy a hétvégén sikerült 4k60fps-el videózni, melegedés nélkül. Egy medencében...(ami furcsa volt, hogy a felső hangszórónak majdnem 2 nap kellett, hogy teljesen kiszáradjon, addig bádoghangon szólt. Minden oké vele, másfél méteren is járt, a kijelzőt kicsit problémás vizesen kezelni, erre érdemes figyelni, de ennyi)
-
mjani1172
addikt
válasz
bluemirage #989 üzenetére
Bár nem igazán érdekel a téma, de ha 10.000 eladott telefonból van 9 hirdetve, azért az más, mintha 20 eladottból van 5.
Itt láthatólag gond van, hiszen kevés telefon fogy (ezt sajnos előre tudtam) és ahhoz képest nagy az elégedetlenség.
Az elődje valahogy jobbnak tűnt a maga idejében.
Szvsz elhibázott a processzor, és ezért nem kellett volna legalább a kisebb modellbe eröltetni, árban is jobb lehetett volna,ha picitt gyengébbet választanak.
Szerintem ez most nem jött úgy össze. -
fatal`
titán
válasz
bluemirage #935 üzenetére
Ez azért szuper, mert, akinek nincs VoLTE (vagy nem támogatja a telefonját a szolgáltató, vagy fordítva), vagy roamingol az nem tud telefonálás közben online navit használni. Vo5G-n azt hiszem hasonló lesz a helyzet.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
bluemirage #818 üzenetére
" .... a nagy méret... " - O.K.-O.K. akkor tegyük mellé az 5 III-at vagy a 10 III-at. Ezekkel már tényleg "csak" az a baj, hogy hosszúak.
Szóval én alapvetően a design-ról beszéltem. Ez a szögletes, letisztult, sallangmentes külső, a "klasszik" szögletes kijelzővel jön be nekem igazán. -
Alex_
tag
válasz
bluemirage #803 üzenetére
az lenne jó ha ez kapcsolható lenne... tudom: álom.
-
K82
őstag
válasz
bluemirage #751 üzenetére
Inkább a SoC-ra fognám a gyengébb üzemidőt, a SD888-as telók mind 90 +/- pár óra üzemidővel futják az endurance rating-et. 4500-ös akkuval és 6.5" körüli képernyőkkel OP9Pro 86, OP9 87, Oppo Find X3 Pro 81; kicsit nagyobb akkuval ZTE Axon 30U 91, Mi 11U 95, ZF8 Flip 98 óra - szóval nem olyan nagy a szórás közöttük és a ZF8 88 órája a 4000-es akksival még korrektnek is mondható. Ami jobban bírja az meg hatalmas, gondolok itt a gamer vonalra.
Inkább szerencsésebbnek mondanám magam mert méretben azért nálam is van egy határ 160/75 mm-nél függően attól milyen a fogása. Az S20FE 5G tök jó lett volna de két hónap után feladtam a küzdelmet a OneUI-al, az új Realme jó méret lenne de a SD888 miatt az is kb. hasonló üzemidőt produkál, Xiaomik/Redmik kilőve - olyan sok választási lehetőségem nincs azért, ha a (majdnem) stock droidos telókat nézzük. A 8T most jó lesz egy darabig - magamat ismerve max. október közepe, ha olyat villant a Google a Pixel 6-tal.
-
K82
őstag
válasz
bluemirage #735 üzenetére
És egyel kevesebb ZF8-am lesz nekem is.
Mindig vágytam az utóbbi három évben egy normális méretű telóra, aztán most h itt van, inkább a nagyobb kijelzős kell... Viccet félretéve az én használati szokásaimmal nem lettünk barátok.
Ahogy Freak07 is írta (használtam a kerneljeit a Pixeleken):
"Generally people that use the phones to just occasionally check messages for example doing screen on/off most of the time will have way "worse" battery life than those who use the phones for extended periods of time when unlocking."
És tényleg így van, csütörtökön nap végére 15%-nál volt 2 óra 20 perc SOT: rohangáltam reggeltől estig, gyors mail/Telegram/FB csekkolás, üresjáratban egy-két cikk elolvasása. Ma viszont h ment a Waze és az Ingress Prime felváltva, 50% körül voltam 3+ óránál - csak épp nálam inkább az előbbi a jellemző. -
Alex_
tag
válasz
bluemirage #735 üzenetére
igazad van, pláne most jött egy rendszerfrissítés
s meghallgatásra talált néhányak kérése
ww_user_30.11.51.67 változás 10. pont Enable VoltE on Vodafone (Hungary) -
Alex_
tag
válasz
bluemirage #722 üzenetére
Az asszonykámnak majd felvetem, hogy a telefon tesztje miatt máshol kellene töltenem az éjszakát. :-) amúgy két telekomos kártya van benne, nem is régen cseréltek, de lehet, hogy teszt miatt egy egy este kipróbálom a csak 3g-t. Köszi
Alex_ -
K82
őstag
válasz
bluemirage #673 üzenetére
Mondanám h a többi csúcshoz képest egész korrekt ár.
'17-ben amikor vettem a P2XL-t, nem esett jól a 902$ (~215e Ft volt akkori árfolyamon), de még mindig olcsóbb volt mint a csúcs Samsungok. Aztán '19-ben már a 4XL is felülről karcolta az 1000$-t, tavaly pedig már a OnePlus is elszállt az árakkal. Idén meg... Oppo Find X3 Pro 1100+ €, S21U-val is bele lehet szaladni a félmilliós körbe. Elmebeteg árak...
Egyébként persze h az iPhone a legtöbbet eladott telefon, az USA-ban nagy "szégyen" ha nem az almás logó van a teló hátulján. Más kérdés h annyi betörött kijelzőt még nem láttam mint ott: random járaton a körülöttem ülő 9-12 ember közül egynek biztos törött kijelzős iPhone volt a kezében.Megvolt az új update, kellett a restart, már nem működik a VoLTE-trükk...
-
-Mike-
addikt
válasz
Persze, igazad van.
Nem is akartam benne hagyni ezt a mondatot, na mindegy. -
axioma
veterán
válasz
A vilagon legtobbet eladott csak annyit jelent, hogy 0Ft-ert ne'mi husegidoert azt _is_ hozzavagjak egy csomo helyen, meg az olcsobbat is. Akkor mar a dragabb kell neki, ami me'g racionalis is akkor, ha egyuttal tervezi eladni is.
-
axioma
veterán
válasz
bluemirage #651 üzenetére
Amig nem volt minden telefon kijelzojenek szele lekerekitve, addig tobbszor volt hogy a (meretpontos) uvegfolia torott, a telefon nem - igaz nalam neha kisebb tavokat van hogy esnek. Azt nyilvan nem tudom hogy ha nincs a vedelem akkor birta-e volna, de az biztos hogy nyelt el energiat, masok a valoszinusegek.
Szeleket kihagyo felrakasnal mar ennek tenyleg nincs lenyeges jelentosege. -
K82
őstag
válasz
bluemirage #651 üzenetére
Az üveget én is jobban szeretem, de gyorsan a ClearPlex volt elérhető. Karcok ellen ez is jó, nem szokásom dobálni vagy leejteni a telefont - ha igen, akkor meg 50% eséllyel fogja megúszni a dolgot. Beballagtam hát a MM-ba, a kiscsaj rácsodálkozott a telóra, én meg a kiscsajra h mennyire ott van a szeren...
-
fatal`
titán
válasz
bluemirage #626 üzenetére
Néhány esetben a készülékgyártó is felelős, hogy a modemhez nem helyezi el az mbn fájlokat, lásd pl. a Google, aki alapból a Pixelekre csak azoknak a szolgáltatóknak az mbn fájljait teszi az eszközre, amelyiknek a szolgáltatási területén hivatalosan forgalmazza a készüléket, tehát pl. ha egy német idejön, nem lesz neki VoLTE.
Persze ROOT-tal megoldható. Amúgy elég nevetséges ez az egész, főleg, hogy pl. ha jól tudom akkor nálunk jövőre le akarják lőni a 3G-t. Autóban telefonálva a 2G még ahhoz is kevés, hogy közben a Waze frissítse az útvonal információkat.
-
K82
őstag
válasz
bluemirage #624 üzenetére
És nem csak kijelzi, működik is. Felhívtam magam az íróasztalnál, hamarabb felépült a hívás és nem váltott le 3G-re.
-
K82
őstag
válasz
bluemirage #622 üzenetére
Játszadoztam egy kicsit a szervizkódokkal, kezdtem a "szokásos" *#*#4636#*#*-gal és körbenéztem, VoLTE provision szürke, nem állítható - menüben sincs VoLTE.
Zentalk-on is találtam egy szervizkódot, beütöttem a *#*#3642623344#*#*-ot, nem történt semmi, visszaállt a tárcsázóra. Biztos benéztem valamit, működnie kell, másodjára biztos ami biztos alapon kimásoltam a kódot és véletlenül rányomtam a tárcsázásra - vagyis hívtam ezt a számot. Aztán közben utánanéztem h ezzel kényszeríteni lehet a VoLTE hívásokat, egyetlen szépséghibája h újraindításkor elveszik a beállítás hacsak nincs root. Szóval véletlenül találtam rá és kellett hozzá a bénázásom is, de lényegében ez a megoldás egyelőre.
"Dial *#*#3642623344#*#* through the stock dialer app.
This secret code can be used to force-enable VoLTE/VoWiFi right from the phone, but it does not survive a reboot." forrás -
K82
őstag
válasz
bluemirage #571 üzenetére
Lehet kellett volna kis magyarázat az albumhoz, a PXL_xxx kezdetűek a gcam-mel készült képek, a P_xxx-ek pedig a gyárival. Vagyis amit írtál, az pont fordítva van, a gcam jellemzően alulexponál (ahogy itt is), a stock pedig világosabb képeket készít. A stock égett be, a gcam meg ugyan elhibázta a fehéregyensúlyt, de a részletek jobbak. Este írok még, még kocsiban vagyok.
-
válasz
bluemirage #539 üzenetére
Ez így van, de mint írtam is a hozzászólásom elején, hogy tisztában vagyok azzal, hogy nem egy ligában játszik a két telefon, ezért a napi felhasználói igények alapján érdemes dönteni. Az én felhasználói igényeimnek, meg azzal, hogy nem egy hurkasütő tepsi méretű a Sony is, így tökéletesen megfelel, főleg ezzel az akciós nyitó árral.
-
Rommel6600
őstag
válasz
bluemirage #520 üzenetére
Az Asus fórumban azt írták még a VoLTE engedélyezés kapcsán az adminok, hogy sokszor nem is rajtuk csúszik el a dolog, hanem a kedves szolgáltató b*szakodásán.
Tekintve, hogy nálunk egyik szolgáltató sem árul (tudtommal) Asus rádiótelefont, gyanítom nem fogják összetörni magukat a nagy sietségben, hogy jóváhagyják... -
realist
őstag
válasz
bluemirage #520 üzenetére
Így gondoltam én is. Mondjuk nagy jelentősége nincs, mert teljesen rendben van a hangminőség Telekom és Digis sim-en is.
-
japy
őstag
válasz
bluemirage #491 üzenetére
Szerintem ez nem garis kérdés.A 14 napos elállási jog minden magyarázkodás nélkül vissza kéne venniük. A törvény szerint!
-
K82
őstag
válasz
bluemirage #491 üzenetére
Ügyfélszolgálat és futár. [link]
Külön kiemelik h személyes leadásra nincs lehetőség.
Közvetlenül tőlük rendeltem, de se számla, se garipapír, a dobozban volt egy papír h mit tartalmaz a csomag. Kb. mint a OnePlus, mindent a saját Asus fiókodon belül tudsz intézni. A gari pedig kettő év gyári.
-
japy
őstag
válasz
bluemirage #485 üzenetére
Hát igen azzal kezdtem. Letakarás rávilágítás. Sajna nem reagál hanem mint írtam random kivilágosodik majd elhalványul.
-
japy
őstag
válasz
bluemirage #480 üzenetére
Nem a fényérzékelő mert az volt az első amit kipróbáltam. Ez a sötét világos igen randomban mutatkozik. Azért kérdezem másoktól hogy ez hiba vagy nem mert benne vagyok a 14 napban hogy visszavigyem.
-
diósdi
újonc
válasz
bluemirage #463 üzenetére
Alza: 230 ezer. Nekem az Edigitalnál van 227.900- ért berendelve.
-
Rommel6600
őstag
válasz
bluemirage #448 üzenetére
Én egy hete használom, nagyon meg vagyok vele elégedve, tetezik, és örülök, hogy megvettem. Ugyanezt tudnám leírni hosszabban, a felmerült tapasztalataimról (használat) is írtam már. Voltak akik specifikusabb dolgot kérdeztek privátban, azoknak ott válaszoltam.
-
batai15
félisten
válasz
bluemirage #391 üzenetére
Ezért is írtam én is hogy ilyen használat mellett a note 9 prom se tud sokkal jobbat, ráadásul annak se 120hz ,se legerősebb soc sincs benne . Az is 7 óra körül tud ha le se teszem , így viszont 15 óra a készenlétet tud.
Szerintem hozza kategóriát a zen 8 akkuba .
Én egyedül a qi töltés hiánya miatt haragszom rá . -
Fall-N
veterán
válasz
bluemirage #310 üzenetére
Pont egy magyar fórum alapján fejlesztenének, hát nem hiszem. Az Asus látott benne ötletet ezért tette bele a LED-et, pedig a legtöbb gyártó elhagyja. Ugyanez igaz a jackre is. Én úgy vagyok vele, ha jó a DAC, mint ebben is akkor van értelme a csatlakozónak. Egyébként elég akár a Type-C átalakító vagy a BT is. Mondjuk az én telefonomon van Jack, de sosem használtam. Elvagyok a TWS fülesemmel BT-szal.
-
7Heads Drago
veterán
válasz
bluemirage #257 üzenetére
Miért van rossz helyen? Jó az. Nekem sokkal jobban tetszik az élén, mint a kijelző felett. Ez így lefordított kijelzővel is látszik majd.
-
mantequilla
aktív tag
válasz
bluemirage #285 üzenetére
Hoppá, ez tenyleg draga meg mindig. Kell valami 0 THM-es megoldast keresnem.
-
*RLaci*
addikt
válasz
Nálam bitang jó üzemidőket hozott a 4a.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
"Az AOD az értesítő led utáni világ torzszülöttje."
+1
Vagy írhatnánk azt is, hogy egy rossz megoldás egy nemlétező (nemlétező volt addig, amíg volt értesítési led) problémára.#264
Szintén +1
Az 5% - ha csak annyi is - k. sok. Főleg egy RGB led-hez képest.
Nagy kár, hogy a 8-ason hülye helyre került. Így egyik szemem sír, másik üveg. -
fatal`
titán
válasz
"Pixel 4a olcsóbb, és sokak szerint jobb a kamerája... és itt véget is ért minden előny."
Szoftver és support.De egyébként igen, a többi stimmel.
-
törölt tag
válasz
Ha normálisan van megcsinálva akkor az akkura észrevehetetlen hatása van az aod-nak. Pl nekem op 8t-n óránként nem vesz le 1%-ot és az előző huawei p30-omon sem.
-
Fall-N
veterán
válasz
bluemirage #278 üzenetére
Nem, nem ezért rakta bele. Hanem pont azért a pár hipohonder ember miatt aki roottal és Taskerrel is eddig ügyeskedett. Meg persze egyedi ötlet is, így még egy érv mellettük, ha valakinek fontos. Nem rossz dolog, de normális használattal sem csökken jelentősen a kapacitás, ha az ember 20-25 % körül tölt 100 %-ig. Ahogy írták előttem, amit a telefon mutat 0 és 100 %-nak az nem a valós kapacitás, hanem inkább a 20 és 80 körüli érték. Az elektromos autóknál is bevett szokás ez, a Teslát elég megnézni. Ha jól emlékszem, ott 70 % a plafon ameddig tölt valósan.
Én magam részéről egy okosdugaljt (TP-LINK Kasa) használok, amivel este időzítve töltök. A megadott idő után lekapcsol a konnektor. Párszor ki kell tapasztalni, hogy hány százaléknál mennyi idő. Nálam ez 29-30 % között kb. 2,5 h töltés utána OFF.
-
válasz
bluemirage #278 üzenetére
Ebben a témában kissé alaposabban elmerültem már egy szimpla Google keresésnél, hidd el nekem.
De nyugodtan olvasgass/kérdezz mondjuk a hobbielektronika topikban, ahol a témában jártas szakemberek megmondják a tutit.
ui.: én értem, amit fattyu írt, te nem érted, amit én kérdeztem.
-
törölt tag
válasz
bluemirage #275 üzenetére
Sima aptX-et támogatja a Samsung is, csak az aptX HD-t nem. LDAC meg mindkettőben van.
-
válasz
bluemirage #264 üzenetére
Tudom, hogy elvileg csak 60%-ot illene kivenni, a mérnökök szerint 90% --> 30%.
Ez már régóta nem igaz. A telefon töltőelektronikája pontosan annyit enged merülni és tölteni is, hogy az akku az optimális töltöttségi értékeken belül legyen, tehát nem tölti 100%-ra, és nem meríti 0%-ig. Nagyjából ahogy írod, 30%-90% között tölti/meríti, tehát ezt megteszi helyetted. Ha ennek is a 60%-át használod, azzal csak magaddal tolsz ki.
Ha vigyázni akarsz az akksira, ne hagyd napokon keresztül a töltőn és ne kapcsold vissza, ha 0%-nál magától kikapcsolt, hanem tedd azonnal töltőre. A többit megoldja egyedül. -
Rommel6600
őstag
válasz
bluemirage #264 üzenetére
Pont ugyanígy gondolom én is, de, hogy egy kicsit magamra is rácáfoljak: pont a minap gondolkodtam el ezen a jack dolgon. Ugyan még mindig ragaszkodom hozzá, de egyszerűen nem használom már... Az active noise cancelling fülesem se vettem elő több mint fél éve, úgy kellett tegnap szó szerint megkeresnem, hogy egyáltalán hol van. Kiszorította a négyezer forintos kamuairpods és a kocsiban lévő kékfog.
Szóval ha így vesszük én jobban örültem volna helyette mondjuk egy sd-kártya bővítőhelynek, azt talán még használnám is. -
törölt tag
válasz
Az AOD az értesítő led utáni világ torzszülöttje.
Hát igen, sokkal jobb egy semmitmondó színes LED, mintha pontosan látod hogy honnan jött értesítés és hány darab, meg az órát, időjárást meg egyéb infókat, amit ki lehet tenni a képernyőre -
válasz
Inkább az akkura van bizonyított rossz hatása, mint a legtöbb kényelmi szolgáltatásnak.
Napi ~5% merülés. Nem több. A rendszerbe integrált AOD nem használ gyakorlatilag semmilyen erőforrást, a CPU mélyalvásban van, az Oled kijelző fogyasztása gyakorlatilag elhanyagolható, néhány pixel világít rajta 20-30%-os fényerővel.
Az AOD az értesítő led utáni világ torzszülöttje
Láttál már Nokiát 10-15 évvel ezelőtt? Az összes Symbian-os készülék LCD kijelzőjén ott volt, csak akkor még nem AOD volt a neve. Ahogy a feature phone-okon is. -
manokaki
addikt
válasz
bluemirage #179 üzenetére
Igen arra gondoltam , nem lehet eltüntetni
, furcsa mert a komolyabb telefonokon kilehet kapcsolni
nagyon ronda !!
-
7Heads Drago
veterán
válasz
bluemirage #98 üzenetére
Vodafone: Apple Samsung Xiaomi Huawei LG Sony OnePlus Vodafone Nokia CAT Alcatel Mobiwire TCL
Telekom: Apple Huawei Samsung Xiaomi LG Nokia OnePlus CAT Honor
Telenor: Samsung Apple Huawei Xiaomi Allterco Blaubunkt Cat Doro Honor LG Motorola MyKi Nokia Oneplus Realme Ulbotech
Simán beleférne ide az Asus sztem meg. -
K82
őstag
válasz
bluemirage #116 üzenetére
Pont erről szól mondjuk a Samsung DeX módja is (már amelyik modelljénél támogatott): nem csak asztali nézet van, hanem külső monitorra kötve azon fogod látni a tartalmat, a teló kijelzőjéből meg egér lesz. Vagy mint laptopnál/pc-nél, második monitornak is jó a külső eszköz. A mostani telómban megvan ez a funkció, szted hányszor használtam?
Nekem nem fog fájni h csak USB 2.0-s a csati, wifin mozgatom a cuccokat általában (már ha kell egyáltalán), nem használok külső monitort, de aki mondjuk munkára is használná, annak hasznos lett volna. Ez sztem értelmetlen spórolás, főleg h a hw többi része abszolút felső kategória. -
MrPetya19
addikt
válasz
bluemirage #116 üzenetére
Igazából a mostani telefonomon USB 3.0-s a port és megszoktam hogy gyors.
Plusz 2021-es csúcs telefon esetén illő lenne rendesen támogatni egy type-C port funkcióit. -
Cecevok
tag
válasz
bluemirage #114 üzenetére
Sajnálom a Huawei-t, jelenleg is egy P10-est hajtok. Várom az utódját, csak még nem jelent meg az a telefon ami 'instant get' lenne számomra 😅
-
Cecevok
tag
válasz
bluemirage #98 üzenetére
A Xiaomi-t a Huawei kiesése is meglökte rendesen.
-
zoo8800
veterán
válasz
bluemirage #98 üzenetére
Nem hinném, hogy a Samsung megharagudna ezért.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
bluemirage #98 üzenetére
A Xiaomi is bekerült a szolgáltatói kínálatba, és a Realme is.
Innentől én nem sok akadályát látom annak, hogy bekerüljön ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest