- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mostly Harmless
tag
válasz
jan herz #2035 üzenetére
Nekem is. Hiányzik is jól. Tök jól le lehetett fagyasztani vele a közvéleménykutatókat meg a marketingeseket, amikor annál a résznél tartottak, hogy "a beszélgetést minőségbiztosítási okból rögzítjük" benyögtem, hogy "én is", aztán hamar vége is lett a beszélgetésnek.
-
jan herz
tag
válasz
Mostly Harmless #2032 üzenetére
A hívásrögzítést bármelyik újabb telefonnál, EU előírás; csodálom, hogy itt egyáltalán maradhatott... Ami a többit illeti: nagyon kevés olyan extra van amihez ragaszkodnék, ez nekem nem igazán hátrány.
Remélem az új telóm is ennyire tartós lesz, hozzám nőtt.
-
jan herz
tag
válasz
Mostly Harmless #2027 üzenetére
Én is váltok, szintén Pixel. (Engem a 7 év támogatáson kívül a kamera is).
A Zenfone-t pedig valószínüleg DAP-ként fogom használni. -
jan herz
tag
válasz
Mostly Harmless #2029 üzenetére
Tudod, nekem csak a gyári jött be
-
jan herz
tag
válasz
Mostly Harmless #2027 üzenetére
Én még használom, igaz már én is tervezem a váltást. Viszont a mérete és tudása nehezen pótolható. UI. azóta sikerült a töled kapott tokot is megrepeszteni, de a feladatát ellátta 😊
-
Mostly Harmless
tag
Sziasztok.
Lassan elköszönök a topiktól, lecseréltem a Zenfone 8-at egy Google Pixel 9 Próra.
(Borzalmas dobozhangja van, de elcsábított a 7 év update ígérete.) -
jozdavab
tag
Mindenkit óvva intenék attól, hogy felelőtlenebbül bánjon a telefonnal esőben/strandon csak azért mert vízállónak van titulálva.
Múlt héten (elsősorban fröcskölésből fakadó) minimális vizet kapott a telóm, elment tőle a sim/hálózat. Elraktam száradni több napra, most bekapcsoltam, már a kijelzője se működik. Flagship.... -
bb71
őstag
válasz
Rommel6600 #2023 üzenetére
Azt sajnos így nem tudom, google-z rá.
-
bb71
őstag
Akinek van meghalt Z8-a, annak lenne egy próba, hogy lementse esetleg a tartalmát a userdata-nak. De nem is biztos, hogy járható az út és működik, és csak akkor, ha a PC-re rádugáskor az eszközkezelőben valami ilyesmi megjelenik: "QUSB_BULK_SN:A9F..."
-
Rommel6600
őstag
Először csak megjelent két, nagyon fényesen világító csík a kijelzőn, majd a bal alsó sarok felől elkezdett a kijelző először csak elkékülni, majd a kék kijelzőterületek fokozatosan elfeketedtek. Az érintő rész az működött továbbra is, csak már nehéz volt lebackupolni mire 4 nappal később megjött az új teló, mert alig láttam valamit. Meg a stekker is csak bizonyos pozíciókban működött, ahogy mozgattam benne a gegenstekkert... 2 hét után néztem, már full kuka az egész kijelző, egy-két pixel világított csak elvétve, kikapcsolni sem tudtam már, hagytam, hogy lemerüljön.
-
bb71
őstag
válasz
Rommel6600 #2019 üzenetére
mi a hibajelenség?
-
Rommel6600
őstag
Az enyém sajos tönkrement. Beázott. (Igen, az IP68as készülék beázott... Bár nem ennyire egyértelmű a helyzet de végülis 99%, hogy ez volt a halála oka)
Az Asus részéről botrányos és mindössze 2 éves rendszer-támogatás, és a "kompakt" modell kivezetése miatt váltottam Asusról, nem volt rossz, de amúgy sem voltam 100%-ig megelégedve a Zenfone8-al.
-
Archus
csendes tag
Sziasztok!
LineageOS-t próbálta már rárakni valaki? Mivel valószínű, hogy már nem jönnek hozzá frissítések elgondolkoztam, hogy megpróbálkozok vele. Szerintetek érdemes? Van tapasztalata vele bárkinek? -
RocketSWET
csendes tag
Sziasztok! Mennyi lehet a használt értéke egy szép állapotú 2022-ben vett még garis fekete 128GB verziónak? Kaptam egy jobb céges telót, így feleslegessé vált és szeretném eladni. Én 179-ért vettem még annak idején.
-
jan herz
tag
válasz
Mostly Harmless #2015 üzenetére
Küldtem üzenetet, köszönöm!
-
jan herz
tag
Valakinek nincs meg a gyári tokja hozzá? Az enyémet sikerült megrepesztenem...
-
pumpa007
tag
Új update:
33.2010.2010.332
[link] -
axioma
veterán
Na vegul valtottam 10-re, az elolapi ujjlenyomat-olvasot sajnalom...
-
K82
őstag
válasz
hege1989 #2009 üzenetére
A kamera pont h inkább az erőssége egy jó gcam-mel főleg. A másik a mérete.
Innentől inkább csak hátrányai vannak:
üzemidő (nálam merült mint a Titanic), melegedés (valamennyit javult de az SD888 nem a takarékosságáról híres), támogatás esetlegessége (utolsó frissítés 2023. május, szevasz 2024. és Android 14...) plusz a nagy számban előforduló fentebb említett elhalálozás.
Ha kompakt telefont szeretnél ami használható is akkor inkább egy S23 vagy Pixel 8. -
bb71
őstag
válasz
hege1989 #2009 üzenetére
az, hogy a korai 2021/04-07 gyártásúakon sz@r volt a pasztázás és meghal a RAM vagy a PMIC és alaplapcsere a következménye, ha nem garis buktad.
(elméletileg, ha az alaplapot kiszereljük és átküldjük egy hőkamrán vagy megfújja kézi fújóval egy hozzáértő, akkor a RAM/PMIC balljainak megjavul a kontaktja.)Nincs bootloader unlock lehetőség már hónapok óta, kamuzik az ASUS...
Ne vedd.
Nekem mondjuk a fényképei nagyon jók - szubjektív valamennyire.
-
hege1989
tag
Sziasztok! Tervezek váltani S8-ról valamilyen hasonlóan kompaktra. Z8 is suóba jött. Nagyon tetszik a készülék külleme és anyaghasználata, de hallottam róla rosszakat, főleg a kameráról. Mennyire gáz a kamera? Az S8 elég jó képeket készített. Vannak más problémás pontok is a kamerán kívül?
-
bb71
őstag
válasz
Rommel6600 #2007 üzenetére
egyszer már összevesztünk - most nem reagálok.
-
Rommel6600
őstag
Mert szerinted ki használ még ólmos pasztát??? Telefonnál sokkal nagyobb felelősségű funkciókat ellátó dolgokba nem tesznek (nem tehetnek) már ólmos pasztát (pl motorvezérlő), tudtommal nagyon leszűkült az a kör, ahol még consumer körben egyáltalán alkalmazni lehet. Ez kábé csak az életvédelmi eszközök (pl búvárcomputer és társai).
Jó, ne vegyél Asust többet, de a többi gyártó forraszanyagaiban sem lesz ólom, ebben biztos vagyok, ha már az autóiparból is (rég) eltűnt... -
bb71
őstag
Ez az a bizonyos RAMDUMP halál ... elfelejtheted.
Egy dolog szokott segíteni: a RAM chip reballozása és újra forrasztása - de hogy ilyen vállal-e valaki Mo-on és mennyiért...
Ja, ha a töltést sem veszi fel, akkor lehet, hogy nem a RAM, hanem a PMIC chip ballozása ment tönkre, mert sz@r ólommentes pasztát használtak.
A Zentalkon most írt egy srác, hogy 2021/07-es MFD-vel kapott RAMDUMP-ot...Én soha többet nem veszek Asus telefont.
-
ubi91
tag
Sziasztok!
Nekem pár napja insta nyomogatás közben elment a kép, azóta nem reagál töltésre, bekapcs gombra. Viszonylag meleg volt a telefon, lehet nekem is ez a gond?
Augusztusban vettem használtan, kijelzőt cseréltettem mert két hét után összetörtem, erre tessék.eddig nen nagy sikersztori, úgyhogy lehet elengedem a márkát... Pedig ami mellett döntöttem, a kiváló zenelejátszási képességek, azzal tényleg elégedett vagyok.
-
axioma
veterán
válasz
Mostly Harmless #2002 üzenetére
nyilvan, az enyem is frissites utan van (sot a hir elott mar rament a frissites), es nincs gondnak nyoma
de ez igy azert nem megnyugtato, azt el kell ismerni - nekem ha hirtelen nincs telo (tartalek van de az nem tud ceg-konform lenni) akkor azert eleg kenyelmetlen lenne az uj beszerzeseig, rakoltozesig -
bb71
őstag
válasz
Mostly Harmless #2002 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy mindenkinél előjön.
-
bb71
őstag
válasz
Rommel6600 #1998 üzenetére
nem mindegyik garanciás... miért is lenne???
a második felvetésedet megnézném, mikor mész perre egy telefon miatt...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Asus megalkotta a piac legkisebb androidos csúcsmodelljét, amire az 5,9 hüvelykes képátló ellenére is határozottan mondhatjuk, hogy kompakt. De ezen kívül is tud még néhány trükköt.
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- iPad topik
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Windows 11
- OLED monitor topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest