- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Egyelőre "kilóra" bemásolva feherzaj45 kolléga anyaga, köszönjük neki!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz
kekkola #3865 üzenetére
Nálam ez van az oldalon:
"ZenFone Zoom’s ultra-thin 5mm metallic unibody is specially crafted for the unique 3x optical-zoom mechanism that channels professional DSLR camera."
De amúgy valóban, inkább csak egy keret, de azért merevíti a telót is.
Amúgy ahogy nézegetem a netet, lesz ebből egy "gyengébb" verzió, ami ZX550 néven gyakorlatilag a mostani ZE551ML zoomos megfelelője, és egy ZX551ML, ami a csúcs, az erősebb procival. Találtam egy oldalt, ahol a ZX550-nek nevezett cuccot 586 dodóért adják, és csak 2/16GB-os qHD-s. Na az nem óccó.
Habár Asus-hoz híven megint kezd átláthatatlanná válni a típuspaletta, szóval ezt addig nem kell készpénznek kezelni. Majd ha megjelenik, talán letisztul. -
Joe.36
addikt
válasz
kekkola #3665 üzenetére
Nekem szerencsére soha nem csinálta se tokkal se nélküle, nyáron vetten, tok és fólia csak most került rá, de minta most vettem volna, semmi kopás jele nincsen, nekem nagyon minőségi darabnak tűnik.
zolikaDB
Igen ez a telefon nagy erőssége,
az android rendszer egy egészen új élménye
, + erős, szép, minőségi, asus + intel, ( nem ma kezdték ) nagyon jó szoftveres támogatottság, ( jönnek a frissítések ) . És 100 alatt megkapod 2 év asus garanciával.
Remélem így is marad, mert akkor a többi NAGY gyártó bajban lesz....
-
Joe.36
addikt
válasz
kekkola #3499 üzenetére
Ha nem jön be a fólia, veszek rá üveget.
AzEgyetlen1
Az oldalon van fent jó pár kép, az nem jó ?
R4E/B
Köszönöm olvastam
Nekem annyira bejött ez a telefon, hogy gondoltam legyen a védelem is ASUS.... Csak nem lehet rossz...
Igen vannak ár eltérések, de itt nem olyan nagy a különbség, és holnapra itt van, és ha nem tetszik, ki se kell fizetnem, vissza adhatom.... 14 napig, gondolom a fóliára ez nem vonatkozik.... Csak ha bontatlan. -
e-newsee
addikt
válasz
kekkola #3214 üzenetére
Igen, szürke. Igazából két dolog között vacilláltam. Vagy megrendelem iPonról a feketét 117k-ért szállítással együtt, vagy másnap elmegyek az Euronicsba, és ott helyben (lakásomtól 500m-re) megveszem a szürkét 120-ért. Volt is készleten épp abban a boltban. Aztán úgy voltam vele, hogy délután ránézek iPonra, hátha olcsósult (vagy hogy mondják), elvégre hetek óta nem mozdult az ára, és pont új hónap van. És lám, lement mindkettő 112-re. Na így már rendeltem is a szürkét.
Szerdán délben a kezemben volt. Fóliázott, bontatlan dobozban, bubis borítékban, és kb. (nem hazudok) 5cm vastag bubis fóliába becsomagolva, körberagasztva 10 méter dobozragasztóval. Győztem róla még ollóval is levágni. -
viano
aktív tag
válasz
kekkola #3144 üzenetére
A linkből nem derül ki, hogy melyik készülékre gondolsz . . .
. . . egyébként úgy látom leginkább elfelejtheted az oldalon prezentált speckókat.Azt viszont megtudtam, hogy már nálunk is
kaphatóelőrendelhető a
ZenFone Selfie
(5,5" FHD IPS, Snapdragon 615, 3GB RAM, 32GB, 2× 13 Megapixel, 2× dual-tone LED-flash, 3000mAh, Dual SIM)
csak az ár is magyaros lett, 109 k.
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Battlefield 2042
- Kutya topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest