- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vadasz_22
csendes tag
Üdv!
Kisebb frissítés érhető el, nem vettem észre semmit extra dolgot eddig.
-
Vadasz_22
csendes tag
Üdv!
Új frissítés érhető el. Egyenlőre nem sok mindent vettem észre,talán az oldalak gyorsabban töltődnek be, bár még csak most frissítettem nem régen.
-
Vadasz_22
csendes tag
Javítás érhető el a JB-hez. a quadrant nem díjazta a frissítést,de úgy érzem jobb lett.
(Kezdetben az ICS-is erősen bugos volt,aztán 3 javítás után teljesen jó volt) -
Vadasz_22
csendes tag
Előfordul pixel hiba,de nem vészes,mert nem olyan nagy a képernyő fényereje,hogy jól láthatóvá váljanak este a világos pixelek. Vmi olyasmi van a garis papírban,hogyha min.30cm távolságból 3 vagy több pixel hibásnak látható ,akkor foglalkoznak a dologgal.
3G-s változatot vmiért nem nagyon akarják árulni ebben a régióban egyenlőre. -
Vadasz_22
csendes tag
Üdv: Nekem is van egy ilyen. Gyári programok vmi galibát okoztak az androidban, képernyő hibák jelentek meg bizonyos programok futtatása után, de rögtön volt rá fimware frissítés ami azt kijavította. Másik dolog,hogy találtam 2 pixel hibát kijelzőn, fehéret adnak,úgyhogy nappal nem is látható,éjszaka is csak akkor vehető észre,ha nagyon nézzük,hol van a hiba. Még nem döntöttem el mi legyen ezzel a dologgal. Telefonomat sem cserélték,pedig azpn jól látszik éjszaka ugyan ez a fajta hiba.
Ezt leszámítva gördülékenyen hajtja végre a feladatokat, full HD videókat is úgy elforgatja mint a sicc zöttyenés nélkül, az adatok felmásolása is elég gyorsa, 1,5gb-t vmi 2 perc asszem., akksi tényleg olyan 7-8 óra 720ps videót bír ki, zene nagyon jól szól fülesen keresztül (kár,hogy gyárilag nem jár) sony wolkman telefonon sem szólt így ahogy visszaemléxek.
Illetve gyárilag alig van rajta vmi program, azt rögötn pótolni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Metal topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- 9430 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF F15FX506 Gaming laptop Rtx 3060 i511400 alaplappal bontás
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged