Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
zsoltix
üzenetére
Nálam az volt az egyik megoldás, hogy mivel nagyon érzékeny a kijelző, ha koszos akkor is előfordulhat
Amikor teljesen tiszta a kijelző nem érzékeli már.Nekem a 3 éves kislányom kajálás közben/helyett nyomkodja és ugye nem teljesen tiszta a keze és egy idő után szól hogy nem jó, eleinte újraindítottam 1x-2x aztán jó lett.... utána jött hogy tettem rá új rom-ot 4.4.4-es androiddal, mondjuk az javított rajt... talán, de egy idő után visszajött a probléma, aztán rájöttem hogy nálam azért nem jött elő, mert én nem kajás kézzel nyúltam hozzá hanem teljesen tiszta kézzel, és mindig töröltem is ha már ujjlenyomatos volt
és kipróbáltam, hogy akkor most megoldódik-e csak annyitól hogy tisztára törlöm mikroszálas törlőkendővel, és lőn csoda ez megoldja újraindítás sem kell 
Azt nem tudom biztosan hogy a régi 4.2.1-es gyári szoftvernél is elég lett volna-e ennyi, de most elég.
Most csak akkor indítom újra, ha romot frissítek, mert az van elég sűrűn, persze 2-3 hetente szoktam csak minden nap nem hiszem hogy érdemes lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és kipróbáltam, hogy akkor most megoldódik-e csak annyitól hogy tisztára törlöm mikroszálas törlőkendővel, és lőn csoda ez megoldja újraindítás sem kell