- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
saelin
veterán
válasz
Milka 78 #278 üzenetére
Ez függhet a töltőben lévő elektronikától is. Galaxy Note-al jártam úgy, hogy egy sony-s telefon (talán sp) töltője nem töltötte, de másé meg igen. Szóval ki kell próbálni, de arra számítani kell, hogy egy kisebb teljesítményű töltő lassabban fogja tölteni. Ha azokkal is csinálja, akkor ez szofveres bug, márpedig szerintem ez az, mert ha kihúzom és vissza dugom a töltőt, akkor pár perc után 100%-ot mutat a tab. Annyi idő alatt nem tölthet 10-20%-ot. De talán a töltő is okozhatja a rossz akkukijelzést... ennyire nem értek hozzá.
-
saelin
veterán
válasz
Milka 78 #228 üzenetére
Amiket próbáltam és biztos, hogy nem működnek vagy kilépnek egy idő után:
Real Racing 3 - el sem indul.
Asphalt 7: Heat - el sem indul.
Heroes of Order and Chaos - játszható, de néha kilép és visszacsatlakozáskor kifagy az egész tab, csak restart segít.
Ether Lords - random kilép.
Help Me Jack: Atomic Adventure - random kilép.
Darkness Reborn - random kilép.
Five Nigts at Freddys 1-2 - játszható, de van hogy a jump scare után kilép.
Zombie Virus - random kilép, lassú a menü működése.
Shadowrun: Returns - folyton kilép.
Dungeon Hunter 4 - random kilép.* A random kilépések után, még a crash report sem ugrik fel, így szerintem a fejlesztők sem tudnak róla.
** Vannak olyan játékok, amikben ha levesszük a grafikát, akkor nem omlik össze: Heroes of Order and Chaos, Dungeon Hunter 4, Help Me Jack: Atomic Adventure, és még kitudja mikben van ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged