- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuksa90
őstag
Hááát,fullHD-n persze, hogy sz@r a 720 soros felbontás
pláne az 1080 soros felbontás után.Ha jól saccolom,akkor minden pixelt a felével fel kell nagyítani a TV-nek,hogy kitöltse az 1080 sort....Fordítva próbálkozzál: HDReady-n nézz 1080p felbontást.
Hibátlan.
Kódoláshibára meg muxolás -
Artika
aktív tag
Az R1 ről R3 ra USB vel mindig sikerült, a HD2 re frissített USB n visszafelé azt írja ki hogy nem talál image-t...
Ennyi rutint már szereztem...
A reset gomb nem műxik gariztatást valahogy megoldom, a papírjait meg kell még keresnem...aszittem van valami központi hely ahová lehet vinni vagy kérdezni.....
a hálózatba kötés még egy kicsit magas (egyszerű vagyok számítástechnikailag mint a faék
, felhasználói szinten űzöm a PC-t), inkább telefonb@zi vagyok...
De ahogy Lenin eltás mondta: Ucsitszja, ucsitszja, ucsitszja! Tanulni tanulni tanulni....
-
Artika
aktív tag
Valamit elnéztél.....
A vasam: R1
Ami most rajta van az HD2 ami nem viszi a wmv-t
Vissza szeretném tenni az R1 vagy az R3 firmjét soft resetes megoldással de nem megy sehogy sem.Akkor mit érdemlek is meg??
Tavaly március óta van meg az R1 es, és amint kijött bármilyen firm frissítés már toltam is rá. USB-n. Elsők között próbáltam ki Wifi USB stickkel az R1 est, (de lassú így sajnos )
A hálózatba kötést kábelen nem próbáltam, mert a PC-m messze van az R1 től....Írd le hogyan csináljam.....hátha tudsz segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest