Új hozzászólás Aktív témák
-
Nara19
aktív tag
Office programnak a Kingsoft Office-t ajánlom, nekem az tűnik eddig a leghasználhatóbbnak (az ikonom alatti logout feliratra kattintva többet írtam róla). A prezentáció "átjátszása projektorra project" legegyszerűbb módja (lenne) a hdmi csatlakozó + kábel, ami a memopadon nincs.
Wifi-n keresztül az erre felkészített tv-re (és egyéb képernyőkre) lehet átadni a tab képernyő tartalmát. Ha a tv nincs felkészítve erre, akkor kell egy miracast dongle, ezt a tv hdmi csatlakozójába kell dugni. Ezeknek a kütyüknek az ára (és tudásuk) nagy eltérést mutatnak, de lehet már kb. 15 USD-ért is kapni. Előnyük, hogy nem igényelnek plusz wifi router-t, direktben beszélget a két eszköz (wifi direct) egymással.
A másik megoldás lehet a chromecast (dongle), ehhez kell egy ilyen stick, router stb., ezt még próbálgatom, de nem igazán a prenzentációra találták ki.
Összefoglalás: legegyszerűbben úgy tudsz tab-ról előadást tartani (és ha a lánykád kapja a memopadot), hogy beszerzel egy hdmi csatlakozós tabot. (egy full hd-s miracast dongle ára majdnem annyi, mint egy olcsóbb kínai tab).
Ez természetesen csak egy ötlet.
Ui: Üdvözlet az 5x környéjéről.
-
Quqesz
nagyúr
Szia
Én is azt ajánlom vegyél egy microsd kártyát,ès a gépeden rakj fel rá mindent és mehet a tabba.Office progiból a Quickoffice progit ajánlom,ami a google progija és mindent tud ingyen(nem csak olvasni,írni is tudsz vele),playen megtalálod.Qwertly
Töröld,majd rakd fel újra,úgy jó lesz a mindigtv app. -
emerzee
aktív tag
airwawes: Szerintem, olyan nincsen. De erre az xda, vagy play adhat választ. (Ez az én véleményem.)
Mami: A bill, azóta is király, bár még sokat nem ment. 8e körül van az ára. A tok, csak a billentyűzethez van. A tabletnek külön tok kell. A billentyűzet 8-10 cm-el nagyobb mint a tab.
-
Libretom
aktív tag
Én még csak most rendeltem a HD7-et, így nincs a kezemben, de az adatmásolással kapcsolatban talán adhatok ötletet az egyik problémára:
- A Dell laptop (majdnem biztosan) tudja fogadni a microSD kártyát (kártya adapterrel persze, általában eleve ezzel lehet venni a microSD kártyát). Szóval venni kell egy kártyát. Át kell másolni a pendrive-ról a Dell-re az adatokat, utána a Dell-ről a kártyára, majd a kártya mehet a HD7-be. Így máris a tableten vannak az adatok.
- Még egyszerűbb a bluetouth-szal történő átmásolás a Dellről, a tabletre. -
emerzee
aktív tag
Nézd meg a blogom, és találsz majd benne jó sok mindent a tabletről. Pl., a tokokról is... emerzee.blog.hu
-
emerzee
aktív tag
Ahhoz képest, hogy nagymama vagy, jól tolod a számtechet. Végül is, ha korán kezdted Te is, meg a gyerek is, már 3x évesen nagymama lehetsz...
No nézzük: Jól választottál, ez jobb masina mint a raptor. Pendrive-ot, csak root után tudsz y kábellel csatlakoztatni. A root, a blogomban van, (garanciavesztéssel jár), a fizikai rész pedig, egy otg kábelből, és egy y usb kábelből áll. Van akinek ment, nekem nem, de már rajta vagyok a témán, csak itt nálunk vidéken még usb kábelt se nagyon kapni. Az y kábel megfelelő végire kell dugni a dolgokat. 1 táp (a tablet töltője, vagy egy számítógép), 2 otg kábel és a tab, 3 a pendrive. Amikor megveszed az y kábelt, kérdezd meg, hogy melyik ág, melyik. Mobilitás csak max., vésztöltővel lesz.
Javaslatom: Az anyagaidat másold fel előzőleg a tabletedre egy számítógéppel, és ne az y kábellel kínlódj.
A mobilstick nemtom, hogy megy e, de vannak igénytelen mobilstickek, amik mindennel mennek. Biztos van olyan ami a tablettel is megy. A pendrive helyére kell dugni az y kábelen. Mobilitás, megint nincs.
Javaslatom: Az androidos telefonod tud wifi hotspotként üzemelni, használd úgy a netet.
pptx: Tuti vannak olyan office programok, amikkel meg tudod szerkeszteni, és jeleníteni őket. Tuti limitált tudásúak. Kivetítőre szerintem max. miracast-al tudod kiküldeni, lévén nincs hdmi kimenet.Jó készüléket vásároltál, de nem erre való, amit Te szeretnél.
Javaslatom: Vidd vissza, és vegyél +2x000 ft-ér laptopot. Neked erre van szükséged, nem tabletre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest