Hirdetés
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mami1
újonc
Sziasztok, olvasom az oldalt és teljesen kikészültem, nagymama korú vagyok de haladok a korral és a kór-al is..sajnos. Segítség kellene, vettem tegnap egy Navon raptor8-at ami nem lett jó, aksi hibás. Az MM -ben nem volt ilyen már ezért kicseréltem egy Asus Memo Pad HD7-re +10eft. Kérlek érthetően mint egy 7 éves gyereknek írjátok meg lehet-e már pendriv-ot és mobilsticket csatlakoztatni ehhez, a másikhoz lehetett, ha nem, mit kell tennem ahhoz, hogy azok az anyagok amik ezeken vannak rátehetőek legyenek. Mit kell ehhez beszereznem, vennem, hozzáértővel kialakíttatnom Kérdésem még az is, hogy pptx készítésre, vetítésre alkalmasak-e ezek a gépek, oktató vagyok és utazás közben dolgozhatnék is. Ha mindez nem megoldható, mire cseréljem vissza, bár kicsit hülyének néznek majd, vagy mindezek ellenére, hogy nincs otg /itt olvastam/jó vétel volt? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 12.9" (4. generációs) (2020) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- Új, Felbontott Bambulab A1 / A1 Combo! ÁFÁ-s! 1 Év garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest