- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Így néz ki az újratervezett S Pen
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocolaci
csendes tag
válasz
kocolaci #1443 üzenetére
Elkészült a tab. Nem volt egyszerű. Szinte naponta hívtam a hazai ügyfélszolgálatot, mindig csak annyit mondtak, hogy alaplapra vár. A múlt héten (4. hét a szervízben) elfogyott a türelmem, és nem hagytam, hogy letegye az ügyfélszolgálatos a telefont. Kiderült, hogy csak december 12-re várják az alaplapot, mire mondtam, hogy az túl lesz a 30 napon. Erre azt mondták, hogy csak 11.18-ától számolják (11.11-én vette át egy Novák nevű ember a szervizben, DHL szerint). Szkenneltem, emailt írtam, nagyon határozott voltam, és a válasz erre: váratlanul megérkezett az alkatrész, holnap küldik. Áááá!
De! Nyoma sincs a tableten a szerelésnek, hibátlanul működik, gondosan be volt csomagolva, tehát végülis happy end. -
emerzee
aktív tag
válasz
kocolaci #1049 üzenetére
Részemről 2000 forintnál drágább dolgot nem vásárolnék webshopban, a garancia miatt... (De ez én vagyok)
Az asus weblapján ezt találtam: rma
Ettől független én először az eladót zargatnám. Persze webshopnál, (amit a neten a webshopokról írnak), eléggé macerás dolog lehet.
Remélem majd leírod a tapasztalataid, mi hogy ment, mert engem nagyon érdekel, és gondolom, másnak is segítség lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Küszöbön az androidos PC-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az időjárás borongósabbra váltott, de a hardverek még vígadnak
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest