- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocolaci
csendes tag
válasz
kocolaci #1443 üzenetére
Elkészült a tab. Nem volt egyszerű. Szinte naponta hívtam a hazai ügyfélszolgálatot, mindig csak annyit mondtak, hogy alaplapra vár. A múlt héten (4. hét a szervízben) elfogyott a türelmem, és nem hagytam, hogy letegye az ügyfélszolgálatos a telefont. Kiderült, hogy csak december 12-re várják az alaplapot, mire mondtam, hogy az túl lesz a 30 napon. Erre azt mondták, hogy csak 11.18-ától számolják (11.11-én vette át egy Novák nevű ember a szervizben, DHL szerint). Szkenneltem, emailt írtam, nagyon határozott voltam, és a válasz erre: váratlanul megérkezett az alkatrész, holnap küldik. Áááá!
De! Nyoma sincs a tableten a szerelésnek, hibátlanul működik, gondosan be volt csomagolva, tehát végülis happy end. -
emerzee
aktív tag
válasz
kocolaci #1049 üzenetére
Részemről 2000 forintnál drágább dolgot nem vásárolnék webshopban, a garancia miatt... (De ez én vagyok)
Az asus weblapján ezt találtam: rma
Ettől független én először az eladót zargatnám. Persze webshopnál, (amit a neten a webshopokról írnak), eléggé macerás dolog lehet.
Remélem majd leírod a tapasztalataid, mi hogy ment, mert engem nagyon érdekel, és gondolom, másnak is segítség lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- szinte új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi 64GB silver ezüst Apple garancia
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- HP Elite x2 1012 G1 Touch 2in1 LTE/4G Win10 Tablet lecsatolható bill. 100%ÚJ Akku, üzletből, 27%ÁFÁS
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation Dualsense PS5 kontrollerek
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest