- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
Új hozzászólás Aktív témák
-
kocolaci
csendes tag
válasz
Gorbesz #1825 üzenetére
A kártyaolvasó volt hibás, a vásárlás után egy hónappal próbáltam csak ki. Egyébként a tab remekül működött. Alaplapot cseréltek benne. Csak neten kellett sorozatszámmal bejelenteni hibát, se számla, garanciapapír nem kellett. Vitték-hozták, kár, hogy a kettő között majdnem egy hónap telt el.
-
kocolaci
csendes tag
válasz
kocolaci #1443 üzenetére
Elkészült a tab. Nem volt egyszerű. Szinte naponta hívtam a hazai ügyfélszolgálatot, mindig csak annyit mondtak, hogy alaplapra vár. A múlt héten (4. hét a szervízben) elfogyott a türelmem, és nem hagytam, hogy letegye az ügyfélszolgálatos a telefont. Kiderült, hogy csak december 12-re várják az alaplapot, mire mondtam, hogy az túl lesz a 30 napon. Erre azt mondták, hogy csak 11.18-ától számolják (11.11-én vette át egy Novák nevű ember a szervizben, DHL szerint). Szkenneltem, emailt írtam, nagyon határozott voltam, és a válasz erre: váratlanul megérkezett az alkatrész, holnap küldik. Áááá!
De! Nyoma sincs a tableten a szerelésnek, hibátlanul működik, gondosan be volt csomagolva, tehát végülis happy end. -
kocolaci
csendes tag
válasz
hirlevelem #1506 üzenetére
Ha fekvő pozícióban van a tablet, amikor kiteszed/kiteszi az ikont, akkor áll le a launcher. Álló tájolásnál nem.
Még mindig nincs alaplapja a szerviznek... -
kocolaci
csendes tag
-
kocolaci
csendes tag
Az enyém még a szervizben van, nálam az SD kártya foglalat volt a hibás. Ma érdeklődtem, hogy így másfél hét elteltével mi a helyzet. Azt mondták, hogy alaplapot kell cserélni, ami csak a központi raktárban van, annak a beérkezésére várnak, szóval gondolom még kell vagy másik másfél hét...
Ettől függetlenül én elégedett vagyok a tablettel, ezen kívül más gondom nem volt (remélem nem is lesz) vele. -
kocolaci
csendes tag
Nekem a kártyaolvasó hibája miatt kellett szervizbe küldenem a tabletet. Semmilyen papírt nem kértek, az Asus oldalán kell bejelenteni, sorozatszám megadásával, majd emali-ben értesít az Asus Magyarország, hogy a DHL email-je alapján jön érte a futár, aki szlovákiába viszi, mert az Eee series cuccokat ott javítják. Nekem egy hete délután érkezett meg a szervizbe, még nem értesítettek, hogy mikor küldik, de 1-1,5 hetet ígértek. Ha fejlemény van, megírom.
-
kocolaci
csendes tag
válasz
emerzee #1050 üzenetére
Küldtem az Asus oldaláról egy hibabejelentő lapot nekik, meglátjuk mit válaszolnak. A webshop-ot egyelőre nem zargatom, hiszen a 8 nap rég letelt. Egyébként azért ott vettem, mert kék kellett, és csak pár napom volt rá. Eddig webshopokkal - nagy általánosságban - bajom még nem volt, és végül is most sem ők hibáztak.
Szóval, ha megküldi az Asus a válaszát, akkor azt nektek is jelzem. -
kocolaci
csendes tag
Sziasztok!
Még szeptemberben vettem a tabot, de csak a napokban merült fel az igény az sd kártya használatára. Úgy tűnik, az enyém is hibás. A kezem ügyébe kerülő kártyák bármelyikét azonnal felismeri, csatlakoztatja, megy minden remekül, de néha elkezdi eldobálni. Nem várt eltávolítás, majd csatlakoztatja is, aztán kezdődik elölről.
Szóval szeretném megkérdezni, hogy Budapesten van-e tapasztalatotok a szervizzel kapcsolatban, egyáltalán mi a teendő? Webshopban vásároltam, számlával, hivatalosan.
Egyébként nagyon parádés a gép. Internetezés több, mint 10 óra, nagyon szép kijelző, és remek működés (-sd). Sem a kamera, sem a hangerő problémát nem tapasztaltam, frissítve van.
Üdv: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Íme az új Android Auto!
- Könyvajánló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest