- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emerzee
aktív tag
válasz
garcia66 #1008 üzenetére
én is inkább ezt venném, mert ez legalább belepattintós, nem gumis sarkú. A gumi idővel elrenyhül, és nem tart semmit. Egyébként se egy fix megoldás. Mondjuk, én rááldoztam a 10e-t, egy profi, hivatalos megoldásra. Ettől még ez a forgatós tok is szupi lehet. A transcover most az ipon-ban: 7861 ft
-
iff
senior tag
válasz
garcia66 #923 üzenetére
Ha a frissítés után is fenn áll, próbáld meg a gyári adatok visszaállításával (Beállítások-Biztonsági mentés és visszaállítás-Gyári adatok visszaállítása). Előtte mentsél le minden képet stb a tab-ról. Törölni fog minden telepített alkalmazást. Más ötletem nincs. ?Screen shoot?
-
iff
senior tag
válasz
garcia66 #918 üzenetére
A frissítés menne rá. Alap 4.2.1-ről 4.2.2-re frissíti fel. Elvileg adatok nem törlődnek. Nálam, már nem tudom melyik, de gyári alkalmazás közül csak az ikon maradt meg. Képernyő mentést tudsz csinálni. Beállítások-ASUS egyéni beállítás-Képernyőkép kocka pipa. Nemrég használt alkalmazások gomb lenyomva tartásával vagy bekapcsológomb és hang le egyszerre benyomásával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asztalos klub
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest