- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Egy óra, két rendszer
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emerzee
aktív tag
válasz
garcia66 #1008 üzenetére
én is inkább ezt venném, mert ez legalább belepattintós, nem gumis sarkú. A gumi idővel elrenyhül, és nem tart semmit. Egyébként se egy fix megoldás. Mondjuk, én rááldoztam a 10e-t, egy profi, hivatalos megoldásra. Ettől még ez a forgatós tok is szupi lehet. A transcover most az ipon-ban: 7861 ft
-
iff
senior tag
válasz
garcia66 #923 üzenetére
Ha a frissítés után is fenn áll, próbáld meg a gyári adatok visszaállításával (Beállítások-Biztonsági mentés és visszaállítás-Gyári adatok visszaállítása). Előtte mentsél le minden képet stb a tab-ról. Törölni fog minden telepített alkalmazást. Más ötletem nincs. ?Screen shoot?
-
iff
senior tag
válasz
garcia66 #918 üzenetére
A frissítés menne rá. Alap 4.2.1-ről 4.2.2-re frissíti fel. Elvileg adatok nem törlődnek. Nálam, már nem tudom melyik, de gyári alkalmazás közül csak az ikon maradt meg. Képernyő mentést tudsz csinálni. Beállítások-ASUS egyéni beállítás-Képernyőkép kocka pipa. Nemrég használt alkalmazások gomb lenyomva tartásával vagy bekapcsológomb és hang le egyszerre benyomásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Apple iPad Pro 11 (2021) (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, ezüst)
- Microsoft Surface Pro 7 tablet
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest