Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emerzee
aktív tag
válasz
garcia66
üzenetére
én is inkább ezt venném, mert ez legalább belepattintós, nem gumis sarkú. A gumi idővel elrenyhül, és nem tart semmit. Egyébként se egy fix megoldás. Mondjuk, én rááldoztam a 10e-t, egy profi, hivatalos megoldásra. Ettől még ez a forgatós tok is szupi lehet. A transcover most az ipon-ban: 7861 ft
-
iff
senior tag
válasz
garcia66
üzenetére
Ha a frissítés után is fenn áll, próbáld meg a gyári adatok visszaállításával (Beállítások-Biztonsági mentés és visszaállítás-Gyári adatok visszaállítása). Előtte mentsél le minden képet stb a tab-ról. Törölni fog minden telepített alkalmazást. Más ötletem nincs. ?Screen shoot?
-
iff
senior tag
válasz
garcia66
üzenetére
A frissítés menne rá. Alap 4.2.1-ről 4.2.2-re frissíti fel. Elvileg adatok nem törlődnek. Nálam, már nem tudom melyik, de gyári alkalmazás közül csak az ikon maradt meg. Képernyő mentést tudsz csinálni. Beállítások-ASUS egyéni beállítás-Képernyőkép kocka pipa. Nemrég használt alkalmazások gomb lenyomva tartásával vagy bekapcsológomb és hang le egyszerre benyomásával.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest