Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Random androidos készülékre nem fogsz tudni Windowst telepíteni, hacsak a hardver gyártója nem készít hozzá drivert, amiben biztos lehetsz, hogy nem fog megtörténni. Ahhoz a tablethez lesz driver és win támogatás, amit alapból úgy forgalmaznak (vagy valami elvetemült nem csinálja meg, ami szintén elég valószínűtlen).
A másk fele a processzor utasításkészlete (x86 vs. arm). Tehát egy általad használt jelenlegi win program változtatás nélkül nem fog futni egy arm procis gépen.
Amit én láttam iPad és win kapcsolatáról, ott soha nem az iPad maga futtatott bármit, hanem egy szerver vagy asztali gépez csatlakozik vagy sima rdp-n keresztül vagy valami alkalmazásszerver fut és annak a "képét" látjuk és tudjuk kezelni. Ez megvalósítható Androidos eszközön is persze, de kelleni fog hozzá egy másik eszköz vagy online szolgáltatás.
Tehát várni lehet rá, de nincs sok értelme. Az átjárhatóságra pedig már van némileg lehetőség, pl. Adobe Air, HTML5/JS, Java, persze mindegyiknek megvan a maga előnye/hátránya.
-
tonyrulez
őstag
válasz
gerisz23
üzenetére
Igen, az újabb MX Player már nem támogatja a DTS és AC3 hangot. Innen letöltöd a kodeket - már nem tudom melyik kell, MX Player beállítások->dekóder menü legalján kiírja, vagy egyszerűen csak az AIO-t amiben benne van az összes fajta. Ezután elindítod az MX Playert, rögtön kiírja hogy talált egyéni kodeket, telepítse-e. Leokézod, újraindul, és voilá már van is hang. Megcsinálni gyorsabb mint ezt elolvasni.
VLC-t még nem próbáltam, az MX Player vált be a leginkább, és a kodek telepítése után ismét le tud mindent játszani hibátlanul. -
tonyrulez
őstag
válasz
gerisz23
üzenetére
Toshiba 32GB C10 nekem eddig hibátlanul működik. sinceritytrading-től 3700HUF volt.
-
tpeti78
senior tag
válasz
gerisz23
üzenetére
Nem hinném, hogy válogatós lenne. Nekem Samsung 32gb.-os van benne, de néha előfordul, hogy magától leválasztja. Olyankor vagy ki és bekapcs, vagy kártya ki és be.
De ezt a jelenséget már másnál is hallottam, hogy jelentkezett, más típusú kártyával, szóval ez a tablet hibája lehet. -
patomi
őstag
válasz
gerisz23
üzenetére
Ezt az autós gémet raktam fel kipróbálni, némileg hardver igényesebb. Low-on el is megy szépen.

-
patomi
őstag
válasz
gerisz23
üzenetére
Egész jó. A 4 mag ereje nem jön ki annyira sajnos. Komolyabb játék meg is akasztja, itt inkább a GPU kevés már szerintem. Viszont jól kezelhető pörgős a kijelző szép, nem egy gagyi darab. Nekem az usb csati kicsit nehezen megy bele(féltem is, nehogy beszakítsam). Egyszerűbb játékokkal is jól boldogul. Minőségi az összeszerelés is. Nem recseg ropog a ház. Szerintem kb. ez az az ár amit még megért.
(Gyereknek concorde rokee c van, ég és föld a kettő. Nyilván olcsóbb is, de ehhez tudom hasonlítani)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OnePlus 13 Gyors teljesítmény és modern dizájn Midnight Ocean 16/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest