- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!lehetséges valahogy win7-et futtatni a tableten android alatt?
-
gerisz23
őstag
Olyan gondom akadt,hogy betettem az sdramot,tettem rá sorozatokat-teljes évadot.Eddig lejátszotta a hangot is most nem.Mi lehet a probélma?vmi tipp?
Jah filmeknél lejátsza csak sorozatoknál nem. -
gerisz23
őstag
válasz
tonyrulez #4641 üzenetére
Már vettem egyet,csak dupla annyiért...gyorsan kellett.
Kaptam hozzá egy adaptert is,ami elvileg valahogy képes összekötni az sd kártyát pcvel,usbn keresztül.De nem találtam rajta olyan helyet ahol beveszi a kártyát.Néztem jépeket googlin,de nem tudok rájönni hogy kellene működnie. -
gerisz23
őstag
Sziasztok,SD kártyálnál mennyire válogatós a tablet?márka ügyileg érdekelne,Vennék bele 16 vagy 32 Gbosat.
-
gerisz23
őstag
Hello!Létezik valami spéci illesztőprogram amivel win7-hez tudom csatlakzoztatni a tabot?Szedett le netről,tegnap még tudtam is filmet rámásolni,ma már valamiért megakad a tablet fileok beolvasása.
-
gerisz23
őstag
válasz
#20749568 #4597 üzenetére
Köszi mindenki!Szóval,majd este ágyból jobban nyúzom,de eddig tetszik,team viewer megy rajta arra úgy nézki jó lesz-ha ninsc túl nagy pingem-amire amúgyis használni akartam.
vettem hozzá univerzális tokot,megteszi,majd még fóliát vennem kell rá,szereti az ujjlenyomatokat... -
gerisz23
őstag
Végre Megjött az enyém is,majd este tesztelem.Valami tipp kezdő androidosnak?A team wiever lesz az első amit telepítek az tuti
-
gerisz23
őstag
válasz
#45553408 #4527 üzenetére
KösziMenyasszonyom laptopja nem viseli túl jól mikor tőle intézem el napi dolgaimat gépen (főleg játékoba),ezért veszem a tabletet.Laptopot drágálottam csak erre a célra.
Az utánnam kérdezőnek pedig,nagyon jó az ár/érték aránya ahogy néztem,pláne hogy most még olcsóbban is be lehet szerezni.
-
gerisz23
őstag
Sziasztok!Ma rendeltem egy ilyen asus kütyüt leárazva 30 ezerért.Az érdekelne -nem volt még androidos cuccom- ,hogy Team Wiever elfut-e rajta,illetve tudok-e vele windowsos gépet irányítani.Ahogy a progi leírását néztem elméletben működik,a lumia 520-asommal jó a progi,de az nem android ugyebár.
Nomeg,játékok terén,illetve film nézésre mennyire használható a gép?Előre is kösz az infót
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- További aktív témák...
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Galaxy Tab S10+ 5g és Gyári Smart Folio keyboard Samsung vásárlás
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix Thor Platinum II 1200W 80+Platinum Prémium tápegység!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest