- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
teleahocipöm #5000 üzenetére
-
tonyrulez
őstag
válasz
Micsurin #4766 üzenetére
Androidos tablet topic
szerk: látom már megtaláltad -
tonyrulez
őstag
válasz
gerisz23 #4646 üzenetére
Igen, az újabb MX Player már nem támogatja a DTS és AC3 hangot. Innen letöltöd a kodeket - már nem tudom melyik kell, MX Player beállítások->dekóder menü legalján kiírja, vagy egyszerűen csak az AIO-t amiben benne van az összes fajta. Ezután elindítod az MX Playert, rögtön kiírja hogy talált egyéni kodeket, telepítse-e. Leokézod, újraindul, és voilá már van is hang. Megcsinálni gyorsabb mint ezt elolvasni.
VLC-t még nem próbáltam, az MX Player vált be a leginkább, és a kodek telepítése után ismét le tud mindent játszani hibátlanul. -
tonyrulez
őstag
válasz
gerisz23 #4639 üzenetére
Toshiba 32GB C10 nekem eddig hibátlanul működik. sinceritytrading-től 3700HUF volt.
-
tonyrulez
őstag
válasz
#20749568 #4619 üzenetére
Közben megtaláltam a megoldást
NotifyClean Xposed modullal el lehet tüntetni. Igaz kétszer is le kell tiltani, mert kétféle elnevezést kap ugyanaz a notifikáció (egyszer SD card nélkül, egyszer azzal), de a 3-szori újraindítás után (modul-engedélyezés és 2x notif. tiltás) már nem jelenik meg.
God, I love xposed -
tonyrulez
őstag
Felső sávról External storage inserted értesítést? Root, xposed van ha kellene.
-
tonyrulez
őstag
A számomra felesleges rendszer-appokat (Amazon Kindle, App Backup, App Locker, BuddyBuzz, MyBitCast, Mylibrary Lite, Play Könyvek, Play Magazinok, Play Movies, Play Zene, Press Reader, Supernote Lite, Webstorage, Zinio) legyalulhatom, vagy van amelyiket érdemes megtartani stabilitás szempontjából?
-
tonyrulez
őstag
Üdv!
Tegnap sikerült megrendelnem a tabletet eMAG-ról Black Friday keretein belül.
Root-olni egy-klikkes alkalmazással (pl. Framaroot) lehet, vagy mókolgatni kell hozzá (CWM, flash, scatter...)?Előbb visszaolvashattam volnaTovábbá Xposed keretrendszert is fel lehet rá tenni bármi probléma nékül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kés topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest