Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
válasz
Imike_80
üzenetére
"""egy refurbished ME70C típusú készüléket, ezért teszem is OFF-ba rögvest. Szóval Edigital szerint ez egy ME70C, 2 magos, Intel Z2520-as procival szerelt kütyü"""
szia, szerintem az ME176C neked jobban passzolo topik, mert annak is intel procija van, mig az ME176X-nak mediatek.
-
updog
őstag
válasz
Imike_80
üzenetére
Nekem is megjött az edigis refurbished ME70C, nem sokat vártam tőle, de durván felülteljesít

24 órát simán bírt az akksi, úgy hogy nagyon sokat használtuk, nyomkodtuk, videóztunk stb. Egyszer-kétszer röccent meg, de ennél több app úgyse megy fel már rá, úgyhogy remélem ilyen sima marad a júzerexperience

Viszont, csekkold a beállításokban a rendszer frissítéseket, nekem 5.0-ig (most nincs nálam, de ha jól emlékszem, 2015.nov.-i frissítés) felment OTA gyárilag, szóval nem kell semmit hákolni

Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Renault, Dacia topik
- VGA kibeszélő offtopik
- NBA és kosárlabda topic
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BMW topik
- Proxmox VE
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest