- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imike_80
aktív tag
Sziasztok!
Volt már egy ilyen HD 7-es Tabletem annak idején, amit imádtam, akkor is szépen pörgött a fórum! 10 óra kijelző idő nekem simán összejött vele. Csak aztán eladtam egy jobb reményében. Szerencsére a családban van még 1 ilyen kis kütyü, imádják azt is. Most viszont más ügyben írok, Edigital akcióban sikerült vennem egy refurbished ME70C típusú készüléket, ezért teszem is OFF-ba rögvest. De ennyit megért a HD 7-es emléke!
Szóval Edigital szerint ez egy ME70C, 2 magos, Intel Z2520-as procival szerelt kütyü. Én ezt elhiszem, hogy így van, de nekem Antutu tesztprogi 4 magos, 1,2 Ghz-es procit írt. Még a magokat is kiírta egyesével, melyik milyen frekvencián megy. Minden más egyezik az Edigital oldalon írtakkal (kivéve, hogy VAN benne GPS, amit E-digital nem tűntet fel).
A Tablet maga azt írja, hogy K01A a típusa. Erre viszont ME 70CX-et hozott az Asus hivatalos oldala. Azért kérdezem ezeket, mert nem tudom milyen firmware-t lehet rárakni. Asus honlapja szerint ezek a firmware-ek rakhatók rá. Illetve itt jön a másik kérdés is, hogy van-e értelme? Most Android 4.3 van rajta. Nem nagyon laktam még be, éppen ezért is akartam kérdezni, hogy van-e rá valami jó kis ROM. Jelenleg nincs gond a 4.3-mal, ma tesztelni fogom, Offline navi lesz neki a nagy feladat. Illetve lehet, hogy a gyerkőc néz majd rajta mesét a hátsó ülésen. De azért csak érdekelne, van-e rá Lollipop, esetleg valami kiherélt 6.0?Köszi előre is, ha nagyon rossz helyen járok, hajtsatok el, de én nem találtam ehhez a kütyühöz külön Topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- iPad Pro M2 11" 100% hibátlan 2026.11.22 iStyle jótállás akku99%
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Apple iPad Mini 6 64GB,Átlagos,Töltővel,12 hónap garanciával
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest