Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

Új hozzászólás Aktív témák
- 

updog
őstag
válasz

Imike_80

üzenetére
						Megmondom őszintén, mivel két usert is csináltunk rá, nem hiszem hogy releváns infókat tudok adni
 Néha megröccen, főleg user váltáskor, de ha összekapja magát (ilyenkor gondolom befrissít gyorsan mindent az adott usernek) utána használható. AnTuTu még nem ment fel, mert tegnap este épp ilyen röccenős időszakban találtam meg, és inkább majdnem kivágtam az ablakon
De Youtube, PvZ2, Tv2 onlineról streamek, böngészés, a legtöbbször simán mennek, fagyás, ANR még sose volt, kicsit melegszik, de annyi. Akksi végtelenül bírja, ha nem használjuk, legutóbb 24 óra alatt 3%-ot merült (wifit ki kell kapcsolni, ez szerintem ilyen Lolli bug, a telefonom is nagyon merül ha a wifit éjszakára úgyfelejtem, simán -20-30%).
Ha jól használható a 4.x, akkor én nem jelentem ki, hogy frissíts
 Ahogy érzed. Szerintem nem véletlenül adták ki a Lollit 
 - 

updog
őstag
válasz

Imike_80

üzenetére
						Nekem is megjött az edigis refurbished ME70C, nem sokat vártam tőle, de durván felülteljesít

24 órát simán bírt az akksi, úgy hogy nagyon sokat használtuk, nyomkodtuk, videóztunk stb. Egyszer-kétszer röccent meg, de ennél több app úgyse megy fel már rá, úgyhogy remélem ilyen sima marad a júzerexperience

Viszont, csekkold a beállításokban a rendszer frissítéseket, nekem 5.0-ig (most nincs nálam, de ha jól emlékszem, 2015.nov.-i frissítés) felment OTA gyárilag, szóval nem kell semmit hákolni

Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - iPhone topik
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - További aktív témák...

- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
 - Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
 - ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
 - GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
 - HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Néha megröccen, főleg user váltáskor, de ha összekapja magát (ilyenkor gondolom befrissít gyorsan mindent az adott usernek) utána használható. 
 Ahogy érzed. Szerintem nem véletlenül adták ki a Lollit