- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitnesz felügyelő
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Imike_80 #5118 üzenetére
Megmondom őszintén, mivel két usert is csináltunk rá, nem hiszem hogy releváns infókat tudok adni Néha megröccen, főleg user váltáskor, de ha összekapja magát (ilyenkor gondolom befrissít gyorsan mindent az adott usernek) utána használható.
AnTuTu még nem ment fel, mert tegnap este épp ilyen röccenős időszakban találtam meg, és inkább majdnem kivágtam az ablakonDe Youtube, PvZ2, Tv2 onlineról streamek, böngészés, a legtöbbször simán mennek, fagyás, ANR még sose volt, kicsit melegszik, de annyi. Akksi végtelenül bírja, ha nem használjuk, legutóbb 24 óra alatt 3%-ot merült (wifit ki kell kapcsolni, ez szerintem ilyen Lolli bug, a telefonom is nagyon merül ha a wifit éjszakára úgyfelejtem, simán -20-30%).
Ha jól használható a 4.x, akkor én nem jelentem ki, hogy frissíts Ahogy érzed. Szerintem nem véletlenül adták ki a Lollit
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
-
válasz Imike_80 #5112 üzenetére
Nekem is megjött az edigis refurbished ME70C, nem sokat vártam tőle, de durván felülteljesít
24 órát simán bírt az akksi, úgy hogy nagyon sokat használtuk, nyomkodtuk, videóztunk stb. Egyszer-kétszer röccent meg, de ennél több app úgyse megy fel már rá, úgyhogy remélem ilyen sima marad a júzerexperience
Viszont, csekkold a beállításokban a rendszer frissítéseket, nekem 5.0-ig (most nincs nálam, de ha jól emlékszem, 2015.nov.-i frissítés) felment OTA gyárilag, szóval nem kell semmit hákolni
"Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Home server / házi szerver építése
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi, új, 2026.12.ig garos
- Lenovo Yoga tablet 11 (4GB 128GB YT-J706X)
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia