- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
sutilowits
csendes tag
Helló!
Nekem ME173X MTK8125 chipes 8Gb os MeMom van gyárilag nem támogatja az OTG-t de meglehet viccelni a masinát csak annyi hogy kell egy Y kábel -Otg kábel a gyári háló töltő +2 progi csak annyi a gond hogy amíg az Y kábellel van kötve a masina addig nem tölt hisz a wincsi elviszi az áramot
! Nekem akadás mentesen müxik!
Akit érdekel annak elküldöm részletesen priviben!!
-
SztiviVander
addikt
alapból nem. mondhatnám úgy is hogy kib.szásból nem, mivel 2db xml fájlt kell szerkeszteni és máris megy. külső áramforrással természetesen. ja meg auto nem mountolja, de pl total commander usb pluginjával máris használható. valamikor egyszer megírtam már itt hogy melyik fájlokat kell szerkeszteni (root kelleni fog hozzá, kérédést megelőzve az is le van írva mivel kell pofonegyszerűen root-olni), de hadd ne én keresgéljem meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- iPad Pro M1 256 GB + Apple Pencil 2 + Magic Keyboard + USB-C Hub
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Delta ADP-65VH D 65W töltő eladó
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest