- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
P.O.W.
tag
Jó kis lapok ezek.
-
bognar110
őstag
Szép lap nagyon tetszik ára nem lesz szép az biztos, de az asrockok mostanába úgy hírlik hogy jó lapokat gyártanak.
-
Buci21
addikt
Nemtom mér mondják, h az Asrock szar... Phenom 2 X4 lakik nálam egy Asrock M3A770DE (AMD 770) deszkában, eddig nem volt vele gond, hibátlanul müxik 4GB kingston 1600 as memóriával
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Gondolom az ára is fátáliti lesz.
-
kerelo
aktív tag
nagyon komoly szinten feljött az asrock.ez a lap is jól sikerült
-
marcias
őstag
mATX méretben is hozhatnának valamit a fekete foglalathoz, mert eddig csak ASUS-t láttam, boltban meg még azt sem. Ha tényleg késik a Bull, sztem AM3+ lap lesz, és hozzá egy X6.
-
8nemesis8
veterán
Nem semmi az utóbbi időkben mennyit lépett előre az ASRock...
Még külsőre is nagyon szép lapot hoztak össze a mérnökök. -
judek
tag
Elég pofás kis lap...
-
Archer
őstag
Jó lapnak tűnik, az ára dönt majd, 43-44k-ig szerintem megéri, fölötte már MSI vagy Asus.
-
Zso2
őstag
ha már fatal1ty akkor :
régi szépidők , brutális az a légkavaró -
KisTopi95
aktív tag
Végre, már vártam az amd oldalon is ezt a szériás lapot(újra). Egy ilyenre beneveznék.
-
atti_2010
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Az Asusnak vannak digitális lapjai AM3+ foglalattal, 9xx csipszettel.
-
Z_A_P
addikt
Tehat ha megveszem ezt a lapot, belerakhatok egy egyszeru Athlon X2-t, es kesobb akar egy Bulldozert is? Nem ugy volt hogy Bull-nak uj socket-je lesz? (le vagyok maradva, tudom
-
04ahgy
nagyúr
Szépen néz ki. Remélem az ár/teljesítmény mutatója lesz olyan, mint a Fatal1ty P67 Professional-nak.
HGyu
-
válasz
Dragon3000 #65 üzenetére
Hát jólvan meggyőztetek
Csak ugye mint mindenki magából indul ki
-
yakuza.tora
addikt
Aki ilyen lapot vesz, az nagy valószínűséggel tuningol, és akkor az is benne van a pakliban, hogy elszáll az USB. No, ilyenkor jön jól a hagyományos csatis bill.
(#63) Milka 78: Titkon én is arra számítottam/számítok, hogy az első nagy láz után 40-45K között megáll majd.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
yakuza.tora #51 üzenetére
Ebben egyet értünk
Én csak előzetes web-es árakat láttam(990fx),de őszintén egy kicsit drágának találom.Na nem vészesen,de én 39-40 körül számítottam a lap árára.Persze ez még eléggé képlékeny és ki tudja mennyibe fog fájni ha a nagyobb kiskerekbe is beérkezik.
-
vanye
senior tag
válasz
dízelracer #48 üzenetére
A YouTube-ot nézegetve a múltkor kikötöttem egy hobbiból PC-t építő ember oldalán (TJ Harlow), aki egy i7-es alá (meglepetésemre) Foxconn Blood Rage alaplapot szerelt be. (Itt egy kis videó a lapról.) Én még csak nem hallottam korábban arról, hogy komoly gépépítők Foxconnban is gondolkodnak - hála ugye az általad is említett Asus/Gigabyte/MSI-trió "elnyomásának", melyen túlmenően nálunk alig van élet.
-
vinibali
őstag
az ASRock tudhat valamit, ha hosszú hosszú idő után - az abit példájára - újra Fatal1ty lapot csinál AMD mintára
-
M@cika
őstag
válasz
yakuza.tora #57 üzenetére
Akkor már ezt a lapot linkeld inkább. :-)
-
yakuza.tora
addikt
válasz
Wind-Storm #54 üzenetére
Jó kérdés, lehet, hogy arról van szó, hogy ez a deszka is gyorsabb USB csatikkal van szerelve...
-
TOM-202
senior tag
Nagyon jól felszerelt alaplap, viszont nagyon is hasonlít az ASUS design-ra.
-
determinator
csendes tag
Jó kis lap. Remélem ez is teaálló, mint a saját Asrock lapom.
-
Wind-Storm
őstag
A Fatal1ty USB kapukon mit lehet finomhangolni?
-
D.Orion
veterán
Minden ilyen hírnél eszembe jut a valaha létezett Abit.
Ők is szépeket alkottak Fatal1ty-vel.
-
TESCO-Zsömle
titán
Nem mintha olyan nagyon számítana...
GeForce GTX 480 PCI-Express Scaling - Performance Summary
AMD Radeon HD 5870 PCI-Express Scaling - Performance Summary
Még @x4-en sincs 10% a veszteség...
Az SLI és CFX skálázódása sokkal rosszabb ennél, még 2 kártyánál is.
-
yakuza.tora
addikt
40K a 890FX Delux5! Tudom, nem 990, de annak is elég korrekt a felszereltsége...
-
PS/2-es port minek már rá? Jó tudom nekem is van egybe épített, de én személy szerint már fölöslegesnek találom.
-
dízelracer
őstag
Lassan felnő? Már rég felnőtt, lassan át is lép felettük. Az asrock már az első AM2+ lapokkal is csúnyán a konkurencia a fejére nőtt. És azóta csak javult minden szempontból. Csak isten tudja miért a userek döntő hányada ragaszkodik az asus/gigabyte/msi trióhoz. Pedig ott az ecs, a biostar, a sapphire vagy éppen az intel. Semmivel sem rosszabbak mint a közismertebb gyártók termékei. Csak egy példa. Az olcsóbb asus lapokkal elég sűrűn van valami gebasz. És nem egy kettőről beszélek. Sokkal több asus lap jön vissza garanciába mint asrock pedig asrockból vagy 2x annyit visznek. Vagy nem megy rajta egy sata port vagy zúg az alaplapi hang, bizonyos memóriákkal random fagyogat, alaplapi usb nem működik stb... Úgy látszik manapság az asus a nevéből akar megélni pedig az nem fog menni. Ezzel szemben még ha fapados is de használható korrekt asrock lapot újíthatsz ugyanannyi pénzből.
-
Fücsök007
őstag
Komoly lap.
Bár nem lesz olcsó, a tudásáárt valszeg nem fognak nagy felárat kérni mint az EVGA vagy Asus csúcslapoknál.
-
M@cika
őstag
Ha most adnák ki, legalább 70K lenne az ár szerintem. Én biztos nem veszek ilyen szintű lapot, de azért tetszik.
/Most egy AV8-3rd eye-ról írok, anno azért jó kis lap volt. Általában olcsó lapokra építkeztem ez a gép volt a kivétel. Már jó ideje 3-4 éve Asrock jön be nálam/ -
Milka 78
nagyúr
3db 6950-esről van szó.Mondjuk 3 db 24-es monitorhoz kell a kraft(Eyefinity mond valamit?) és van jó pár ember csak a ismeretségi körömben aki 3 vagy 4 kártyát használ,de látom lövésed nincs az egészről.Az meg hogy Magyarországon mi van hidegen hagy,de a gyártó tuti nem hazánkra koncentrál,de a lényeg,hogy nem kéne személyeskedni!Ha ennyire fáj hogy 3 karit nyúznék nézz inkább máshova
Ja az ismerőseim nevében is(pl.pszichiater,nakos,subaruwrc,Seikai,04ahgy,Zé_Mester,Whit3Rav3n és még sorolhatnám...) elnézést kérünk,hogy volt pofánk 3 karit venni és ez téged zavar és a lelki világodba tapostunk,még egyszer ne haragudj
Ja és válogasd meg a szavaidat.Mi az,hogy papírjaguár?
-
Malachi
veterán
komoly deszka, jöhetne - de ahogy kinéz, uhh. fogót nem adnak hozzá, amivel le lehet törni azokat a fatality táblákat?
-
Milka 78
nagyúr
válasz
yakuza.tora #31 üzenetére
Ne reménykedj
A sima 990FX Extrem4-et 44 körül árazzák(bár ez még előrendelős ár),bár ne legyen igazam.Szerinte ez kicsit drágább lesz,de akkor már GD80(pedig most is Asrockot nyúzok a legnagyobb megelégedéssel).félő,hogy a tudással arányosan az áruk is felnől...
-
vanye
senior tag
-
Ami még feltűnt, ott virít aPCIe mellett a nagy ATI Crossfire logó... őőő nem úgy volt hogy 2010 végétől nincs ATI?
-
jozsef m.
tag
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Ha nem is Volterra, de azért:
The AM3+ socket is powered by a 14-phase digital PWM power design, which is ready for even 140W chips. -
TomiLi
addikt
Jó kis lapnak ígérkezik!
A Sandy féle Fatal1ty nagyon jól sikerült!Viszont hol vannak már a procik? Miért nem jönnek? Tiszta Sandy feeling.... Tavaly év végén már lehetett kapni a P67-es lapokat, de procik még nem voltak.....
Egy technikai kérdés: (előre is elnézést ha valakinek ez fáj) Ezeken az AM3+ lapokon, ugye van még északi híd ?(pci-e vezérlő)
Köszi -
V.Dave
senior tag
válasz
Dragon3000 #22 üzenetére
Teljesen egyetértek
Asus nálam szóba se jöhet drága és ócska ficsőrökkel próbálják eladni gigabyte meg az áraihoz képest nem tud + ba annyit mint egy asrock vagy biostar pl.
-
Sontir Fel
őstag
Kettő hete se, hogy z68as Asrock lapot vettem. Még nem volt, ez eddig elégedett vagyok vele. UP a gyárnak
-
yakuza.tora
addikt
Ez korrekt!
Már csak az áráról kellene valami biztató infó. Mondjuk úgy 40-45K közé igazán belőhetnék! -
nuke7
veterán
én rosszul tudom, hogy ebben a kategóriában szilárdelektrolitos kondikat szokás használni..?
-
Móci
addikt
Hát pedig jó lapokat gyárt az Asrock, és bizony nagyon barátságos áron kapod meg őket.
Volt nekem is fos Asusom, még szarabb Abitom, működő Gigám, behalt XFX-em.
Mégsem mondom azt, hogy csak egy márka a jó. Ki kell fogni, mivel minden gyártónál vannak gyengébb szériák.Ismét Giga lapom van, pedig nem nagyon szeretem a márkát. Ez volt jó áron, működik, és kész.
-
Srodney
senior tag
és a kezdő pc-sek tipikus hibája ez akik hozzád hasonló rossz felfogással vásárolnak.sokan vagytok így sajnos...mindig szét kell nézni,tesztet olvasni és a neked legjobbat kiválasztani.
és el kell fogadnom hogy az asrock 10év alatt felnőtt a feladathoz....persze el is lehet bukni a hirnevet,példa mostanság erre a gigabyte....nah az ecs az mindíg is szar volt,legalább is nekem...másnak lehet szerencséje volt
-
Dragon3000
nagyúr
Másnak meg más márkával van rossz tapasztalata, így nézve szinte semelyik márkából nem lehetne vásárolni, mert mindnél van szar. Én szívtam asus-sal soha többé nem kell, drága és szar, gigabyte lapom is volt több, alapvető dolgot hiányoltam mindnél, csak cpu hűtőt volt képes vezérelni (775-ből középtől felső kategóriáig voltak lapjaim és mindnél ez volt a helyzet), meg nem igazán tetszett, amikor az 1066MHz-es ramnál beállítottam, hogy 1066MHz-en menjen és kész meg is halt az ep35 ds3p lap pffff. Az újabb gigák meg tudásukhoz képest drágák, meg több helyen lehet olvasni, hogy bios gondok vannak, msi-m még nem volt, így arról nincs véleményem, most asrockom van és megvagyok vele elégedve. A legjobban az abit tetszett, kár, hogy már nincsenek.
audi100td: "a mostani asrock-nak semmi köze a régihez..."
Amióta különváltak az asustól, nem a szart kell árulniuk
-
Móci
addikt
Ha a fatáliti neve nem lenne rajta, jobban tetszene... de azért el kell ismerni, frankó deszka lesz ez.
-
t-real
tag
Személy szerint én soha nem vennék asrock lapot, még ha 10Ft-ért dobnák utánam akkor sem! Miért? A régi rossz élmények miatt, és márpedig ezeken nem tudok túl lépni! Ennyi!
-
zolyee
tag
Jó kis lap ez kérem szépen!
Az Asrock teljes mértékben felnőtt az igazi nagyokhoz.
Rengeteget javult a minőség de megmaradtak a baráti árak.
Valószinűleg ennek a lapnak sem megfizethetetlen az ára. -
V.Dave
senior tag
Csak nekem tűnt fel a 140W CPU írás az egyik képen? Tehát lesz ilyen étvágyú bull is vagy ez is csak egy mókusvakítás?
FX-8150 (8 mag/4 modul) 3,6/4,2 GHz
4 x 2 MB
8 MB
125 W
FX-8120 (8 mag/4 modul) 3,1/4 GHz 4 x 2 MB 8 MB 125/95 W
FX-8100 (8 mag/4 modul) 2,8/3,7 GHz 4 x 2 MB 8 MB 95 W
FX-6100 (6 mag/3 modul) 3,3/3,9 GHz 3 x 2 MB 6 MB 95 W
FX-4100 (4 mag/2 modul) 3,6/3,8 GHz 2 x 2 MB 4 MB 95 WNekem úgy tűnik ez egy "elszólás" most az Asrock részéről
-
Milka 78
nagyúr
Jópofa deszka,de ez a 4x-es fix PCIE sáv...nem igazán értem.Ilyen kategóriában bizony gondolni kéne a 3 gpus 8-8-8-as kiosztásra is.A másik,hogy az a sanda gyanúm,hogy az a nagy borda útba lenne a hűtőventillátornak(Yasha 2 ventivel)Ettől függetlenül tetszetős kis lap,kíváncsi lennék az árára.
-
Xaels
félisten
Látom egyedül vagyok a véleménnyel, hogy ez bizony csúnya. Persze kinézi miután be van szerelve, de én azokat a "mintákat" egyből leszerelném róla.
-
Légy üdvözölve "új ABIT"
-
Dragon3000
nagyúr
Jól fel van szerelve és a képek alapján jó az elrendezése is.
-
MontyCrew
senior tag
Asrock egyre jobbakat csinál,, vajon lesz mATX -es alap is AM3+ban a közeljövőben?
-
Sz.Miki
őstag
Szép lassan az ASrock is felnő a nagyok közé, nagyon kulturált lap, gyanítóm használhatósága is kiváló.
-
paster.zs
csendes tag
Szép ,lap, és már a minőség is jó.
De nem tudom miért kell várni a megjelennéssel októberig?
Pláne, hogy addig a régi proci is jó bele.
És Mikor kijön a Bull, már csak azt kell megvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest