Új hozzászólás Aktív témák
-
Móci
addikt
Hát pedig jó lapokat gyárt az Asrock, és bizony nagyon barátságos áron kapod meg őket.
Volt nekem is fos Asusom, még szarabb Abitom, működő Gigám, behalt XFX-em.
Mégsem mondom azt, hogy csak egy márka a jó. Ki kell fogni, mivel minden gyártónál vannak gyengébb szériák.Ismét Giga lapom van, pedig nem nagyon szeretem a márkát. Ez volt jó áron, működik, és kész.
-
Srodney
senior tag
és a kezdő pc-sek tipikus hibája ez akik hozzád hasonló rossz felfogással vásárolnak.sokan vagytok így sajnos...mindig szét kell nézni,tesztet olvasni és a neked legjobbat kiválasztani.
és el kell fogadnom hogy az asrock 10év alatt felnőtt a feladathoz....persze el is lehet bukni a hirnevet,példa mostanság erre a gigabyte....nah az ecs az mindíg is szar volt,legalább is nekem...másnak lehet szerencséje volt
-
Dragon3000
nagyúr
Másnak meg más márkával van rossz tapasztalata, így nézve szinte semelyik márkából nem lehetne vásárolni, mert mindnél van szar. Én szívtam asus-sal soha többé nem kell, drága és szar, gigabyte lapom is volt több, alapvető dolgot hiányoltam mindnél, csak cpu hűtőt volt képes vezérelni (775-ből középtől felső kategóriáig voltak lapjaim és mindnél ez volt a helyzet), meg nem igazán tetszett, amikor az 1066MHz-es ramnál beállítottam, hogy 1066MHz-en menjen és kész meg is halt az ep35 ds3p lap pffff. Az újabb gigák meg tudásukhoz képest drágák, meg több helyen lehet olvasni, hogy bios gondok vannak, msi-m még nem volt, így arról nincs véleményem, most asrockom van és megvagyok vele elégedve. A legjobban az abit tetszett, kár, hogy már nincsenek.
audi100td: "a mostani asrock-nak semmi köze a régihez..."
Amióta különváltak az asustól, nem a szart kell árulniuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged