- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dragon3000
nagyúr
Másnak meg más márkával van rossz tapasztalata, így nézve szinte semelyik márkából nem lehetne vásárolni, mert mindnél van szar. Én szívtam asus-sal soha többé nem kell, drága és szar, gigabyte lapom is volt több, alapvető dolgot hiányoltam mindnél, csak cpu hűtőt volt képes vezérelni (775-ből középtől felső kategóriáig voltak lapjaim és mindnél ez volt a helyzet), meg nem igazán tetszett, amikor az 1066MHz-es ramnál beállítottam, hogy 1066MHz-en menjen és kész meg is halt az ep35 ds3p lap pffff. Az újabb gigák meg tudásukhoz képest drágák, meg több helyen lehet olvasni, hogy bios gondok vannak, msi-m még nem volt, így arról nincs véleményem, most asrockom van és megvagyok vele elégedve. A legjobban az abit tetszett, kár, hogy már nincsenek.
audi100td: "a mostani asrock-nak semmi köze a régihez..."
Amióta különváltak az asustól, nem a szart kell árulniuk
-
Dragon3000
nagyúr
Jól fel van szerelve és a képek alapján jó az elrendezése is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest