Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
3mb3r
tag
Ebben pont egyetértünk 😁
Sok telónál úgy kiáll a kamera, mintha valami daganat lenne - sokszor még a tok sem segít ezen 🤔
Én nem a kávamentesség ellen vagyok, csupán csak ez a mostani trendnek nevezett ízlésficam zavar, amibe beletartozik a noccs, a lyuk, a "daganat", meg részemről még ez a "minél több kamera" mánia is. Lassan olyanok lesznek a "trendi" mobilok, mint egy lyukas, daganatos pókszemű mutáns 😁 -
3mb3r
tag
Igazad van, nem következik be az armageddon és az, hogy kávával, vagy anélkül tetszik valakinek egy telefon szubjektív dolog. Ezzel egyetértek.
Az viszont bosszantó, hogy szinte nem hagynak választást a felhasználóknak, hanem rájuk erőltetik a noccsot, meg ezt lyukat.
Nem tökéletesítenek, dolgoznak ki rendesen egy új technológiát, felhasználói felületet, inkább megy a versengés, ki csinálja meg előbb - aminek természetesen mi isszuk meg a levét. Nem azt mondom, hogy legyen ujjnyi káva, de szerintem pár millimétertől senki nem ugrana a vonat elé. -
arnyekxxx
veterán
Az amúgy észérv, hogy hülyén néz ki?
amikor azzal el lehet adni +Xmillio készüléket, hogy "és van piros szinben is" akkor igen, észérv.
A hasznos felület vicceden viszont tényleg lehetet egy jót nevetni. Fél centi magas pixelsoron hány sor M üzi vagy extra weboldaltartom fér ki?
-
3mb3r
tag
1-2 éve még nem nézett ki hülyén, úgyhogy ez nem észérv.
Egy s8-s9 kávaméretét nem igazán mondanám nagynak - az egyik legszebb telefon és nem csak szerintem. Emellett 5,8"-osak, nem kicsi felület. Még mindig várom azt az érvet, amivel meg lehet győzni, hogy egy lyuknak igenis van értelme a kijelzőben. -
3mb3r
tag
Csak kíváncsiságból, azt a rengeteg hasznos felületet konkrétan miért is olyan praktikus minél jobban kitolni? Milliméterekről, sőt már tized milliméterekről beszélünk. Max egy sorral többet látsz a mobilarénából. Észérveket még senkitől nem hallottam, csak azt hajtogatja mindenki, hogy ez most a trend...
-
Fred23
nagyúr
Igaz, de ha a reklám a képembe van nyomva, akkor annak néha taszító hatása van, mint számomra jelen esetben. Mondjuk legalább tájékozódtam kicsit a dél-koreai kultúráról; egy-egy YouTube videó után néztem is nagyokat. De kutyát legalább már tényleg nem nagyon esznek, maximum pár öreg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tőzsde és gazdaság
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- iPhone topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Nintendo Switch 2
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest