Árat is tudunk a Samsung kameralyukas mobiljához

Hirdetés

Várhatóan a kameralyuk lesz 2019 egyik fő új mobilos trendje, ám a Samsung nem is várt újévig, már ebben a hónapban bejelentette az első Infinity-O mobilját, a Galaxy A8s-t. A középkategória felső részébe várt, Snapdragon 710 rendszerchippel, bőséges memóriával és tárolóval ellátott, IPS kijelzős Samsungról korábban is tudtuk, hogy elsőként a kínai piacra fut be, most azonban a JD.com forgalmazónak köszönhetően azt is megtudtuk, hogy a 6/128 GB-os változat esetén 2999 jüanos címkével.


[+]

Ez körülbelül 122 000 forintos összegnek felel meg, ami Kínában ezért a specifikációs csomagért nem hangzik kiemelkedően jó vételnek, de nem is tűnik horribilisnek az új technológia felára, a Samsungok kint sem filléresek. Az előrendelés már tart, kék, fekete és szürke színekben is elérhető még a kütyü, a szállítás és a boltok polcaira kerülés 2019 első napjaiban várható.

Előzmények

  • Koncepció-rendereken a Samsung Galaxy A8s

    A német All About Samsung információi alapján így nézhet ki a kameralyukkal operáló új Galaxy.

  • Samsung Galaxy S8 és S8+ duplateszt

    Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.

Hirdetés