- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- WayteQ blog: Megérkezett az x995 androidos GPS
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Ja. S5 bejövős, most érzem először, hogy az S0-t lecserélném. Majd várom az első teszteket
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Csabee.
nagyúr
Azt nézem hogy az új watch megkapta a Bluetooth 5.0-át. valamint 8ról 32-re nőtt a tárhelye. Zenéknél ez nagyon jól jön!
Üdv: Csabee.
-
-
Csabee.
nagyúr
Apple oldalán nem működik még a rendelés gomb
Watch3 88ezer ft lett
Watch5 nike 44 165.000Ft.[ Szerkesztve ]
Üdv: Csabee.
-
MODERÁTOR
Tisztelt Fórumlakók!
Az megtiszteltetés ért hogy Topikgazda lehettem a topikban.
Mindenkinek jó fórumozást kívánok!
Várjuk közösen az új Watch-ot.
Üdv!
20 éve a Prohardveren
-
Serpiko
addikt
Idén nem cserélek jó lesz még az s4 egy darabig.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
jani70
aktív tag
Mikor dobják a frissítéseket mert még sehol semmi?
-
DaveNo1
veterán
AOD-on kívül semmi újdonság? Még új takarékosabb proci se?
You are not prepared.
-
B-L-A-C-K
titán
Elaludtam, meséljetek...
-
hszilard666
veterán
Menő az S5!
De annyira nem hogy cseréljem az S0 steel-t Jövőre ugyanitt!
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Serpiko
addikt
400 dollár a sima.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Serpiko
addikt
Ez a zaj mérő tetszik
-
DaveNo1
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz jani70 #13360 üzenetére
Szerintem nincs itt olyan akinek több iPhone-ja meg órája volt már mint nekem, ezt arra írom hogy erőszeretettel cserélgetem őket, de az ide bemutató abszolút nem hoz lázba, és szerintem most lesz az első olyan alkalom hogy idén nem is váltok se órát, se telefont. Nagyon jól elvagyok most ezzel a két kombóval:
(#13365) Tibee86: Lehet, de most abszolút nem csikar az egész téma, szerintem ez az XS is eddig rekord ideje van meg (fél éve)...
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz jani70 #13360 üzenetére
Szerintem semmilyet, iPhone-ok lesznek meg ios 13 és annyi.
B-L-A-C-K: Max jövő február, de inkább még idén úgy is veszel egy új iPhone-t. Ha nem is akarsz most, úgy is az lesz mint mindig, hogy "túl olcsó volt, nem hagyhattam ott, még így is keresni fogok rajta"
[ Szerkesztve ]
-
jani70
aktív tag
Mi ez a csend?
Mindenki a Keynote várja?🙂
Kiváncsi leszek milyen újdonságokat jelentenek be watch -al kapcsolatban illetve milyen lesz az S5!
Ha jól tudom magyar idő szerint este 7 kor van? -
tuzpenge
őstag
válasz tuzpenge #13293 üzenetére
Na az történt, hogy térerő problémák miatt és a watchal való nem megfelelő kapcsolódás miatt visszatettem a telefonra az utolsó hivatalos ios-t (12.4.1). A lényeg hogy amellett hogy a térerő problémák megszűntek, az az hogy az óra üzemideje is visszatért a megszokott 3-3.5 napra. Szóval valami gond adódhatott a telefon és az óra között és az meríthette nagyon az órát.
ˣ
-
mr.tamasbiro
őstag
Szerintem igazából csak a belsőt érinti a változás a külleme nem.
-
allein
addikt
Sziasztok. Tudomásom szerint Apple watch series 5 várható megjelenése jövő hét kedd. Mit hoz a series 4-hez képest? Tudja esetleg valaki? Gondolkodom a vásárláson, 44mm méretben.
Miben különbözik a Apple Watch Series 4 Steel Milanaise a Apple Watch Series 4 44mm Aluminium Case képest? Érdemes kiadni annyival többet a drágábbért?
(#13355) -secret- két fórumon kérdeztem meg valóban, miért gond ez?
[ Szerkesztve ]
-
-
Serpiko
addikt
Nálam is az S4 másfél napot bír minden be van kapcsolva.
-
mr.tamasbiro
őstag
S4 majdnem 4 napot bír. Igaz semmi háttér frissítés nincs bekapcsolva.
-
atees
őstag
S3 két nap
S4: másfél napAláírás (nem kötelező megadni) :)
-
mr.tamasbiro
őstag
S2:2 nap
s3:2,5
s4:3 -
jófejsrác
senior tag
válasz B-L-A-C-K #13344 üzenetére
Köszi a megerősítést!
75 kg vagyok 176 cm-el, szerintem a magasságomhoz oké. De úgy látszik a 44-eshez valóban cingár .
Várom a keddet a price drop miatt, de lehet az új szellemű apple inkább drágábban adja majd a faceliftes S5-öt ha lesz. Az S4 pedig marad ennyi .
Viszont most szívesen visszanézném a sok képet amit posztolt mindenki az órájáról - már csak a méretek és szíjak miatt. Fejleszteni való a forumban
[ Szerkesztve ]
-
-
jófejsrác
senior tag
válasz mr.tamasbiro #13340 üzenetére
-
MODERÁTOR
20 éve a Prohardveren
-
jófejsrác
senior tag
Ma bementem újra felpróbálni az S4-es órákat és úgy gondolom nekem a 40mm-es jobban áll a csuklómon. Viszont teszteket böngészve a 40-es akksija kisebb/gyengébb a nagy tesónál.
Kinek mi a tapasztalata a 40-es mérettel akksi terén? Esetleg váltott úgy valaki, hogy S3 42-ről S4 40-re? -
tboldi
nagyúr
válasz jani70 #13335 üzenetére
Eddig amit tudni lehet, hogy lesz titán- és kerámiatokos verzió. Illetve a 9to5Mac-en jelent meg a napokban egy cikk, amiben az alvásfigyelést részletezik, de azt nem tudni, hogy most kerül az órákba ez a funkció, vagy csak jövőre. Ugyan egy ideje már van néhány jó app erre a célra, de ennek ellenére simán el tudom képzelni, hogy ez csak az újabb Watchok kiváltsága lesz.
Én már megvárnám ezt a pár napot, de nem számítok akkora durranásra, mint amit a Series 4 tudott mutatni a 3 után.
[ Szerkesztve ]
-
jani70
aktív tag
Milyen változtatások lehetnek jövőhét kedden bemutatásra kerülő új Apple Watch ügyben?Erdemes rá várni,van valahol infót erről miben lesz más mint az S4?
-
Arcképgyáros
iWatch akkumulátorának az állapotát valahol meg lehet nézni?
-
INMOTEP
őstag
válasz -secret- #13302 üzenetére
Egy új fő verzió " általában mindig jó , iphone -oknál is ez van és ez volt mindig .... csak a köztes frissitéseknél vannak olyan problémák hogy picit jobban eszi az akkut mert elcsesznek valamit ..... ,aztán rájönnek és dobják rá a frissitést .De ezzel már most nem fognak foglalkozni ,a 6 os verzióban szinte biztos vagyok benne nem lesz ilyen hiba .Én mostmár megvárom ,ha meg az ios 6 verzió is ilyen akkor biztos hamar javítják gondolom ...De arra már frissitek és várom mostmár .5.3 al semmi bajom egyébként
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #13322 üzenetére
Pont erről írok.
iPhone 8 vs alutokos S4 - valóban ugyanaz a színárnyalat, és ugyanolyan matt
iPhone XS vs S4 SS - valóban ugyanolyan fényes, de a színük különbözik (gray vs black - utóbbi egy árnyalattal sötétebb, különben miért hívnák másképp, ha ez megegyezne?)Szóval visszakanyarodnék az első válaszom első két szavához, amit még megemának írtam: nem egészen egyformák.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tboldi #13321 üzenetére
Milyen felület érdessége? Hogy jön ez ide...
De akkor menjünk bele mélyebben...
Olvasd el mi volt a kérdés még1x. Ez alapján:
i8 kerete nem fényes, ugyan az mint az alu S4-nek színben is, mattságban is...
XS kerete fényes, ugyan az mint az SS S4-nek a megfelelő színben, és fényessége is ugyan olyan.Helyes válasz: IGEN
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #13318 üzenetére
Az eredeti kérdés első szava, hogy “színben”, majd zárójelben következik az, hogy space gray.
Igen, a felületek közti különbség ugyanolyan, mint a telefonoknál (az alu matt, az SS meg fényes), de a színük akkor sem ugyanaz, amire a kérdés vonatkozott (aluban egyforma árnyalatú space gray a telefon és az óra is, de acélban sötétebb az óra).
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz tboldi #13317 üzenetére
Ember, olvasd már el mit kérdezett...
Kérdezte hogy az alu Space Gray, és az SS ugyan az mint az iPhone 8 kerete, vs XS kerete színben.
Válasz igen!
Te meg erre elkezdesz értetlenkedni, úgy hogy a lényeget jól kérdezte a kérdező. De igen tudjuk az SS az Space Black, de ez itt most lényegtelen, az alu az Space Gray.
[ Szerkesztve ]
-
megema
őstag
Színben (Space Grey) ugyanaz a különbség az alumínium és az acél Watch (S4) között, mint egy iPhone 8 és egy Xs kerete között?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz Skorpio.59 #13303 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest