- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nova 13, Mate X6 és kiegészítők jönnek a magyar piacra a Huaweitől
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Garmin topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
Új hozzászólás Aktív témák
-
boost
veterán
válasz
majestic #1034 üzenetére
Nem csak olcsóbb, könnyebb is. Jelentősen. Persze van akinél ez hátrány, én szeretem, ha könnyű egy óra. Ezért is hívják sport változatnak. Szerintem is használatfüggő. Az enyémen (alu, arany színű ház, kék szíj; könnyű, de mégis elegáns) speciel nincs sem karc, sem ütés. A tokon és a házon sem. Ráadásul én jobbkezesként a jobb kézen hordom az órát, így elég sokszor beakad mindenhova. Szóval szerintem a sport változatra se jellemző a karcolódás, sérülés. Persze nehéz általánosítani, talán csak nekem volt szerencsém, vagy az arany színen nem látszanak a karcok, nem tudom.
Különben érdemes kicsit visszaolvasni, utóbbi héten párszor már előkerült ez a téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch ULTRA 2 49mm fekete titán, 2 hónapos, makulátlan! 2026 március 12-ig Apple garancia!
- Huawei watch GT5
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple Watch 8 45mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4284
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged