Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Itt van a 1300-s iPhone töltőm mellettem. Lassan három éves. Ez sem meleg. Hoppá.
Maradjunk annyiban, hogy itt már 1-2%-os hibaaránynál vagy egyáltalán lehetséges hibaforrásnál is visszahívják a komplett szériát. A kínai brand mit csinál? Kiad egy új modellt jobb esetben áttervezett megoldással.
-
Xero
nagyúr
Nekem is van működő Nokia 350-em, vagy Panasonic g-450, de itt nem feltétlenül ez a lényeg. Apple termékből is van bőven ilyen. A 2000-es PowerMac G4-em is megy, ahogy a Studio displaye is. Az öreg iPodom szintén, ahogy a kábele és a hozzá vett töltő is.
Pusztán arra céloztam, hogy a többi gyártó ugyan ilyen töltőket szórhat ki manapság, csak éppen letojják, ha valami nem teljesen kerek. Ezekről sem derült volna ki, ha az Apple nem jelenti be. Nekem sem és a környezetemben lévőknek sem volt vele baja, bár ez szűk minta.
-
Xero
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #17 üzenetére
Apple online chat és a magyar infoline is azt mondta, hogy mától minden APR júni 28-tól minden szolgáltató. Elvileg...
Egyébként a magyar infoline is pillázott először. Kicsit beszélgetni is kellett a technikus kollégákkal.
(#35) Matada2.3: Majd szolgáltatónál cserélteted.
(#39) mazsi1911: Én már a retinákból indultam ki.
-
Xero
nagyúr
válasz
skylinelaca #9 üzenetére
Nem valószínű. Megjelenés napjától használom ezzel a töltővel a 4S-t, napi 10-12 órát ül a dockban és köszöni semmi baja. Melegedni sem melegszik, de ha már ők cserélni akarják, akkor ám legyen alapon kicseréltetem.
-
Xero
nagyúr
válasz
skylinelaca #3 üzenetére
Természetesen.
-
Xero
nagyúr
Én már le is beszéltem velük. Mai naptól APR-ekben, június 28-tól pedig a szolgáltatóknál is cserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Suzuki topik
- Hobby elektronika
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fujifilm X
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Starlink
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest