- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
Itt van a 1300-s iPhone töltőm mellettem. Lassan három éves. Ez sem meleg. Hoppá.
Maradjunk annyiban, hogy itt már 1-2%-os hibaaránynál vagy egyáltalán lehetséges hibaforrásnál is visszahívják a komplett szériát. A kínai brand mit csinál? Kiad egy új modellt jobb esetben áttervezett megoldással.
-
Xero
nagyúr
Nekem is van működő Nokia 350-em, vagy Panasonic g-450, de itt nem feltétlenül ez a lényeg. Apple termékből is van bőven ilyen. A 2000-es PowerMac G4-em is megy, ahogy a Studio displaye is. Az öreg iPodom szintén, ahogy a kábele és a hozzá vett töltő is.
Pusztán arra céloztam, hogy a többi gyártó ugyan ilyen töltőket szórhat ki manapság, csak éppen letojják, ha valami nem teljesen kerek. Ezekről sem derült volna ki, ha az Apple nem jelenti be. Nekem sem és a környezetemben lévőknek sem volt vele baja, bár ez szűk minta.
-
Xero
nagyúr
válasz
dirty.yakuza #17 üzenetére
Apple online chat és a magyar infoline is azt mondta, hogy mától minden APR júni 28-tól minden szolgáltató. Elvileg...
Egyébként a magyar infoline is pillázott először. Kicsit beszélgetni is kellett a technikus kollégákkal.
(#35) Matada2.3: Majd szolgáltatónál cserélteted.
(#39) mazsi1911: Én már a retinákból indultam ki.
-
Xero
nagyúr
válasz
skylinelaca #9 üzenetére
Nem valószínű. Megjelenés napjától használom ezzel a töltővel a 4S-t, napi 10-12 órát ül a dockban és köszöni semmi baja. Melegedni sem melegszik, de ha már ők cserélni akarják, akkor ám legyen alapon kicseréltetem.
-
Xero
nagyúr
válasz
skylinelaca #3 üzenetére
Természetesen.
-
Xero
nagyúr
Én már le is beszéltem velük. Mai naptól APR-ekben, június 28-tól pedig a szolgáltatóknál is cserélik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BMW topik
- Android szakmai topik
- Internet problémák
- Háztartási gépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest