Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
A cikkben pedig ott van hogy melegednek.
A kínai brand mit csinál? Úgy néz ki hogy egyszerűen nem ad ki ilyen hulladékot, de még ha kiadna az sem gáz, hiszen olyan olcsóért mit lehetne várni? Ellenben egy többszázezres cuccnál elég égőFőleg hogy az apple töltőket 5000+ forintért adják, a kínai töltők meg 500 forintért kaphatók
-
hallador
addikt
Nem tudom, az én Ericsson R320 töltőm még működik, 14 éves, a SonyEricsson Xperia Pro töltő is 4 éves, de az Ericsson T65 töltő is 13 éves. De még a Huawei Joy töltő is 5 éves, szóval nem nem minden gyártó csinál szart, amit aztán mintha valami csoda lenne cseréli.... Amennyibe az apple kerül még jó hogy cseréli...
Nekem is van IPhone-om, minőségre tényleg jó, céges, de ha privátban kellene vennem akkor messze elkerülném. ez persze csak magánvélemény, ettől még egy nagyon jó minőségű telefon, csak éppen nekem kb a 3-át érné meg. Mások a prioritások. Ez van.
-
mazsi1911
aktív tag
Téves. Barmelyik mac kinyithato, ezert is szabad otthon kicserelni a RAMot vagy kitakaritani ha nem nyulsz jobban bele , marmint csak az aljat SZABAD lecsavarozni.
Veszel egy suritett levegot, es megoldod vele. En is igy teszek. RAM csere procedura benne van minden mac (kiveve amelyikbe bele van forrasztva) user guide-jaban.
-
RAMb0
tag
Osztom a véleményt, bár még sose gondolkoztam azon, hogy tapogassam a töltőt, hogy forró-e, vagy sem. Minden ilyen töltő, vagy hasonló eszköz melegszik, szóval szerintem ez inkább természetes, ezért nem ijedezek, hogy "juj ez meleg!"
Amúgy meg szerintem csak szeretnék megelőzni a bajt, ami sose árt.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest