- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
A cikkben pedig ott van hogy melegednek.
A kínai brand mit csinál? Úgy néz ki hogy egyszerűen nem ad ki ilyen hulladékot, de még ha kiadna az sem gáz, hiszen olyan olcsóért mit lehetne várni? Ellenben egy többszázezres cuccnál elég égőFőleg hogy az apple töltőket 5000+ forintért adják, a kínai töltők meg 500 forintért kaphatók
-
hallador
addikt
Nem tudom, az én Ericsson R320 töltőm még működik, 14 éves, a SonyEricsson Xperia Pro töltő is 4 éves, de az Ericsson T65 töltő is 13 éves. De még a Huawei Joy töltő is 5 éves, szóval nem nem minden gyártó csinál szart, amit aztán mintha valami csoda lenne cseréli.... Amennyibe az apple kerül még jó hogy cseréli...
Nekem is van IPhone-om, minőségre tényleg jó, céges, de ha privátban kellene vennem akkor messze elkerülném. ez persze csak magánvélemény, ettől még egy nagyon jó minőségű telefon, csak éppen nekem kb a 3-át érné meg. Mások a prioritások. Ez van.
-
mazsi1911
aktív tag
Téves. Barmelyik mac kinyithato, ezert is szabad otthon kicserelni a RAMot vagy kitakaritani ha nem nyulsz jobban bele , marmint csak az aljat SZABAD lecsavarozni.
Veszel egy suritett levegot, es megoldod vele. En is igy teszek. RAM csere procedura benne van minden mac (kiveve amelyikbe bele van forrasztva) user guide-jaban.
-
RAMb0
tag
Osztom a véleményt, bár még sose gondolkoztam azon, hogy tapogassam a töltőt, hogy forró-e, vagy sem. Minden ilyen töltő, vagy hasonló eszköz melegszik, szóval szerintem ez inkább természetes, ezért nem ijedezek, hogy "juj ez meleg!"
Amúgy meg szerintem csak szeretnék megelőzni a bajt, ami sose árt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Suzuki topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- 3 db Samsung Galaxy S24 Ultra telefontok
- Motorola Edge 50 neo tokok 3db
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest