- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pakriksz
őstag
A cikkben pedig ott van hogy melegednek.
A kínai brand mit csinál? Úgy néz ki hogy egyszerűen nem ad ki ilyen hulladékot, de még ha kiadna az sem gáz, hiszen olyan olcsóért mit lehetne várni? Ellenben egy többszázezres cuccnál elég égőFőleg hogy az apple töltőket 5000+ forintért adják, a kínai töltők meg 500 forintért kaphatók
-
hallador
addikt
Nem tudom, az én Ericsson R320 töltőm még működik, 14 éves, a SonyEricsson Xperia Pro töltő is 4 éves, de az Ericsson T65 töltő is 13 éves. De még a Huawei Joy töltő is 5 éves, szóval nem nem minden gyártó csinál szart, amit aztán mintha valami csoda lenne cseréli.... Amennyibe az apple kerül még jó hogy cseréli...
Nekem is van IPhone-om, minőségre tényleg jó, céges, de ha privátban kellene vennem akkor messze elkerülném. ez persze csak magánvélemény, ettől még egy nagyon jó minőségű telefon, csak éppen nekem kb a 3-át érné meg. Mások a prioritások. Ez van.
-
mazsi1911
aktív tag
Téves. Barmelyik mac kinyithato, ezert is szabad otthon kicserelni a RAMot vagy kitakaritani ha nem nyulsz jobban bele , marmint csak az aljat SZABAD lecsavarozni.
Veszel egy suritett levegot, es megoldod vele. En is igy teszek. RAM csere procedura benne van minden mac (kiveve amelyikbe bele van forrasztva) user guide-jaban.
-
RAMb0
tag
Osztom a véleményt, bár még sose gondolkoztam azon, hogy tapogassam a töltőt, hogy forró-e, vagy sem. Minden ilyen töltő, vagy hasonló eszköz melegszik, szóval szerintem ez inkább természetes, ezért nem ijedezek, hogy "juj ez meleg!"
Amúgy meg szerintem csak szeretnék megelőzni a bajt, ami sose árt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged