Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Újra Realme telefont tervezett Fukaszava Naotó
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Nem tudom, az én Ericsson R320 töltőm még működik, 14 éves, a SonyEricsson Xperia Pro töltő is 4 éves, de az Ericsson T65 töltő is 13 éves. De még a Huawei Joy töltő is 5 éves, szóval nem nem minden gyártó csinál szart, amit aztán mintha valami csoda lenne cseréli.... Amennyibe az apple kerül még jó hogy cseréli...
Nekem is van IPhone-om, minőségre tényleg jó, céges, de ha privátban kellene vennem akkor messze elkerülném. ez persze csak magánvélemény, ettől még egy nagyon jó minőségű telefon, csak éppen nekem kb a 3-át érné meg. Mások a prioritások. Ez van.
-
mazsi1911
aktív tag
Téves. Barmelyik mac kinyithato, ezert is szabad otthon kicserelni a RAMot vagy kitakaritani ha nem nyulsz jobban bele , marmint csak az aljat SZABAD lecsavarozni.
Veszel egy suritett levegot, es megoldod vele. En is igy teszek. RAM csere procedura benne van minden mac (kiveve amelyikbe bele van forrasztva) user guide-jaban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi