- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
telefon6310
tag
válasz
silentkiller #8365 üzenetére
Az a baj, hogy újonnan már a himi-humi boltok kivételével nem lehet találni sehol 11 Pro-t és ott is irreális, 300 ezer forint körüli árakon (64GB). Én még írtam az iStyle-nak meg az iCentre-nek is, hátha, de nem tudják beszerezni sem. Nem gyártják rég óta, előbb-utóbb mindenhol elfogynak.
Egy tanácsot fogadj meg tőlem: a fentebb említett himi-humi zug gsm boltokat kerüld el.
Másrészről meg gondold át újra a 13 Pro-t. Nem sokkal drágább, mint egy szürkeimportos bizonytalan eredetű "új" 11 Pro, viszont lényegesen többet kapsz. Saját tapasztalatom: én is féltem a mérettől, első alkalommal vissza is dobtam. Aztán elkezdtem használni és azok a dolgok, amik benne vannak (120Hz, iszonyat jó akku, tökéletes kamera, stb.) feledtetik velem a bumszli méretet. Annyira egyébként az sem vészes, megszokást igényel. Ha bevállalod, hidd el, nem fogsz csalódni.
Én imádtam az XS-t, de egy percig nem hiányzik ezek után, mert sokkal-sokkal több jó dolgot kaptam a 13 Pro személyében...
Remélem tudtam segíteni. -
e34power
csendes tag
válasz
silentkiller #6561 üzenetére
Koszonom, akkor lehet csere lesz mert ennek eleg harmatos az akkuja..
-
telefonmágus
senior tag
válasz
silentkiller #6360 üzenetére
TMobilost nem kell venni,ennyi
Aki meg nem tudja megkülönböztetni a magyart a kintitől,az így járt
-
Langsam
aktív tag
válasz
silentkiller #2917 üzenetére
Köszönöm szépen. Üdv
-
Dzsuri89
őstag
válasz
silentkiller #2637 üzenetére
Pont az a lényeg ne rakjon vissza biztonsági mentést, mert lehet, hogy azzal kerül vissza megint a hiba is.
Kb az appokon meg az ilyen apró beállításokon kívül mindent elment az iCloud. Rá kell szánni 2 órát és szépen betelepítgetni a készüléket, mintha első iPhone-od lenne, ezzel kizárva minden szoftveres anomáliát. -
csatoth79
tag
válasz
silentkiller #2486 üzenetére
Hát legnagyobb bajom nekem is ez volt a véltásnál,de aztán találtam én is alternatív appot.
Persze levágja a 4:3 szenzor képét,de akkor úgy látom,hogy mit fotózok és pl tévén nézve sincsenek csíkok jobbra balra,illetve videó vágás köben egy kép bveillesztésnél is sokkal jobb a 16:9
Tudom hogy utólag is le lehet vágni,viszont mi van ha fotózok egy 4:3 képet majd le akarom vágni és olyat fotóztam hogy nem tudom mert fontos részlet marad le.Ha 16:9 fotózom úgy készíten el ,hogy igazodjon a 16:9-hez. Apple is beletehetné ugyanúgy ahogy beleteszi pl a négyzet fozózást,ami ugyanúgy levág csak oldalról és még értelme sincsen.De persze elég lenne ha lehetne fotózás közben egy jelzést tenni a képkészítésekor ,hogy mekkora lenne a 16:9 pl segédvonalat és akkor tényleg lenne értelme az egésznek ,hogy megmarad az eredeti kép is. -
válasz
silentkiller #2490 üzenetére
Nekem volt/van mindkettő. Tetszik is mindkettő
A Samu képei “színesebbek”,a kijelzője szintén,az iphone képei természetesebbek és a kijelző színei is visszafogottabbak. Nekem ez a meglátásom.
Nem mondanám rosszabbnak egyiket sem a másiknál,mert nem az,hanem csak más a beállításuk. Itt már tényleg csak az egyénen múlik,melyik tetszik neki. -
válasz
silentkiller #2477 üzenetére
Akkor ott is van fejlődés. Ez jó.
Mert ugye elhangzott olyan,hogy igazából nulla fejlesztés a X-hez képest. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
silentkiller #2446 üzenetére
"különbség a szolgáltatás csomag"
Ha ez valakinek ér 100 ezreket akkor nem szóltam, nekem mindenesre biztos nem.
Amúgy nem kell OFF-olni telefon témában vagyunk.
Tomeeka28: Ha valaki részletre veszi teljes áron azt úgy még megértem, de most nem erről volt szó.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
silentkiller #2443 üzenetére
Ez is új az is új, hülye példa.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
silentkiller #2441 üzenetére
Én amúgy nem értem hogy miért veszik ezeket a telefonokat az emberek hivatalos helyen. Vannak megbízható GSM boltok már régóta, és ~100 ezer a difi hivatalos helyhez képest. Különbség meg annyi hogy +1 év szavatosság nem jár hozzá, csak sima 1 év garancia, de ez megér embereknek 100 ezret
-
válasz
silentkiller #2432 üzenetére
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Silvercrest Rajztábla
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest