- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e34power
csendes tag
válasz
beverly #6635 üzenetére
Felejtsetek mar el ezt a szazalekot.. en meg meg sem neztem az enyem hogy all.. nem az a lenyeg, hogy meddig birja..? Ha most azt irna, hogy 70% de kibirna 2 napoy akkor erdekelne..? Vagy ha azt irna, hogy 100% de fel naponta kellene tolteni akkor megnyugodnatok mert 100%..? Hasznaljatok, ne nezegessetek a szamokat.. szerintem..
-
PACSA75
őstag
válasz
beverly #6635 üzenetére
Az enyém 2 hónapos, de még 100%, pedig munkámból adódóan nyúzva van rendesen + okosórával párosítva éjjel nappal. Ráadásul este teszem töltőre és reggel veszem le. Tehát nem nevezhető általános hibának, de nyilván gáz van a tiétekkel. Szerintem míg garis no para, aztán ha itt az idő cseréljétek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Synology NAS
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest