Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stareye
csendes tag
Sziasztok!
Anyagi okokból kifolyólag "csak" egy iPhone XR-t tudnák vásárolni, kb. 1-1,5 évre tervezem a készüléket megtartani.
Szerintetek érdemes megvenni ezt modellt még 2022-ben?
Köszönöm a válaszokat! -
gyuri2008
veterán
Szerintetek mikor gyárthatták az utolsó szériát ebből a típusból?
-
válasz
Something_ #3193 üzenetére
Kérdezd meg a Vodafone-t hogy mit lehet csinálni, én a telekomos variációt tudom, ott nem kell hozzá az eredeti tulaj. A fórumon olvasottak alapján úgy emlékszem a vodafonnál kell, de kérdezd meg, lehet hogy rosszul emlékszek. Más lehetőséged nincs a függetlenítésre, mint a szolgáltató.
-
válasz
Something_ #3191 üzenetére
Szia! Meg tudja kérni a céget hogy segítsen a szolgáltatónál.
-
Something_
őstag
Sziasztok!
Egyik ismerősöm vásárolt cégre 2,5 éve egy iphone XR-t a vodafone-nál, a céghez már nincs köze, viszont szeretné függetleníteni a telefont.
Milyen megoldások vannak, hogy ki legyen függetlenítve a telefon?Köszi előre is.
-
O.CS
aktív tag
Gondolkodom egy ilyen telefon vásárlásán, használtan.2022-ben még érdemes amúgy ezt megvenni?Még hány évig lesz rá támogatás?Használt telefon vásárlásnál van valami amire oda kell figyelni?Köszönöm szépen előre is.
-
leslieke
Jómunkásember
Sziasztok!
Nekem is lett egy problémám, nem jönnek meg a Viber, Gmail, Hotmail üzenetek csak akkor, ha belépek az alkalmazásba.
Legújabb iOS van fent.
Mi lehet a gond, lehet ezt orvosolni? -
Mustármag
őstag
Köszönöm a válaszokat.
Nem nyugodtam meg, nekem nincs tapasztalatom Iphonnal. A barátnőm kapta a szüleitől, használtan vették neki, remélem nem sűrűn fog előfordulni 🤞
Egyszer láttam ilyet, koleganőnek a felső kategóriás samsungja csinált ilyet, azt is megoldotta a restart, az gyári új, volt par hónapos és teljesen sérülés mentes. -
Mustármag
őstag
Sziasztok
Egy XR nél mennyire normális hogy egyszer csak gondol egyet es nem érzékeli az érintést, csak restart után áll vissza?
-
SoldierL
senior tag
Sziasztok! iphone XR hotspotját szeretném megosztani egy samsung vt65tu7022k tipusú tv-vel. Sehogy sem sikerül. Látja a telefont de jelszó beírás után hibát ír ki. Próbáltam a telefon hálózat visszaállítást, Tv gyári vissza állítással is. Minden más wifit kezel. Pl. párom samsung telóját is. De nekem a saját telefonomról kéne mert korlátlan és nagyjából stabil is. Tudtok erröl a problémáról valamit esetleg?
-
aujjobba
addikt
Ismertek olyan hatlapi foliat, ami csuszasgatlo?
Van egy Nomad tokom, de nem hasznalom mert nagyon nehez a telefon tole es vastag.
Tok nelkul viszont mindenhonnan lecsuszik, alattomosan, lassan.
Leteszem az asztalra mondjuk egy konyvre, egy par perc mulva csattan a padlon.Szoval valami olyasmi erdekelne, amit felteszek a hatuljara mint egy sima kijelzovedo foliat, es meggatolja a telefont a csuszasban.
Koszi ha adtok par tippet.
-
saincz
csendes tag
Sziasztok!
Érdemes még 2021-ben Xr-t venni?
Az asszony céges kedvezménnyel 86e forintért tudna venni 128gb-ost.
Ez lenne az első iphone a családban,úgyhogy tapasztalat nincs ios vonalon.
Samu A50-ről váltana. -
takessz
senior tag
Noh jelentem síkeres volt a kamera modul csere 41.999 ft ért végre nincsenek foltok benne remélem pár évig ez igy is fog maradni
-
Nagyfejű
aktív tag
Sziasztok. Az iphone xr meddig támogatott készülék? Xr és 2020SE közt agyalok, de nem tudok dönteni. Az xr szimpi a 6.1es kijelző es az akku miatt, az 2020SE pedig ujabb. Nem tudom melyik a jobb döntés xr64gb 194990lenne se 128gb 179990.amire használom viber, email, shazam, navi, fotó, és a böngészés.mondjuk tölteni bármikor tudom, egész nap kocsiba ülök.....
-
takessz
senior tag
Sziasztok valakinek cseréltek már kamera modult XR-be volt e valami változás a fotózásban sajna megsérült a modulom nem tudom mitől de 3 fekete folt lett benne
Jelenleg úgy néz ki 46k lesz az új modul...
-
törölt tag
sziasztok
tudnek jo aron hozzajutni egy garanciaban cserelt ujhoz.
mennyire erdemes venni egy ilyen telefont kb. 2 evre? jatszani nem jatszok a telefonon, de fontos, hogy a rendszer ne akadjon es multitasking is jo legyen. nezegettem a SE 2020-at is, de abba is 3gb ram van, de ujabb a proci. igy gondolom hosszabbtavon jobb.
koszi a valaszokat
-
batai15
félisten
Helló! Lassan három hete elégedett tulaja vagyok egy xr-nek. Tudnátok ajánlani rá valami jó minőségű átlátszó vékony tokot amitől lényegesen nem lesz vastagabb , és nem sárgul be ? Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest