- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Pontosabb, erősebb zajszűrést hoz a Sony kényelmesebb formában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Magisk
-
Mobilarena
Megjelenés dátuma 2020, április 15. Megvásárolható 2020, április 24-től .
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
xZer0kidx #6243 üzenetére
Nem hosszú. Apple One-t én nem használnám ki, ezért csak Apple Music és iCloud 1800 forintért. Apple TV+ számomra mint a Netflix, csak néha egy hónapra befizetek, megnézem ami érdekel és lemondom. Annyi jó tartalom nincs rajtuk, hogy folyamatos előfizetés legyen. A Spotify-nak egy ideje már nem adok pénzt, gondolkozom teljesen megszüntetem a fiókot. AM számomra jobb a hibáival együtt is. (van normális library!)
Egyébként szerintem jó Apple TV+ inkább az HBO minőség irányba tart és nem a Netflix mennyiség módszer, mert ott nagyon sok szemétből kell kiválogatni a jót. Ami furcsa, hogy Apple TV+ helyett más név kellett volna talán. Olvasom Redditen, hogy USA-ban sokan azt hiszik Apple TV is kell hozzá. A hardver kütyü. Sokan nem értik Apple TV média lejátszó, Apple TV app, Apple TV+ streaming szolgáltatás különbséget.
Apple Mail és Outlook fiókom jó együtt, van push is, személyesebb dolgok iCloudra, egyebek OneDrive-ra. A OneNote még fent van, de rájöttem alig használom crossplatform, ezért telefonon az Apple Notes is elég. Safarival is elégedett vagyok. iOS15-tel még várok kicsit, a hide my email funkciót fogom használni.
Macbook nélkül a hátrány, ha elromlik a telefonom, meg lennék lőve amíg nincs új iPhone. Mert az Apple webes felületek az ipari hulladék kategóriába tartoznak sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest